Gene sizin fırça yeme zamanınız gelmiş :)
panic_attack
ne dersin. 0.34 olup daha hiç çocuğu olmayan ben ne yapayım söyle bakalım.
Bence mide yanması mide şikayetleri opudaki anesteziden kaynaklı. Bende öyle oldu çünkü. Inşallah bebistendir o ayrı da. Ben anestezinin yan etkisini daha fazla hissettim.
Böyle ağrılar sancılar, sağlık problemi çıktığında insan sağlığı bozulmasın istiyor. Çocuktan vazgeçiyor :) Inşallah bişey yoktur ama ihmal etme tedbirini baştan al.
Caniko yaa sen de zaten sorun yoktu ki. Bence senin tüp bebek yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor.
Şöyle düşünüyorum yanlış mi bilmiyorum. Hiç gebelik olusmamissa ve de her türlü test normalse bir problem yoksa miyom vs gibi. sanki bu erkek kaynaklı oluyor. Ya da tamamen stres kaynaklı sebepsiz infertilite.
Bende sorun; bende bunu çözdüm. Ki bunu ilk kimyasal gebeligimde doktor bile anladı. Gebelik oluştuysa hamile kalabiliyorsun demek dedi. Tüpler açık demekki eşinin spremi iyi demek ki dedi. Ya tutunmamıştır ya da vücut sağlıksız embriyoyu atıyor dedi. Daha hiç test yapmadan söyledi, sonra sırayla hepsini yaptırdım. Hiç birinde sorun çıkmadı.
Yumurta kalitemle tutunmaya çare buldum mu tamamdır bu iş. Sadece opudan sonra hiç gebelik yaşamadım inşallah bir zarar vermemişlerdir sistemime tek duam o.