Canım merhaba,
bearnguin daha iyi bilir onun doktoru, burda da çokça bahsetti. Aret hocadan, ben ona gittim bana dediği bazı bünyelere özellikle yumurta rezervi düşük olanlarda ıgneler hem kaliyltesi hem rezervi etkiliyor dedi. Ben ilaç ile yumurta takibi yapicam dedi. (Ben bahceci de 2 yumurta ile opuya girdim, bir yumurta var denip birininde boş çıktığını söylediler elimde sıfır kaldı. Sakin bir yumurta ile opuya girme, bir kaç ay baksınlar yumurta çok gördükleri ay olsun. )
Neyse aret hoca hiç iğne vermeden klomenle yumurta takibi yaptı ve günden güne 2-3 yumurta oluştu. Ve ben o yumurtalarla opu oldum. Yumurtalarım boş çıkmadı dollendi üstelik. Daha yeni de transfer oldum. Inşallah hayırlı da sonuçlanır. Ama bahceci deki tedavime bin pişmanım. Hoca çok iyi babacan, senden fazla seni düşünüyor. Beni opu günü 3 kere muayeneye soktu iyice yumurtalar olgunlassin diye bir yumurta daha fazla alabilmek için. O yüzden benim gibi yapıp tedaviye küsme, keşke dememek lazım ama bearnigiun gittiğinde bende hocaya gitmeye başlasaymışım dedim.