bunu bende duymuştum ama hiç denemedim
vallahi ne yalan söyliyim cilde iyi geliceğini bilsem hiç çekinmem hemen sürerim sonuçta eşimin spermi hiçde iğrenmem yanlışmıyım kızlar :roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben de yapıcam yapıcam hep unutuyorum :kedi:
Sürerim ben ne olcak ki?
Millet yutuyor kızz :kedi::roflol::roflol:
valla deee :sm_cool::sm_cool: kesin denemem lazim ama yaw bir sefer disimi siksam denesem ama bir sefer yetmez degilmi bilmiyorumkismile
o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim
o yüzünüze sürdügünüz kremlerin bir çoğu domuz yağından elde ediliyor...makyaj malzemeleri+nemlendiriciler vs...:) bu konuda erkek arkadaşımla çok geyik yapmıslıgım vardır hatta kendisini hammade olarak kullanıp bakım kremi işine girmeyi bile düşündük hahahaha neyse...bence yararlı olabilir...maske gibi kullanılabilir...denesimmi aceba :))))))) ayrıca neyinden tiksiniyolar arkadaşlar onuda anlamadım tam bir protein deposu o :)) sadece öryargıyı kırmak gerek bence:))) hadi kızlar kolay gelsin denersem söylerim
kizlar deneyen olursa yazsin yaa :kedi: nasil yazar bilmiyorum biraz cesaret ister ama genede yazin lutfen , ne olur ne olmaz belki bedavar krem hemen dibimizde haberimiz yok zemuszemus:roflol: