İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

olsun o da bir çözüm üzme kendini. kendin doğurup, sütünü verip büyüteceksin. hem bir iddiaya göre süt kardeşlerin birbirleriyle evlenmelerinin dinimizce yasak olmasının nedeni anne sütünün bağırsakta çözülmesi ve annenin dna sının çocuğun dna sına geçebilmesiymiş. Bir yazıda okumuştum Almanlar anne sütünün bu özelliğini ortaya çıkarmışlar. yani süt anneler kendi dna larını çocuğa geçirdiklerinden aslında çocuklar kardeş oluyorlar ve süt kardeşleri ile evlenemiyorlar. Baya ilginç ve mucizevi bir teori. öyle düşünürsen bebişini doğurdğunda onu emzirdiğnde senin dna n yine ona geçecek:)

bu konu oyle kolay bır konu degıl. en az 45.000 tl masraf demek

yumutrtanın anne rahmı ıle uyumu olmayabılıyor

esınız bıraz dını duygular ve dusunceler ve bazı ınanclara sahıpse; ıcıne cok sınmeyebılıyor

aılelerden saklamak gerekebılıyor

genellıkle cocukların psıkolojısının olumsuz etkılendıgını soyledı tum doktorlar ve bu durumda cocuktan da saklamak lazım.

yanı evlat edınmek dahıl onemlı olan dogurmak degıl bır kadın ıcın. ama cocuk tek kişilik olay değil sonucta

esınız bıraz dını duygular ve dusunceler ve bazı ınanclara sahıpse; ıcıne cok sınmeyebılıyor

genellıkle cocukların psıkolojısının olumsuz etkılendıgını soyledı tum doktorlar ve bu durumda cocuktan da saklamak lazım.

yanı evlat edınmek dahıl onemlı olan dogurmak degıl bır kadın ıcın. ama cocuk tek kişilik olay değil sonucta

Ben sana bu konu kolay demedim ki, bu yolu sana tavsiye de etmedim. Sen kendin yazmışsın yumurta nakli dışında başka bir çözüm yok diye ona cevap olarak okuduğum bir bilgiyi paylaştım yoksa tabiki doğurmakla anne olunmuyor bu bambaşka bir konu. için nasıl rahat edecekse öyle bir seçim yapmalısın tabiki.

ilginçmiş bak, tabii verilen emek bile yeter ya emzirmesen bile sabaha kadar başında, uykunda bile ruyanda hep onun derdı ıle kafa yorup yasıyosun kac yasına gelırse gelsın, evlatlık bıle almıs olsan o cocuk senın aslında verdıgın emek karsılıgında, bır arkadasımın olmuyordu evladı, bırıyle evlendı ıkıncı esı, adamın esı ölmüş 6 yasında falan evladı vardı, arkadasım o cocuga oyle bır annelık ettı kı cocuk da annesıne oyle bır sevgıyle baglı kı, anlatamam kızlar, gercek anne ogul oyle bakmaz bırbırıne yerı gelır. cunku ıkısı de yoklugunu bılıyorlar evladın da annenın de
Ben kimsesiz bir çocuk evlat edinmeyi çok istedim ama eşim kabul etmedi. belki oğlumuza ister istemez farklı davranırım bilmeden ayrım yaparım bu vicdan muhakemesiyle başaçıkamam dedi. Öyle olmaz dedim ama içine sinmeyince konu kapandı.

flx77 flx77 canım nasılsın uzun zamandır yoktun ortalarda gerçi bende arada bakıp çıkıyorum ama ben yazmayı pek sevmiyorum zaten.
can09e can09e caney sen nasılsın canım bebiş nasıl?
Canım teşekkür ederim.. iyiyiz şükür.. bebişm de iyiymiş en son cuma gördük.. 2ye yaklaşmış 37.haftada alıcak gibi.
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

oyy kocaman olmuş bile maşallah:) Benim oğlan da 37+5 de doğmuştu. zaten 36 dan sonra kuveze de girmiyor sanırım. erken almalarının sebebi ne?
Valla büyüdü canım yaa inşallah siz de görün bu günlerii:)
Sezaryen yerin incelmiş dedi 38+larda planlıyodu o zamana kalmaz gibi diyor. Kasılmalar sancılar zorluyor epey zaten. Sağlıkla kavuşalım da canım. Ne zmn gelirse artık.
Senin belirtiler ne durumda? Her şey yolundadır inşallah.

Valla büyüdü canım yaa inşallah siz de görün bu günlerii:)
Sezaryen yerin incelmiş dedi 38+larda planlıyodu o zamana kalmaz gibi diyor. Kasılmalar sancılar zorluyor epey zaten. Sağlıkla kavuşalım da canım. Ne zmn gelirse artık.
Senin belirtiler ne durumda? Her şey yolundadır inşallah.
kaç yıl geçmişti sezaryenin üstünden? benim ilk doğumum da sezaryen ama bu sefer kısmet olursa normal yapmak istiyorum. iki doğum arası 4 yıl olmuş olacak o yüzden merak ettim neden inceldi seninki? ben iyiyim biraz bulantım var ama fazla değil. hala herşey yolunda mı diye bi merakım da var tabi:) 11. haftalara gelip de nifty testi yaptırana kadar da içim pek rahat etmeyecek sanırım

kaç yıl geçmişti sezaryenin üstünden? benim ilk doğumum da sezaryen ama bu sefer kısmet olursa normal yapmak istiyorum. iki doğum arası 4 yıl olmuş olacak o yüzden merak ettim neden inceldi seninki? ben iyiyim biraz bulantım var ama fazla değil. hala herşey yolunda mı diye bi merakım da var tabi:) 11. haftalara gelip de nifty testi yaptırana kadar da içim pek rahat etmeyecek sanırım
10 yıl oldu canım öyle büyük karnım da yok ama ilki acil sezaryendi çok iyi yapılmamış olabilir emin değilim. Hamile değilken bile hala soğukta yorulduğumda sızlardı. Neden olur diye sormadım. Belli ki önceki ameliyattan diye düşündüm.
Doğuranlar var lakin çok sıcak bakmıyorum allah muhafaza rahimde yırtılma falan oluyomuş. Keza doktorum da normal yaparsın demedi hiç. Hayırlısı inşallah.
Kaç oldunuz şimdi?
Benim 7 8 haftada başladı 16.hafta sonuna kadar sürdü yediklerim 3 5i geçmezdi. Kilo vermiştim:)
İnşallah çok zorlamaz seni.

10 yıl oldu canım öyle büyük karnım da yok ama ilki acil sezaryendi çok iyi yapılmamış olabilir emin değilim. Hamile değilken bile hala soğukta yorulduğumda sızlardı. Neden olur diye sormadım. Belli ki önceki ameliyattan diye düşündüm.
Doğuranlar var lakin çok sıcak bakmıyorum allah muhafaza rahimde yırtılma falan oluyomuş. Keza doktorum da normal yaparsın demedi hiç. Hayırlısı inşallah.
Kaç oldunuz şimdi?
Benim 7 8 haftada başladı 16.hafta sonuna kadar sürdü yediklerim 3 5i geçmezdi. Kilo vermiştim:)
İnşallah çok zorlamaz seni.
6+5 deyiz şimdi daha çooook yolumuz var:) oluşum hiç zorlamamıştı inş bu da zorlamaz. ilk gebeliğimde kusmadım ama nedense pek kilo da alamadım 7 kilo almıştım sadece. Bu sefer alırım diye düşünüyorum ama yine pek fazla yiyemeden doygunluk hissi geliyo bakalım bu sefer 10 kiloyu görmeyi başarabilecek miyim. Bi de 39. haftaya falan kalırsam alırım diye düşünüyorum son ayların kilo alışını kaçırdım 37 de doğurunca:)

6+5 deyiz şimdi daha çooook yolumuz var:) oluşum hiç zorlamamıştı inş bu da zorlamaz. ilk gebeliğimde kusmadım ama nedense pek kilo da alamadım 7 kilo almıştım sadece. Bu sefer alırım diye düşünüyorum ama yine pek fazla yiyemeden doygunluk hissi geliyo bakalım bu sefer 10 kiloyu görmeyi başarabilecek miyim. Bi de 39. haftaya falan kalırsam alırım diye düşünüyorum son ayların kilo alışını kaçırdım 37 de doğurunca:)
Evet epey uzun bir süreç ama bi yerden sonra çabuk geçiyor bi bakmışsın doğuma gün sayıyosun:)

Rabbim tüm isteyene versin bekletmeden amiiin.

Allah razı olsun canım. Elbet geçecek, eminimki hiç bu üzüntüleri yaşamamamışım sanacağım. İnşallah çok aratmaz.
Hic yasanmamis gibi olmuyor ama allah nasip edip de hamile kaldiginda gelen nimetin kiymetini daha iyi anliyorsun. Bunca zorluga katlandiktan sonra gelen cocuk dunyanin en buyuk mutlulugu oluyor. Canin aciyacak, ruhun da aciyacak ama merak etme bebis gelicek
Oy maşallah paşaya, sağlıkla doğsun, güzel mutlu yıllarınız olsun evladınla
Cok tesekkurler
ilgisizlik gibi bi sorun varsa o başka, bir de şunu daha iyi bilirsin, acaba telde hastalarına bilgi veriyor mu onlarla mı meşgul oluyor, o tip doktorlar da var yani, zaten hamileliğin sağlıklı ise doktorun kattığı birşey yok sana vereceği tek hizmet aslında doğumu güzel sıkıntısız yaptırabilmek. ilgi ve bilgi konusunda yetersiz görüyorsan değiştirmen mantıklı, ama hurafelerden bahsetmiyor diye değiştirmen yersiz . ben doktoruma bitki çayını bile sorsam , ben doktorum bitki çayıyla yapılacak tedaviyi desteklersem işime ihanet ederim derdi. kadın doktoru değil bu bahsettiğim doktor.
Su an farkli bir doktora gidiyorum acikcasi. Isyerinde cok methettiler diye. Bu doktor bana yarim saatini ayirdi. Daha once gecirdigim operasyonlar vs pek cok seyi sordu kaydetti. Kendiliginden anlatti. Sunlari ye bunlari yeme. Daha sormak istediginiz bisey varsa sorun dedi. Öbür doktor ise 5 dakikada gondrriyordu beni. Bilmiyorum. Ben biraz ilgi seviyorum belki de

maşallah maşallah, demek oğluş geliyor, oğlan farklı ya, ben de bi oğlum daha olsun isterdim, babalar kızcı ama ben anne olarak seviyorum oğlanı :) Allah hayırlı ömürler yazsın alnına inşallah
Oyle mi? Bilmem ben hep kiz isterdim ama hamile kaldigimi bildigimden beri hep erkek gibi hissediyordum. Hatta artik emindim bile ve daha beni duymasa da ister istemez onunla konusurken oğlum diyordum ona. Saglikli, zeki, hayirli hor evladim olsun da kiz ya da erkek secimi yapacak degilim

surmise surmise
Gözün aydın çok sevindim, benim de bir oğlum var öyle anneci ki çok tatli. 3,5 yaşında. yatırıyorum anne seni çok seviyorum diye kalkıyo sonra yine yatıyo. anne seni çok özledim bütün gece diyo:) tabi benden öğreniyo ama babasına hiç yüz vermiyo. erkek çocuklarının anneciliği çok tatlı bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
[/QUOTE]
Sag ol cnm. Ay babasina yuz vermemezlik etnesin benimki. Babamiz kiskanctir. Beni cok kiskanir. Baba ogul sevsinler birbirlerini. Sizinki de buyuyunce babayla arasinda farkli bi iletisimi olucak. Baba ogul iliskisi boyledir. Ilerde kanka olur onlar :anneadayı:
Ne güzel birer tanede olsa evlatlarınız var.benim hiç yok 😔 o hissi hiç yaşayamadım ben.
Evet. Ben de hep oyle dusunurdum. Ikinci evlat da guzel de hic anneligi tadamayanlar icin oyle zor ki... bizim halimizi en iyi biz anlariz. Tez vakitte allah hasretini dindirsin arkadasim

Oyle mi? Bilmem ben hep kiz isterdim ama hamile kaldigimi bildigimden beri hep erkek gibi hissediyordum. Hatta artik emindim bile ve daha beni duymasa da ister istemez onunla konusurken oğlum diyordum ona. Saglikli, zeki, hayirli hor evladim olsun da kiz ya da erkek secimi yapacak degilim

surmise surmise
Gözün aydın çok sevindim, benim de bir oğlum var öyle anneci ki çok tatli. 3,5 yaşında. yatırıyorum anne seni çok seviyorum diye kalkıyo sonra yine yatıyo. anne seni çok özledim bütün gece diyo:) tabi benden öğreniyo ama babasına hiç yüz vermiyo. erkek çocuklarının anneciliği çok tatlı bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sag ol cnm. Ay babasina yuz vermemezlik etnesin benimki. Babamiz kiskanctir. Beni cok kiskanir. Baba ogul sevsinler birbirlerini. Sizinki de buyuyunce babayla arasinda farkli bi iletisimi olucak. Baba ogul iliskisi boyledir. Ilerde kanka olur onlar :anneadayı:

Evet. Ben de hep oyle dusunurdum. Ikinci evlat da guzel de hic anneligi tadamayanlar icin oyle zor ki... bizim halimizi en iyi biz anlariz. Tez vakitte allah hasretini dindirsin arkadasim
[/QUOTE]
Amin canım sağol hepimize.dualarım hayırlısıyla sağlıklı bir doğum yapman dileğiyle canım bana dua et bende senin gibi bi mucize yaşıyayım 😘 allah seni ve bebişini nazarkardan korusun.

Ben kimsesiz bir çocuk evlat edinmeyi çok istedim ama eşim kabul etmedi. belki oğlumuza ister istemez farklı davranırım bilmeden ayrım yaparım bu vicdan muhakemesiyle başaçıkamam dedi. Öyle olmaz dedim ama içine sinmeyince konu kapandı.

eşin de haklı kuzum, çok ınce bır ıs, bır an farkında olmadan cocuga dedıgın bır laf bıle daha sonra aklını kurcalar beynını kemırır, kendı evladın varke evlat edınmek bıraz daha zor, ama hıc olmuyorsa ve edındıysen sonra da kendılıgınden bır tane geldıyse yıne ılk goz agrın ılk evlat edındıgın olur kıyamazsın sankı. cok ınce ısler cok hassas konu canım

flx77 flx77 canım nasılsın uzun zamandır yoktun ortalarda gerçi bende arada bakıp çıkıyorum ama ben yazmayı pek sevmiyorum zaten.
can09e can09e caney sen nasılsın canım bebiş nasıl?

sağol canım ben de baya uzun bı ara vermıstım, gırıp bakıyorum sımdı arada oyle , sen nasılsın yolunda mı hersey canım

X