- 19 Kasım 2017
- 1.927
- 3.844
Klomeni günde kaç tane aldınız? PCO durumunuz var mı? Klomen’i doktorlar PCO ‘lu hastalara veriyorlar ya ondan soruyorum
Günde 2 tane 5 gün kullandım. Pko yoktu. Yumurta büyütmeyi klomen ile yaptı hoca.
canımsın Allah razı olsun
başka doktordan görüş aldık canım bahçeci doktorlarından randevu almıştık ya spontane gebelik olunca ve hikayemi bildiği için ona da sorduk o da hem coraspin hem iğne devam et dedi zaman belirtmedi henüz ama büyük ihtimalle sonuna kadar devam ederiz
Sevindim canım. O kadar emek çekiliyor ki ben iğneyi bırakıcaksın diye tedirgin oldum.
Öncelikle bebeğinizi sağlıkla kolaylıkla kucağınıza alın İnşAllah Benim sormak istediğim kan sulandırıcı iğne veya coraspin kullanıyor musunuz yada gebeliğinizin bir döneminde kullandınız mı?
Amin inşallah. Allah size de nasip etsin. İdrarda gebeliği gördüğüm anda coraspine kendim başladım. (Adetten önce öğrendim bu arada) sonra doktora kanda 50 değerini görünce telefonda danıştım. (Daha ikinci kanı vermeden) Hemen coraspini onlarda söyledi ve oksapar iğne ve progestan iğne başlattılar. İğne dozum 5.aya kadar 0.4 X2 idi. 64 kiloda. Ama bana sebep olarak kimyasal gebeliklerim olduğu için yüksek doz kullandırdıklarını söylediler. Bu iğne ve ilaçlarını tüp bebek doktoru verdi. Aynı zamanda normal bir kadın doğumcuya gittim. Sürecimi anlattım. Yaşadıklarımı. O bana kalp atışlarını duyduktan sonra iğne vermeyi uygun bulduğunu söyledi. Tabi ki koşarak kaçtım. Bu tip hassas konularda tüp Bebek doktorları daha bilgili.