• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişim kuramıyoruz.

Demek ki hissediyor oda insanların enerjisini kıyamam. Küsmeniz iyi olmuş gerçekten bahaneniz var en azından içiniz rahattır. Bide çoğu kadın yemek yapmaktan bıkar ama siz ne kadar çok seviyosunuzdur yemek yapmayı. Şahsen ben öyleyim mutfağımda yemek yaparken zevkle yapıyorum çünkü 6 ay bu anı beklemiştimm.
Evet onlara misafir gelince vs hiç gitmiyorum önceden zorunda hissediyordum kendimi.
Şimdi rahatım gelen gidende yok evime.
Sabah 11 olunca baslardı kv gelmeye.
Ev pis olsa laf söylerdi.
Gercekten okadar seviyorum ki kendi canımın istediği gibi yemek yapmayı, evime alısveris yapmayı.
Paramız olmuyodu ki alısveris yapalim maaş annesindeydi. Ay cok sükür gene kurtulmusum ya önceki zamanlarıma bakıyorum da baya şey atlatmışım, şimdi bu küçücük şeylerle başedemiyorum:)

esnize tavirlariniz biraz daha yapici olmali o suan gozunde perdelerle geziyor. Buna benzer bir olay yasandi yakin cevremde cunku muskadir vs.. Evinizi uzaklastirsaniz bile bir yerlerden o laflar kulaginiza gelecek bir sekilde muhatap olabilirsiniz. Sabir herseyin ilaci, zamanda.. birde bebeginiz varmis. Esiniz bir takim olaylari gorene kadar yanii ailesi tarafindan herhangi bir kotu davranis gorene kadar onlari simartacaktir. Hatta bu surecte esinizin ailesinin iddialariyla, sizin davranislarinizi bile esiniz tartacaktir. Iftiralar atildigi icin esinize konusu acildiginda Allah'a havale ettim deyin ama ilerisinde bir cümle kurmayin derim. Surekli gormekte yipratici biliyorum heleki o laflari duymak cok cok yaralayici olabiliyor. Esnizin gozu acilana kadar (sizde hissettirmeden gosterebilirseniz surec hizlanabilir) biraz sabir.( Olayi etrafimda gordugumce yorumladim bir hata ve dusuncesizlik etmişsem kusura bakmayin.insallah huzurlu günlere hizlica kavusursunuz)

Eşiniz sizin ailesi ile iletişimde olmamanızı sorun etmiyorsa, siz bu şekilde devam edin.
Söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil çünkü.
Ama eşinizin ailesi ile olan ilişkisine fazla müdahele etmeyin derim, çünkü sizin yıprandığınız açık.
Size silmek, görüşmemek kolay, ama eşiniz açısından imkansız sonuçta iyi de olsa kötü olsa onlar eşinizin ailesi.
Bunu kabullenmek sizin için hayırlı olur sanırım, zaten önceki duruma bakarak bu hale gelmesi bile mucize olmuş.

esnize tavirlariniz biraz daha yapici olmali o suan gozunde perdelerle geziyor. Buna benzer bir olay yasandi yakin cevremde cunku muskadir vs.. Evinizi uzaklastirsaniz bile bir yerlerden o laflar kulaginiza gelecek bir sekilde muhatap olabilirsiniz. Sabir herseyin ilaci, zamanda.. birde bebeginiz varmis. Esiniz bir takim olaylari gorene kadar yanii ailesi tarafindan herhangi bir kotu davranis gorene kadar onlari simartacaktir. Hatta bu surecte esinizin ailesinin iddialariyla, sizin davranislarinizi bile esiniz tartacaktir. Iftiralar atildigi icin esinize konusu acildiginda Allah'a havale ettim deyin ama ilerisinde bir cümle kurmayin derim. Surekli gormekte yipratici biliyorum heleki o laflari duymak cok cok yaralayici olabiliyor. Esnizin gozu acilana kadar (sizde hissettirmeden gosterebilirseniz surec hizlanabilir) biraz sabir.( Olayi etrafimda gordugumce yorumladim bir hata ve dusuncesizlik etmişsem kusura bakmayin.insallah huzurlu günlere hizlica kavusursunuz)
Estafurullah olur mu hic gayette yerinde yorum yaptiniz cok teşekkür ederim.
Aynen anlattığını gibi eşim. Evet sabretmeyi öğrenmem gerek :( çünkü eşimin üstüne çok gidiyorum (haklıyım) ama haksız duruma düşüyorumm :(

Eşiniz sizin ailesi ile iletişimde olmamanızı sorun etmiyorsa, siz bu şekilde devam edin.
Söyledikleri yenilir yutulur şeyler değil çünkü.
Ama eşinizin ailesi ile olan ilişkisine fazla müdahele etmeyin derim, çünkü sizin yıprandığınız açık.
Size silmek, görüşmemek kolay, ama eşiniz açısından imkansız sonuçta iyi de olsa kötü olsa onlar eşinizin ailesi.
Bunu kabullenmek sizin için hayırlı olur sanırım, zaten önceki duruma bakarak bu hale gelmesi bile mucize olmuş.
Çok teşekkürler yorumunuz için. Evet gerçekten mucize ben imkansız diyodum gene bunada şükür. Ben çokk karışırsam bu sefer ters tepiyor bu sefer benim onun ailesiyle görüşmememde sorun olacak gibi oluyor. O yüzden dediğiniz gibi kendi iyiliğim için sakin olmam lazim :(

Estafurullah olur mu hic gayette yerinde yorum yaptiniz cok teşekkür ederim.
Aynen anlattığını gibi eşim. Evet sabretmeyi öğrenmem gerek :KK43: çünkü eşimin üstüne çok gidiyorum (haklıyım) ama haksız duruma düşüyorumm :KK43:
Bu tarz durumlarda biraz kafalarina saksi falan dusmesi gerekiyor galiba uyanmalari icin:işsiz: siz kendinizi bilin dogrunuzdan donmeyin uyanik olun esinizin ailesine karsi. Siz mesafenizi koruyun. Sizin aileniz size ne kadar degerliyse, esinizin aileside esinize o kadr degerli.

Son düzenleme:
Çok teşekkürler yorumunuz için. Evet gerçekten mucize ben imkansız diyodum gene bunada şükür. Ben çokk karışırsam bu sefer ters tepiyor bu sefer benim onun ailesiyle görüşmememde sorun olacak gibi oluyor. O yüzden dediğiniz gibi kendi iyiliğim için sakin olmam lazim :KK43:

Rica ederim ne demek. Kararınızı destekliyorum. Böylece daha politik davranmış olursunuz. Hem de daha mutlu.

Bu tarz durumlarda biraz kafalarina saksi falan dusmesi gerekiyor galiba uyanmalari icin:işsiz: siz kendinizi bilin dogrunuzdan donmeyin uyanik olun esinizin ailesine karsi. Siz mesafenizi koruyun. Sizin aileniz size ne kadar degerliyse, esinizin aileside esinize o kadr degerli.
Ay cok sinirim bozuldu kızlar. Kv İşkembe çorbası yapmış İftarda görümcem 1 tabak getirdi eşime. Uyuz oldum içeceğimden değil ya gönderme yada gönder bune simdi demi. Eşim görümceme one getirdin dedi "çorbaaa istemiyonn muu 'diyo . eşimde tuhaf tuhaf baktı giderken görüsürüz demesine felan cevap vermedi corbayıda içmedi bana sen iç diyo. Tabiki içmedim sabah kapının oraya tavukları yesin diye dökücem görsün . gıcıklık değil mi :63:

Biz de kavga ettik ve ben de bir kere bir sogudum simdi ne yapsalar ifrit oluyorum.Kocamdan bile onlar yuzunden sogudum zamanla oyle oluyir uzgunum

Ay cok sinirim bozuldu kızlar. Kv İşkembe çorbası yapmış İftarda görümcem 1 tabak getirdi eşime. Uyuz oldum içeceğimden değil ya gönderme yada gönder bune simdi demi. Eşim görümceme one getirdin dedi "çorbaaa istemiyonn muu 'diyo . eşimde tuhaf tuhaf baktı giderken görüsürüz demesine felan cevap vermedi corbayıda içmedi bana sen iç diyo. Tabiki içmedim sabah kapının oraya tavukları yesin diye dökücem görsün . gıcıklık değil mi :63:
Esinizin arada kaldigini bilerek hareket etmelisiniz. Elbette esinizde hatalar yapiyor olabilir ama hic birimiz sutten cikma degiliz.mubarek gunlerdeyiz.
Ay cok sinirim bozuldu kızlar. Kv İşkembe çorbası yapmış İftarda görümcem 1 tabak getirdi eşime. Uyuz oldum içeceğimden değil ya gönderme yada gönder bune simdi demi. Eşim görümceme one getirdin dedi "çorbaaa istemiyonn muu 'diyo . eşimde tuhaf tuhaf baktı giderken görüsürüz demesine felan cevap vermedi corbayıda içmedi bana sen iç diyo. Tabiki içmedim sabah kapının oraya tavukları yesin diye dökücem görsün . gıcıklık değil mi :63:[/QUOTE
Oncelikle esinizin arada kaldigini unutmayin. Bu surecte cok hatalar olur yanlis anlasilmalar olur. Siz esinizi dusunun derim. Yine davranislarinizi siz belirleyin ama politik olmaktanda dönmeyin.

Back