Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
vallahi ne yalan söyliyim cilde iyi geliceğini bilsem hiç çekinmem hemen sürerim sonuçta eşimin spermi hiçde iğrenmem yanlışmıyım kızlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

vallahi ne yalan söyliyim cilde iyi geliceğini bilsem hiç çekinmem hemen sürerim sonuçta eşimin spermi hiçde iğrenmem yanlışmıyım kızlar :roflol::roflol::roflol::roflol:

tatlim yanlismisin dogrumusun bilemiyorum ama sahsen ben aylardir yapamadim:kedi: ama azimliyim :jeyyar:

gerçekten doğru çok iyi diye bildiğimiz marka kremlere dünyanın parasını veriyoruz ama pekde iyi bi sonuç alamıyoruz gerçekten bilsem iyi gelicek inanın sürerim

Ben de yapıcam yapıcam hep unutuyorum :kedi:
Sürerim ben ne olcak ki?
Millet yutuyor kızz :kedi::roflol::roflol:

heuehueee ayy koptum gülmekten.. spermlerin protein açısından çok zengin olduğunu okumuştumda cilde sürüldüğünü hiç duymamıştım.:))) çok yaşayın siz emi

valla deee :sm_cool::sm_cool: kesin denemem lazim ama yaw bir sefer disimi siksam denesem ama bir sefer yetmez degilmi bilmiyorumkismile

hey allahım yaaa. gülmektem gözümden yaş geldi. okudukca gülüyorum. allah hepimizi hep güldürsün inşallah :teytey:

Ahahahahaa doldur krem kavanozuna sür bedava ne güzel:roflol:
Benim kocam yok ama yahuuu kırışana kadar olur ama heralde..
Olmadı sevgilimden rica ederim doldurup getirir:roflol::roflol:

Allah Allah... niye o kadar iğrenç geliyor size arkadaşlar, açıkçası eşimin hiçbir şeyi iğrenç gelmez bana. benim de ona. sanırım eşlerinizle yeterince yakın olmamaktan kaynaklanıyor bu. herkesin hislerine saygım var tabi ama erkeğinizin menisini o kadar iğrenç bulmanız biraz garip geldi bana.

meninin faydalı olması mantıken de mümkün, çünkü bir canlıyı meydana getiren yoğun protein içeren organik bir madde en nihayetinde.

yıllardır cilt bakım ürünlerinde hayvan menisi kullanıldığına dair bir şehir efsanesi de vardı. doğru mudur bilemem. ama dediğim gibi mantıklı. doğrudan kendisi olmasa bile hayvan menilerinden elde edilen bazı maddeler kremlere katılıyor olabilir.

üzgünüm arkadaşlar ama bunu bnde duymuştum annemin bi arkdaşının yurtdışından bi tanıdığı sölemiş hatta rusların ciltlerinin porselen gbi olduğunun nedenininde bu sizin sölediğiniz nednden olduğunu duydum bizzat yani denenmiş ve kanıtlanmış bi formülmüş bu..

ayrıca o kırışık kremlerinin içeriğini duysanız ve bilseniz asla yüzünüze sürmezdinz heralde resmen ceninden yararlanıolar..

Ben Nip/ Tuck dizisinde görmüştüm. Sperm sürüyorum diyordu hatta çıkmadan kocası kavanoza öööööö :KK70:
Hatunun cildi tabi güzel olur tonla makayaj hemde profesonel makyaj ve doğru ışık...

Tamamen safsata hatta erkeklerin uydurması, Kadınlar suratına boşaltmaz u ee napalım cildi güzelleştitiyor diyelim, fantezilerine kılıf uydurma.Yutulur bile denmişti halbki birkaç yerde oral gırtlak kanseri yapabilirmiş diye okumuştum...

Cilde protein mi lazım yaş maya+süt maskesi yapın sürün mis gibi...

Son düzenleme:
:KK70::KK70: o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük :p hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim :p

:KK70::KK70: o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük :p hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim :p

sabirsizlikla bekliyoruz canim sen tiksinmiyorsun hadi denede bizede destek ol alkisalkisalkis

Çok haklısın..Ben eşimin sperminden tiksinmedim, 5 kez felan sürdüm 10 dakka beklettim :1ninca: Yıkarken farkettim ki yanaklarım kıpkırmızı olmuş ve yanma hissi oldu, benim yanaklarımdaki gözeneklerim baya bir geniş..Ertesi gün cildim taze görünüyordu, 3üncü yapışımdan sonra gözeneklerim küçüldü..Denemek bedava, deneyin görün :eek:

Bir belgesel programında seyretmiştim afrikalı kabine kadınları özellikle spermi vücutlarına sürüyorlarmış sivilce filan olmasın diye.
Dikkat edin bu kadınlara pürüzsüz bir tenleri var aklinialirimsmile

kizlar deneyen olursa yazsin yaa :kedi: nasil yazar bilmiyorum biraz cesaret ister ama genede yazin lutfen , ne olur ne olmaz belki bedavar krem hemen dibimizde haberimiz yok zemuszemus:roflol:

Merhaba benim bir denemem olmuştu onu anlatmak istedim sizeyerimseniben şöyle k; göğüslerimin arasındaki bölgede görüntüsü uçuğa egzamaya benzeyen üç adet lezyon vardı ve bunlar gittikçe genişliyordu.birkaç yıl onlarla yaşadım. Bir sevişme esnasında partnerim üzerime boşalıp spermini eliyle bir güzel vücuduma sürdü
sanırım fantezisiydi:) herneyse bir ay kadar sonra hayretle gördüm ki lezyonlar kaybolmuştu ..Deneyimimi paylaşmak istedim. Belki cildimde de denemeliyim bilemiyorum.Sanırım deneyeceğim :uhm:

Son düzenleme:
X