- 4 Ocak 2016
- 462
- 1.466
Canım Rabbim nasip etsin pozitifi sonrasında sağlıklı bir gebeliği ve evladını sağlıkla sıhatle ve mutlulukla kucağına alacağın günü vesile olduysam ne mutlu bana. Hamileliğinde bir duan alacağım olsun Canım MASLOW un eşi maalesef ki erkek doktor istemiyor. Semra Kahraman doktoru o da çok başarılı bir profesör aAldigin hormonların etkisi var üstünde. Bilmiyorum memorialda tüp bebek parasını verip mi başlıyorsun işleme şu andaki ilaçlara vs. Her havuz ayrı opu ücreti diye biliyorum. Bunları çok iyi konuş, o bir yumurtayi alırım mi diyor semra hoca. Birkaç ay takip edip baktı gene tek o zaman alsın ama şimdi biraz duruma bakılsa iyi olur. Bu da çok sık gidip gelme durumu. Bu iş çok meşakatli maalesef, inşallah herkes bebeğine bir an önce kavuşsun. Ben 15 gün boyunca nerdeyse 10 gün gittim sürekli, saatlerce uzaklar trafik yorucu oluyor ama değer inşallah. Eşler maalesef bizim gibi hassas değil hepimiz sorun yaşadık oluyor maalesef. Bugün kahvaltıya gittik işte ben sucuklu yumurta olmasın kızartma olmasın vs diye seçtim. Yemeğe getirdim güzellik yaptım yemek beğenmiyorsun bir saat tartışma. O kadar iğneyi boşa mı yiyorum diyorsun. Sen dikkatli olmam lazım diye düşündükçe onlar düşünemiyor maalesef.
Aret hoca birçok kişide klomenle tüp bebek yapiyor. Eğer burayla ilgili bir terslik olursa düşün derim. En azından muayene olup fikir alır. Orada çok kalabalık ama burda pek yazan yok. Burası bahceci ve memorial çok yazılıyor. Ama oraya gitsen çok yoğun.
Bearnigiun da iyi bilir gerçekten doktor gibi doktor.
Evet canım geldim, Allah yardım etti sanırım böyle herşey yolunda gitti sanki. Bir anda sürecin içinde buldum kendimi. Üstelik ilk muayenede devasa yumurtalarıma rağmen, bu tedavi iptal olur diye düşünmeme rağmen, bu da hocanın başarısı bence.
Amin inşallah canım âmin. Biraz transferden sonra kabızlık ve ıkınma problemi yaşadım şiddetli o biraz heyecanı mi koreltti bakalım ona rağmen tutundu mu mucizem hep beraber görücez. Allah razı olsun senden senin sayende gittim Aret hocaya. Seni takip etmistim hep. Inşallah senin vesilen ile Allahın yardımıyla bebegime kavuşurum. Allah sana da inşallah en kısa sürede doğal yoldan bebeğini nasip etsin.
Ben Aret hocada muayene olurken adamın dualarına hayran kaldım. Bizden fazla inşallah, Allahın izniyle dedi, pozitif yaklaştı her daim.
ancak Aret hoca dışındaki hemen hemen tüm doktorlar iğne ile yumurtaya müdahele ediyor sende çok iyi biliyorsun yumurtanın kendi seyrini takip etmiyorlar.
Ben müslümanım diyeni milyon kez çıkarır cebinden gayrimüslim olduğu halde candır Aret hoca hem can hem babacan. Yanındaki doktora bırakmasaydı opu kararını üzmeseydi beni belki devam ediyor olurdum. Ancak yolda çekilmez olmuştu benim için neyse geçti gitti.
Kuzum sakın... Körelmesin heyecanın o yumurtalar gayet güçlü öyle bir iki ıkınmayla bırakmazlar seni korkma güzel olacak sonuç bol bol dua et olumlama yap sonuç güzel olacak Allahın izniyle