Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bunu bende duymuştum ama hiç denemedim
vallahi ne yalan söyliyim cilde iyi geliceğini bilsem hiç çekinmem hemen sürerim sonuçta eşimin spermi hiçde iğrenmem yanlışmıyım kızlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben de yapıcam yapıcam hep unutuyorum :kedi:
Sürerim ben ne olcak ki?
Millet yutuyor kızz :kedi::roflol::roflol:
valla deee :sm_cool::sm_cool: kesin denemem lazim ama yaw bir sefer disimi siksam denesem ama bir sefer yetmez degilmi bilmiyorumkismile
o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim
o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim
kizlar deneyen olursa yazsin yaa :kedi: nasil yazar bilmiyorum biraz cesaret ister ama genede yazin lutfen , ne olur ne olmaz belki bedavar krem hemen dibimizde haberimiz yok zemuszemus:roflol: