İleri yaşta tüp bebek doktoru İstanbul tüp bebek merkezi Aret Kamar var. Genelde hastaları ileri yaşta, iğnesiz hap ile tedavi uyguluyor. Semra kahraman ve Bülent hocaya kıyasla hastalarına kendi bakar soruları cevaplar. Sevecen bir doktor umut kırmaz. Pozitif konuşur her zaman. Ben bahçeci de bir kere denedim ama yaşımda yaşım diye resmen suçlu ilan edildim. 1 yumurta bile elde edemediler. Ne embriyo ne transfere gelebildim. Sonucu sorguladığımızda yaşın 40 ne bekliyorsun dedi doktor. Ordan sonra demotlize olup 1 yıl yanaşmadım bile tedaviye. Aret hoca pozitif yaklaştı 4 embriyomuz oluştu kendisinde. 2 kere transfer oldu ama negatif sonuçlandı. Tedavi süreci güzeldi ama tutmadı gene de ben hocadan memnundum. Son transferden 2 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım. Takiplerimi aret hoca yaptı. Gebelik takibinde bile diğer doktorlar moral bozacak çok şeyler söylediler. Takip bile etmek istemediler yaşın var perinatolaga git diyerek.
Ama aret hoca öyle değil, her türlü detaya tek tek baktı. Ben tavsiye ederim ama benim tutmadı onu bilin. Araştırıp hatta gidip konuşup öyle karar verin bence.
Evet Senella, Aret hoca, 40 yaş üstü hastaları çok olan dr ,yaklaşımından da memnunlar gidenler.Ben Aret hocayı unutmuşum hepten.Bu dr da iyi bir seçenek olabilir, İstanbul 'u düşünenler için.
40 yaş üstü için Semra hoca da çok pozitif yaklaşmıyor doğrusu, hatta yaklaşımı epey şevk kırıcı olabiliyor.
Senella ,şuan durumun nedir canım ?
Bülent ve Aret hocanın kullandıkları iğne dozları aynı mıydı canım ?