Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
az önce eşim geldi..
senin etinden sütünden faydalanmanın zamanı geldi aşkım
ziyan zebil olmasın durum böle böle
cilde iyi geliomuş dedim
kahve fincanını kokladı ne içtin yavrum sen diyerek
öyle tiksinmiş bi ifadesi vardı ki
saçmalama pis o dedi..
hatta inanamadı bana bilir huyumu çünkü
dedim şaka tarzım değil kalmadım senin şeyine...

az önce eşim geldi..
cilde iyi geliomuş dedim
saçmalama pis o dedi..

anaaa yuhh yaw bir erkege bu teklif edilecek ve hayir diyecek soklardayim en az kendime sok oldugum kadar akannehir

gel lan yataga deseydin kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:

anaaa yuhh yaw bir erkege bu teklif edilecek ve hayir diyecek soklardayim en az kendime sok oldugum kadar akannehir

gel lan yataga deseydin kaydirigubbakcemile

:roflol::roflol:

valla öyle dedi..
şaşırmadım ama biz fazlaca hassas bi çiftiz
kolay miğdemiz bulanır kolay tiksiniriz falan..
beni kötü emellerine alet etme o site de okuyosun
saçma sapan şeyleri ben de denemeye kalkıyosun diye
söylene söylene gittiakannehir

Anemmmmm daha neler duycez:)
Düşünsenize spermler gelirken elinize alıyorsunuz ve doğru suratınıza:KK70::KK70:
Erkekler şanslı mı ne:KK70:

az önce eşim geldi..
cilde iyi geliomuş dedim
saçmalama pis o dedi..

Anam senden korkulur valla sempatiksalakcinni

benim eşimde geri çekme yönetmini uyguluyor göbeğime boşalıyor bende alır yüzüzme sürerimkaydirigubbakcemile3

Tiksinenler olabilir evet ama, sperm vücudun ürettiği en saf, en temiz sıvıdır..İçerisinde yeni hücreler barındırır bunu daha önce de konuşmuştuk..Ayrıca birisi kokar felan yazmış.Normal şartlarda rahatsız edici bir kokusunun olmaması lazım kızlar, tiksindircek bir koku varsa eşinize yedirdiklerinize dikkat edin aklinialirimsmile
Ben düzenli olarak devam etmek istiyorum ama yüzümde gecenin bir vakti bekletmek biraz zor geliyor :kedi:

Tiksinenler olabilir evet ama, sperm vücudun ürettiği en saf, en temiz sıvıdır..İçerisinde yeni hücreler barındırır bunu daha önce de konuşmuştuk..Ayrıca birisi kokar felan yazmış.Normal şartlarda rahatsız edici bir kokusunun olmaması lazım kızlar, tiksindircek bir koku varsa eşinize yedirdiklerinize dikkat edin aklinialirimsmile
Ben düzenli olarak devam etmek istiyorum ama yüzümde gecenin bir vakti bekletmek biraz zor geliyor :kedi:

kiz 10 dakikada kuruyor cok birsey beklemiyeceksin :)) hem dus alip yatmak daha guzel oluyor :))

Gazetede okumuştum; spermle cildin güzelleşebileceğini duyan bir kız Haydar Dümen'e sormuş, cevap ise öyle bişeyin doğru olmadığı ( tabi bunu Haydar Hoca daha güzel anlatıyordu... laelaelaelaelae )

ay inanmiyorum boyle birsey olabilirmi yaa ? gercekten akla yatiyor ya:/
ben migren hastasi oldugum icin korunma yontemi uygulayamiyorum herzaman esim korunmak zorunda kaliyor Allaha sukur kilomda yok:) baksimdi kafama takildi:))))

alakası yok canım ya nerdeyse 4 yıl oluyo evleneli hala dal gibiyim bende ...........kilo falan yapmıyo yani bayanssulusmileüstüne bide doğum kontrol hapı kullanıyorum evlendiğim günden beri alsam ben alırdım kilo bünye meselesi bu .......kızkardeşimde benimle aynı durumda doğumda yaptı ama hala zayıf :uhm:a.s.

ay bende çok duydum bu olayı iğrenç yapmam diyodum ama kocişim gelsin düzenli uygulucam bunu mikrop saçmıyo sanuçta sürüp yıkıcaz .bayanssulusmilebakalım nasıl etki edicek düzenli kullanınca...........:teytey:tabi önce eşime bu anlamsız hareketimin sebebini açıklamalıyım kaydirigubbakcemileyazarım gelişmeleri daha kocişimin gelmesine var ama beklicez :gitme:

valla bu henuz bana lazim degil ama kayinvalidem duyarsa kesin yapar,yasina takmis durumdasempatiksalakcinnizavalli kayinpederim:kedi:

akannehir

...ok cok faydaliymis deseler onudami sürcez yüzümüze kaydirigubbakcemile3

de gedin isinize...

:hulya:

X