İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

burada da gonal f + cetrotide veriyorlar genelde. ama bende ise yaramadi. benim anladigim ilk tedaviler ortalama tedaviler oluyor.. ikide kisiye ozel bir seyler veriyorlar..
benim yumurtaliklar hizli cevap veriyor ama birisi aliyor basini gidiyor digerleri kucuk kaliyor :) bu kez genelde verilen protokolun disina ciktik ama doktor da bunlari bazen ilaclari kullanirken goruyoruz. bu defa farkli olacak dedi. gonapeptly yumurta baskilayici. adetin ilk gunu ona baslayacagim bu kez. tedavi planina gore yumurta toplamaya kadar o devam edecek, 3. gunde yumurta uyariciya basliyorum iste. bu kez gonal f degim menopur olacak ilac. 7. gun kontolde dengeli buyumus yeterli sayida yumurta girecegimi umuyorum :)
Merhaba benim yumurtalar olgunlaşmadigi için tedavi yarıda kaldı. Sizin durumunuz nedir ilaçlar degisince ise yaradi mi

Maslow merhaba
Bizim yaşlarda tüp tedavisi sırasında bir yumurta genelde önden gidiyor.Bunu önlemek için drlar tüp tedavisinden önceki ay ya cyclo başlatıyor ya da 21. gün den itibaren climara bant veriyor , kimileri ise lucrinli tedavi uyguluyor diye biliyorum.Bunlardan herhangi biri sana uygulanmış mıydı canım? Semra hoca ikinci yolu izliyor demişti bir arkadaş.
Bende ikinci denemede iğne+klomen denenmisti ama yine olmadi. Tup bebek konusunda umutsuz vakayim sanirim

Ne yazmis ki ben gormedim. Yakinda birsey de yazmamis T tuzlabuz
Hatırlamıyorum sanırım genç yaşta ruhu çekilmiş gibi davranan biriydi dosedigime göre baya sinirlendirmis beni demek ki insanlar konusrken virazolcuo tartacak cahil cahil konusmayacak kimi kırdığını kimi incitebilecegini düşünecek bu bebek konuları bı kadın icin çok hassas meseleler herkes dikkat ederek tartarak konuşacak

merhaba arkadaşlar çok yazan biri değilim sessizce takip edenlerdenim

40 yaşında yumurta rezerv düşüklüğü olan herşeyi arkasına atıp temmuz sonu tüp bebek randevusu olan biriydim

çok şükür bin şükür normal yolla Rabbim nasip etti

sizlere tek tavsiyem stresten uzak durun kafanızı boşaltın kendinizi dinlemekten sürekli araştırmaktan vazgeçin ki bebişiniz sizi bulsun :anneadayı::anneadayı::anneadayı:

40 yaşında yumurta rezerv düşüklüğü olan herşeyi arkasına atıp temmuz sonu tüp bebek randevusu olan biriydim

sizlere tek tavsiyem stresten uzak durun kafanızı boşaltın kendinizi dinlemekten sürekli araştırmaktan vazgeçin ki bebişiniz sizi bulsun :anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Sen de ben gibi 10 şubatta doğuruyomuşsun.:))
İyi yaptın ben dahil kimseye dememekle kuzum gözün aydın olsun sağlıkla kucağına al inşallahh.

Allah insallh kucağına almayı nasip etsin maşallah önceki yazılarından kimyasal geçirdiğini gördüm kaç kere geçirdin kimyasal canım pıhtılaşma ile alakalı bı sorunun varmiudi acaba

Aaaa harika nekadar guzel Allah tamamına erdirsin, nekadar suredir demiyorsunuz, sizce ne etkili oldu normal yollarla olmasına

Allah insallh kucağına almayı nasip etsin maşallah önceki yazılarından kimyasal geçirdiğini gördüm kaç kere geçirdin kimyasal canım pıhtılaşma ile alakalı bı sorunun varmiudi acaba
iki kimyasal geçirmiştim pıhtılaşma yok tedbir amaçlı doktorumuz üç aya kadar kan sulandırıcı iğne kullanmamızı söyledi

Aaaa harika nekadar guzel Allah tamamına erdirsin, nekadar suredir demiyorsunuz, sizce ne etkili oldu normal yollarla olmasına
valla bana göre stresten uzak olmak en etkili yol diye düşünüyorum

hormonları merak etmedim rezervi düşünmedim ben elimden geleni yapayım takdir Allah'ın dedim

iki kimyasal geçirmiştim pıhtılaşma yok tedbir amaçlı doktorumuz üç aya kadar kan sulandırıcı iğne kullanmamızı söyledi

İğneye hemen başladın mı? Kalp atışından sonra mı başlattı doktorun. Bu kimyasallarda iğne çok önemli bence.

İmzandaki grama baktım 2 Gr. Allah'ın mucizesi 1 Gr 2 Gr 0.5 cm 1.0 cm diye diye ne günler saydık.

Güzel tavsiyeleriniz için teşekkürler. Çok sağlıklı doğsun İnşallah.

1. merhaba arkadaşlar çok yazan biri değilim sessizce takip edenlerdenim

Ya hepdikkatimi cekerdi. dvtb dvtb arkadas hep begeni yapiyor ama yorum yapmiyor derdim. Sizi cok merak ediyordum. Ilk cocuk mudur? Hayirli olsun cok guzel bir haber. Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Hatırlamıyorum sanırım genç yaşta ruhu çekilmiş gibi davranan biriydi dosedigime göre baya sinirlendirmis beni demek ki insanlar konusrken virazolcuo tartacak cahil cahil konusmayacak kimi kırdığını kimi incitebilecegini düşünecek bu bebek konuları bı kadın icin çok hassas meseleler herkes dikkat ederek tartarak konuşacak
1 sene onceki mesajlarina denk geldim kendisinin siz oyle sitemkar mesaj yazinca ancak kendisi bahsettiginiz gibi umut kiran mesajlar yazmamis hic. Bu topigin 1 adet isyankqri vardi. O da bendim. Bu hali anca yasayan anlar. Suan topikte 3 buyuk cocugu olup da 1 tane de bebis gelsin diyen arkadaslar var. Sizce onlar halden anliyor mu?! Ileri yasta olup hic cocugu olmayan kadinlarin dertlestigi topige gelip 3 cocugu oldugu halde toy genc kizlar gibi cocugu olmayanlardan hamile kalmak icin tuyo beklemek ne kadar vicdanli bir davranis sizce? Kimseyi korumak haddim degil ama ben yapamazfim acikcasi. Hic cocugu olmayan, o duyguyu tadamayan kadinlara gelip de ne takviyeler kullaniyosunuz , benim 3 cocugum var ama 4.yü istiyorum vs yazamazdim.
O yuzden birakin dertleselim. Hic kolay degil bu surec. Belki biraz daha gecikse oğlum sinir hastasi olacaktim ki bu da esimin ve cevremdekilerin yorumu ve dogru. Tam zamaninda geldi Allah'a sukur. O yuzden bizim halimizden anca biz anlariz. Biz de cocuklari olup da bebegi olsun diye dertlenen bir kadinin halinden anlayamayiz. O yuzden kimse kimseyi elestirmemeli

Canım çokkkkk sevindim hayırlı olsun sağlıkla kucaklayın inşallah.:KK200:

1 sene onceki mesajlarina denk geldim kendisinin siz oyle sitemkar mesaj yazinca ancak kendisi bahsettiginiz gibi umut kiran mesajlar yazmamis hic. Bu topigin 1 adet isyankqri vardi. O da bendim. Bu hali anca yasayan anlar. Suan topikte 3 buyuk cocugu olup da 1 tane de bebis gelsin diyen arkadaslar var. Sizce onlar halden anliyor mu?! Ileri yasta olup hic cocugu olmayan kadinlarin dertlestigi topige gelip 3 cocugu oldugu halde toy genc kizlar gibi cocugu olmayanlardan hamile kalmak icin tuyo beklemek ne kadar vicdanli bir davranis sizce? Kimseyi korumak haddim degil ama ben yapamazfim acikcasi. Hic cocugu olmayan, o duyguyu tadamayan kadinlara gelip de ne takviyeler kullaniyosunuz , benim 3 cocugum var ama 4.yü istiyorum vs yazamazdim.
O yuzden birakin dertleselim. Hic kolay degil bu surec. Belki biraz daha gecikse oğlum sinir hastasi olacaktim ki bu da esimin ve cevremdekilerin yorumu ve dogru. Tam zamaninda geldi Allah'a sukur. O yuzden bizim halimizden anca biz anlariz. Biz de cocuklari olup da bebegi olsun diye dertlenen bir kadinin halinden anlayamayiz. O yuzden kimse kimseyi elestirmemeli
Çok doğru yazmışsın canım çok iyi hatırlıyorum o isyankar durumlarını çok yazmasam da iyi takip yapıyordum o zamanlar. ama dediğin gibi çocuğu olanla olmayanın duyguları bir olmuyor tabi. Benimde bir oğlum var çok şükür. Allahım hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin tüm hamişlere inşallah. Bebiş İsteyenlere de en kısa zamanda nasip olsun. :KK200:

X