- 27 Ocak 2013
- 2.575
- 1.752
Hayirlisi olsun canim benim. Kader arkadasim haydi hayirli,guzel haberler inşallahKızlar ilk tüp bebek tedavime başladım. Hayırlısı olsun. Ruhumu yıpratıyor. İnşallah ilk denemede tutar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirlisi olsun canim benim. Kader arkadasim haydi hayirli,guzel haberler inşallahKızlar ilk tüp bebek tedavime başladım. Hayırlısı olsun. Ruhumu yıpratıyor. İnşallah ilk denemede tutar
Katılıyorum..kilon fazla değil ama bişey duydum onu soylıım yanlıs anlamazsan, hemıle kalmak ıcın vucudu sasırtmak lazımmıs, bagırskaların aclıgı gormesı gerekırmıs ve genellıkle dıyet zamanlarından sonra dogal yolla hamıle kalma daha fazla oluyormus, degerlendırmek gerek dıye dusunuyorum, senın katı bır dıyete ıhtıyacın yok ama bı dene bakalım
Allah razı olsun canım. Elbet geçecek, eminimki hiç bu üzüntüleri yaşamamamışım sanacağım. İnşallah çok aratmaz.C Capanin Gururu Teyom bu arada ruhunu cok yipratiyor bu surec insanin evet. Ben de kayışı o surecte kopartmistim. Kul sıkısmayinca hizir yetismezmis. Bunlar son acıların olucak inşallah. Cektigin cefaya degecek. Biz de yasadik ayni seyleri. Hele ki ben ne kadar yukdek dozlarda yapiyordum o igneleri... kolay mi! Insan alt üst oluyor ama emin ol ki cabanin karsiligini alicaksin. Amin
7ydi 9.5 olmus
Oy maşallah paşaya, sağlıkla doğsun, güzel mutlu yıllarınız olsun evladınlaCok tesekkur ederim. Baya karamsardim.evet. hergun isyanim var benim.kadere modundaydim. Minik mucize beni yeniden hayata döndürdü. Sukurler olsun bin kere. Bugun cinsiyeti de ogrendik. Hissettigim gibi allah nasip ederse bir paşa geliyor
Dogru diyorsun da ne bileyim. Gidiyorum elinde telefon. Neyse ben gidince birakiyor tabi telefonu ama 5 dakka muayene. Haydi gule gule. Cikarken de hemen telefona sariliyor. Ne bileyim. Bi degisik geldi bana genel olarak
Cok tesekkur ederim. Baya karamsardim.evet. hergun isyanim var benim.kadere modundaydim. Minik mucize beni yeniden hayata döndürdü. Sukurler olsun bin kere. Bugun cinsiyeti de ogrendik. Hissettigim gibi allah nasip ederse bir paşa geliyor
İlk denemede tutsun inşallah.Hayirlisi olsun canim benim. Kader arkadasim haydi hayirli,guzel haberler inşallah
Gözün aydın çok sevindim, benim de bir oğlum var öyle anneci ki çok tatli. 3,5 yaşında. yatırıyorum anne seni çok seviyorum diye kalkıyo sonra yine yatıyo. anne seni çok özledim bütün gece diyo:) tabi benden öğreniyo ama babasına hiç yüz vermiyo. erkek çocuklarının anneciliği çok tatlı bence. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCok tesekkur ederim. Baya karamsardim.evet. hergun isyanim var benim.kadere modundaydim. Minik mucize beni yeniden hayata döndürdü. Sukurler olsun bin kere. Bugun cinsiyeti de ogrendik. Hissettigim gibi allah nasip ederse bir paşa geliyor
olsun o da bir çözüm üzme kendini. kendin doğurup, sütünü verip büyüteceksin. hem bir iddiaya göre süt kardeşlerin birbirleriyle evlenmelerinin dinimizce yasak olmasının nedeni anne sütünün bağırsakta çözülmesi ve annenin dna sının çocuğun dna sına geçebilmesiymiş. Bir yazıda okumuştum Almanlar anne sütünün bu özelliğini ortaya çıkarmışlar. yani süt anneler kendi dna larını çocuğa geçirdiklerinden aslında çocuklar kardeş oluyorlar ve süt kardeşleri ile evlenemiyorlar. Baya ilginç ve mucizevi bir teori. öyle düşünürsen bebişini doğurdğunda onu emzirdiğnde senin dna n yine ona geçecek:)amin inşallah ama ben zaten erken menopozdayım 10 senedır. su an 36 yasındayım
yumurta naklı dısında bır cozum yok.
Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.Ne güzel birer tanede olsa evlatlarınız var.benim hiç yok o hissi hiç yaşayamadım ben.
Ayy kuzum benim amin canım.hepimize inş.Allah sana da hayırlısıyla nasip etsin inşallah.
her şey çok yolunda ve güzel gidecek. ilk seferde de sağlıkla olacak inşallah. Benim ilk seferde olmuştu senin niye olmasınKızlar ilk tüp bebek tedavime başladım. Hayırlısı olsun. Ruhumu yıpratıyor. İnşallah ilk denemede tutar
Saol canim tup bebek iğnesi vururdum geçen ay ondan olabilirmihapa baglı bır yukselme olabılır
kılo almaya baglı bır yukselme olabılır
strese baglı bır yukselme olabılır
kaldı kı yasını bılmesem de, guzel rakamlar bunlar. kesınlıkle dert etme
Ne güzel birer tanede olsa evlatlarınız var.benim hiç yok o hissi hiç yaşayamadım ben.
olsun o da bir çözüm üzme kendini. kendin doğurup, sütünü verip büyüteceksin. hem bir iddiaya göre süt kardeşlerin birbirleriyle evlenmelerinin dinimizce yasak olmasının nedeni anne sütünün bağırsakta çözülmesi ve annenin dna sının çocuğun dna sına geçebilmesiymiş. Bir yazıda okumuştum Almanlar anne sütünün bu özelliğini ortaya çıkarmışlar. yani süt anneler kendi dna larını çocuğa geçirdiklerinden aslında çocuklar kardeş oluyorlar ve süt kardeşleri ile evlenemiyorlar. Baya ilginç ve mucizevi bir teori. öyle düşünürsen bebişini doğurdğunda onu emzirdiğnde senin dna n yine ona geçecek:)
Çooookk teşekkür ederim. İnşallah tutar yaher şey çok yolunda ve güzel gidecek. ilk seferde de sağlıkla olacak inşallah. Benim ilk seferde olmuştu senin niye olmasın
İnşallah canım.zaten içimizde umudumuzda olmasa hiç çaba sarfetmeyiz.Allah olana da ömür versin, bekleyenin de kucağını doldursun canım, senin de olur en kısa sürede inşallah, sağlıkla ve uuzn ömürle gelmeleri mühim, zamanını Allah bir yerlere yazıyor, biz kendımızı yırtsak da O ol demeden olmuyor, guzel gunlerın yakın ınsallah.
En kısa zamanda bebişine kavuşman dileğiyle Allah o duyguyu tüm isteyenlere yaşatsın inşallah.Ne güzel birer tanede olsa evlatlarınız var.benim hiç yok o hissi hiç yaşayamadım ben.