- 10 Ocak 2019
- 4
- 24
- 51
Amin.. MASLOW.. Doktorun yetersizligi sanirim... Ileri yaşta gebelik gerçeklestigi icin aslinda tavsiye uzerine gittigim bir doktordu.. Ama en gec 16. hafta da gormesi gereken sikintiyi 30 . haftada farketmesi yetersizligini dusunduruyor tabii.. Ama bilmiyorum ki erken ogrenmis olsaydim ne olurdu... Yavrum bizi secmis bize bircok seyi ogretti onunla cok ama cok mutlu olduk hic umutsuzluga dusmemistik o bizi guclendiren unsurdu tek avuntum evet üc ameliyat bobrek tasi problemlerimiz oldu cok hastane gunlerimiz oldu ama cok sukur kisitlanmadi yaşamı o durumda olup hareket edemeyen cocuklarimizi gordum hastanelerde gerci saglikli dogup farkli sebeplerle yataga bagimli kalan nefes almak icin cihaza mecbur kalan evlatlari da gordum... hep sukrettim.. zorun da zoru oluyor... hepimiz kaderimizi hayatta farkli deneyimlerle yasiyoruz 3 kisa yila biz omrumuzu sigdirdik ondan oncesi ve sonrasi yokmus gibi ... o yuzden sizlerde biliyorsunuz tabii tavsiyem gebeliginizi perinatoloji uzmani takip etsin ve dogumunuzu guvendiginiz doktora ve tam tesekkullu bir hastanede gerceklestirin konfordan cok daha onemli.. bizim sorunumuz dogum oncesi farkedilmeseydi oglumuzu bir kac gun icinde kaybedecektik...