Cilt Bakımı Ürünleri ilginç bir cilt sıkılaştırma yöntemi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
hemen bi yerlerden tedarik edip sürmem lazım -tatlicadiarzu-

gece gece koptum gülmekten canım benim biyerden tedarik edecekmiş
bekarda üstelikkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aktarda varmı acaba...:):roflol::roflol::roflol:

olmaz hemen al eline bi kup bide eşinin doğru banyoya :)))))))))))))))))))))
aman allahım yaa berbat bişi :umursamaz::umursamaz:

:roflol::roflol:ne diycem peki senin şeylerini suratıma sürcem maske niyetineakannehirbenimki kızıyo zaten bu kk da ne duysan yapıyon diye bide bunu duyarsa yok artık der yani sen götür seninkini banyoyasırnaşık şey

oha yani delikafaduldendaha önce sivilce için işe yaradığını duymuştum ama bunu duymamıştım yani daha ne günlere kalıcaz yaa:kedi:bunu duyan erkekler bi havalanır artık bide derler bize artık bi işe yaramıyosun evde diyemezsin ben senin anti-kırışık kremininim delikafaduldenayyy az gülmedim yaaa ahhaha

bide haydar hocaya sorun derim.onun yerine ben cevap veriiiiiiiiim.laelaelaelaelae-tatlicadiarzu-yorum size ait :)

benimki seve seve verir :)))) boşa gitmesin diye ahahhaha :))) :roflol::roflol:

arkadaşların çoğu dalga geçmiş ama ben inanıyorum yapacamda hem eşimden niye tiksineyimki

haa birde gırtlak kanseri falan olursunuz demiş yanlış okumuyorsam.Peki ozman içeri boşalıncada rahim kanserimi oluruz

bu konuyu takip ediyorum..ama zayıflatıyomuş diyince şok oldum..bunu deneyen olmaz heralde...yeşil çay var ya..hem lezzetli zayıflatıyo da:)yok anam çığrından çıktı bu olay ama genital bölgeyi güzelleştiriyo ozaman hiç kırışık olmaz ozaman dimi...ilginç...allahın takdiri ya..

arkadaşların çoğu dalga geçmiş ama ben inanıyorum yapacamda hem eşimden niye tiksineyimki

Helal kız konuş sempatiksalakcinni Dolunayda çiş sürüyosunuz bunu mu süremiyorsunuz dimi ama alsanaalsanasmile
Ben de yarım bıraktım devam edicem :dilcikar:

Bir filme bunun konusu geçiyordu
Krem niyetine satıyorlardı
Ama doğruymuş yani, denemedim ama bence mantıklı :)

idrarimizda ilk ciktiginda cok temiz ve saf onu neremize sürsek aceba kaydirigubbakcemile3

hepiniz delüsünüz delüüüüüükaydirigubbakcemile3

ne guzel anlatmisin bacim eline saglik a.s.
valla basta bende senin gibi dusunuyordum imkansiz yapamam diye ama aylar sonra denedim o kadarda dusundugum gibi igrenc birsey degil yapila bilir bana gore ve devam etmeyide dusunuyorum firsat buldukca kocamin etinden sutunden sperminden yararlanacam :dance:

:roflol::roflol:

bende bunu çok uzun yıllar önce bi hemşire abladan duymuştum ama hangi kadın bunu yapacak kadar kafayı yemiştir acaba merak ediyorum..

pes daha neler eşimin yanında da ayıp yaaaaaa

Eşinizin yanında yapın mı denilmiş? Hem eşinizin yanında yellenin, geğirin,saç baş darma duman gezin ayıp olmasın bunu yapınca ayıp olsun, garip sempatiksalakcinni

bende bunu çok uzun yıllar önce bi hemşire abladan duymuştum ama hangi kadın bunu yapacak kadar kafayı yemiştir acaba merak ediyorum..

Siz yapmıyor olabilirsiniz, ama yapanlara da "kafayı yemiş" şeklinde bir hakarette bulunamazsınız, parmaklarınızdan dökülenleri gözleriniz görsün lütfen klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…