imnastik yapmasını bale yapmasını çok istiyorum
AminnnnHayat boyu kızınla ilgili tek derdin bu olsun
Tabanlıkla geçer birşeycik olmaz.Takma.
Hayır canım saçından sürükleyerek götürüyorum o istemiyor gitmek ben çok istiyorum o da kuklam ya isteklerim doğrultusunda yonlendiriyorumçocuk da istiyor mu?
Bnce de dimi en doğrusunu o soylerÖncelikle bir ortopedi doktorundan randevu almanızı oneririm
o kısım belli oluyor zaten.Hayır canım saçından sürükleyerek götürüyorum o istemiyor gitmek ben çok istiyorum o da kuklam ya isteklerim doğrultusunda yonlendiriyorum
Çocugun var mi bilmiyorum ama biz ona mükemmelliyetçi veya takik değilde ilgili anne falan diyoruzo kısım belli oluyor zaten.
çocuğunun mükemmel olmasına takık bi anne canlandı gözümde.
Tamam çok tesekkurlerBenim ayaklarım düztaban. Ben küçükken doktor bana tabanlık yazmıştı, ama ben pek kullanmıyordum, ayaklarımı ağrıtıyordu. Keşke o zamanlar kullansaymışım, şimdi tam tersi ayaklarım ağrımasın diye tabanlık kullanıyorum. En iyisi ortopediye götür kızını, ve verdiği tabanlığı da mutlaka kullansın.
Bnde dedim zaten kendisine ya sandığınız seyden daha ciddi bişeyse sagolun ama ben genede bi giderim doktora diyeDoktora gitmelisiniz, ayrıca o hoca da doktora gitmene gerek yok dememeliydi.
Çok teşekkür ederim.Bugun daha 2. dersimizdi çok isteyerek gidiyor aslında heycanla giyinip hazırlanıyor suluğuna su katıyor hatta giderken bugün öğretmenini çok sevmiş resim yaptı ona götürdü istekli şu anlık istemese elbette zorlamam fakat genel olarak biseye çok odaklanamiyor hiperaktif bi cocuk cunkuçocuklar belli yaşlarda ailelerin yönlendirmesi ile çeşitli kurslara gider, jimnastik bunlardan biri, siz heves etmişiniz kendiniz gerçekleştirememişiniz kızınızda bu başarıyı yakalamak istiyorsunuz şu an belki isteyerek gidiyor ama anladığım kadarıyla henüz çokta ilgisini çekmemiş ilk ders diye ortama alışamadığından da olabilir.
taban problemi ile ilgili ortopediye götürün belki tıbbi bir tedavi uygularlar ya da tabanlıkla iş çözülür.
jimnastik içinde bir süre devam edin bakın bakalım hala istekli mi, yeteneği var mı en önemlisi fiziki şartları buna uygun mu gerekirse başka bir aktiviteye yönlendirin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?