İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Haklisin senin yaninda boyle konusmamam gerekirdi dusunmeden konustum cunku benim bir cocugum var.
Insallah senin sisteme bir zarar gelmemistir.

Inşallah o yüzden korkuyorum tıbbi müdahalelerden galiba. Ayarlarini bozuyorlar. biraz genç olanlar doğal denemeye devam edin bence. Vitaminlere yüklenin. Hemen tüp falan demeyin.

Bugün gene adetim tam gününde geldi. Hicbir belirtide yaşamadım. Gerçekten insan hamile olunca kendini dolu hissediyor. Bu arada benim adetim 2 aydır pihtili oluyor. Kist mi oluşuyor acaba, neden olur ki.

sagol yavrum..aynen ya aylardir bu soruyla bas basaydim hele bi laproskopide de yok ciksin tam sevincem:)

sen nasil hissediyorsun hatun. ben asilamalardan sonra hızimı alamayıp kendi kendime de asilama yapmıştım:))) hep okurdum burdan siringayla yapanlari kafaya koydum yaptim. ilginç olan kendi doktorumda tavsiye edip elime bir duzune şırınga tutusturmustu :)) tabi soylemedim nette duyup yaptigimi.

Benim spor sonrası kas ağrısı kıvamındaki ağrım biraz devam ediyo hareket ettikçe.
Bu arada az önce şeffaf yumurtlama akıntısı hafif pembemsi geldi kan varmış gibi. Yumurta çatladığında da oluyomuş ama ben evhamlı insanım :) noluyo yav diye yazdım doktoruma, uyumadıysa cevaplar zaar.
Bu gece doğal sperm gönderme rutinimize devam ederiz madem hala çatlayan bi şeyler var:)

Gene sizin fırça yeme zamanınız gelmiş :) panic_attack panic_attack ne dersin. 0.34 olup daha hiç çocuğu olmayan ben ne yapayım söyle bakalım. :KK43:

Bence mide yanması mide şikayetleri opudaki anesteziden kaynaklı. Bende öyle oldu çünkü. Inşallah bebistendir o ayrı da. Ben anestezinin yan etkisini daha fazla hissettim.

Böyle ağrılar sancılar, sağlık problemi çıktığında insan sağlığı bozulmasın istiyor. Çocuktan vazgeçiyor :) Inşallah bişey yoktur ama ihmal etme tedbirini baştan al.

Caniko yaa sen de zaten sorun yoktu ki. Bence senin tüp bebek yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor.

Şöyle düşünüyorum yanlış mi bilmiyorum. Hiç gebelik olusmamissa ve de her türlü test normalse bir problem yoksa miyom vs gibi. sanki bu erkek kaynaklı oluyor. Ya da tamamen stres kaynaklı sebepsiz infertilite.

Bende sorun; bende bunu çözdüm. Ki bunu ilk kimyasal gebeligimde doktor bile anladı. Gebelik oluştuysa hamile kalabiliyorsun demek dedi. Tüpler açık demekki eşinin spremi iyi demek ki dedi. Ya tutunmamıştır ya da vücut sağlıksız embriyoyu atıyor dedi. Daha hiç test yapmadan söyledi, sonra sırayla hepsini yaptırdım. Hiç birinde sorun çıkmadı.

Yumurta kalitemle tutunmaya çare buldum mu tamamdır bu iş. Sadece opudan sonra hiç gebelik yaşamadım inşallah bir zarar vermemişlerdir sistemime tek duam o.
ben daha onceki anestezilerde boyle etkilenmedim. bu cok daha aziydi ondan degil bence. bana da daha cok ilaclardan gibi geliyor.. benim midem hassastir her seyden etkilenir.. progrstandan bile etkileniyor olabilir agizdan almadigim halde :) su icince geciyor olmasi da ilactan gibi geliyor.

Benim spor sonrası kas ağrısı kıvamındaki ağrım biraz devam ediyo hareket ettikçe.
Bu arada az önce şeffaf yumurtlama akıntısı hafif pembemsi geldi kan varmış gibi. Yumurta çatladığında da oluyomuş ama ben evhamlı insanım :) noluyo yav diye yazdım doktoruma, uyumadıysa cevaplar zaar.
Bu gece doğal sperm gönderme rutinimize devam ederiz madem hala çatlayan bi şeyler var:)
bende de bazen yumurtalamada hafif kanama olur. seffaf akinti ile gelir.. doktor nornal demisti. ayrica asilama veya tup bebek oncesi rahim agzina takilan aparat da boyle bir etki yapiyor. ama dun mu olmasi gerekirdi bu tarz bir sikayetin bir gun sonra olur mu bilemedim.

Gene sizin fırça yeme zamanınız gelmiş :) panic_attack panic_attack ne dersin. 0.34 olup daha hiç çocuğu olmayan ben ne yapayım söyle bakalım. :KK43:

Bence mide yanması mide şikayetleri opudaki anesteziden kaynaklı. Bende öyle oldu çünkü. Inşallah bebistendir o ayrı da. Ben anestezinin yan etkisini daha fazla hissettim.

Böyle ağrılar sancılar, sağlık problemi çıktığında insan sağlığı bozulmasın istiyor. Çocuktan vazgeçiyor :) Inşallah bişey yoktur ama ihmal etme tedbirini baştan al.

Caniko yaa sen de zaten sorun yoktu ki. Bence senin tüp bebek yaptırmak daha mantıklı gibi geliyor.

Şöyle düşünüyorum yanlış mi bilmiyorum. Hiç gebelik olusmamissa ve de her türlü test normalse bir problem yoksa miyom vs gibi. sanki bu erkek kaynaklı oluyor. Ya da tamamen stres kaynaklı sebepsiz infertilite.

Bende sorun; bende bunu çözdüm. Ki bunu ilk kimyasal gebeligimde doktor bile anladı. Gebelik oluştuysa hamile kalabiliyorsun demek dedi. Tüpler açık demekki eşinin spremi iyi demek ki dedi. Ya tutunmamıştır ya da vücut sağlıksız embriyoyu atıyor dedi. Daha hiç test yapmadan söyledi, sonra sırayla hepsini yaptırdım. Hiç birinde sorun çıkmadı.

Yumurta kalitemle tutunmaya çare buldum mu tamamdır bu iş. Sadece opudan sonra hiç gebelik yaşamadım inşallah bir zarar vermemişlerdir sistemime tek duam o.
opuda nasil zarar verdiklerini dusunuyorsunuz. yumurta toplarken yumurtaliga mi zarar verdiklerini dusunuyorsun?

bende de bazen yumurtalamada hafif kanama olur. seffaf akinti ile gelir.. doktor nornal demisti. ayrica asilama veya tup bebek oncesi rahim agzina takilan aparat da boyle bir etki yapiyor. ama dun mu olmasi gerekirdi bu tarz bir sikayetin bir gun sonra olur mu bilemedim.

Valla onu da düşündüm de hiç canım acımadı aparat takılırken. Hatta tövbe estağ tam döllenmeye hazır açıklık ve yumuşaklıkta vajina girişi bu iyiye işaret,vü dedi doktor. Dedim taam kurcalama yap geç gari :)) Her şey olması gerektiği gibi ilerliyo sende dedi. Nazar değdi adeta.
Bu aşılama yaramadı bana sanki ama du bakalım anlayacaz 13 gün sonra. Başka sakatlıklar çıkmasın da Senella Senella nın da dediği gibi durduk yere sağlığımızdan olmayalım.

Inşallah o yüzden korkuyorum tıbbi müdahalelerden galiba. Ayarlarini bozuyorlar. biraz genç olanlar doğal denemeye devam edin bence. Vitaminlere yüklenin. Hemen tüp falan demeyin.

Bugün gene adetim tam gününde geldi. Hicbir belirtide yaşamadım. Gerçekten insan hamile olunca kendini dolu hissediyor. Bu arada benim adetim 2 aydır pihtili oluyor. Kist mi oluşuyor acaba, neden olur ki.
Kuzu valla ben kendimi bildim bile oyle oluyorum.. agrili sancili oluyor..
Dollenemeyen yumurtalar atiliyor diye biliyorum..
bana da bu degerlerle direk tup dendi ama

ben daha onceki anestezilerde boyle etkilenmedim. bu cok daha aziydi ondan degil bence. bana da daha cok ilaclardan gibi geliyor.. benim midem hassastir her seyden etkilenir.. progrstandan bile etkileniyor olabilir agizdan almadigim halde :) su icince geciyor olmasi da ilactan gibi geliyor.

Ilaclar da var aynen. Hepsi dokunuyor adeta. O yüzden ilaç kullanirken böl şu için deniyor.

opuda nasil zarar verdiklerini dusunuyorsunuz. yumurta toplarken yumurtaliga mi zarar verdiklerini dusunuyorsun?

Nasıl verdiklerini bilmiyorum. Sonuçta bir iğne ile karin boşluğunu delip yumurtalıga ulaşıp yumurtaları topluyor. Ve tüp bebek sözleşmesini okuduğumda opu sırasında idrar kesesi delinebilir,( bir iki şey daha yazıyordu.) Organlara zarar verilebilir, gibi işlemin risklerinden bahsedilen bunların uyarılması ile ilgili bilgi aldım, okuduğumu anladim şeklinde imzalı sözleşme almışlardı benden. Tabi herkesten de alıyorlar. O yüzden yazdıklarına göre vardır bişey. Inşallah bişey yoktur. 12 ayda 3 kere hamile kaldım. Ortalamam 4 ay da bir. Opu olalı ekimdi, 5 ay oldu daha tık yok insan korkuyor.

Kuzu valla ben kendimi bildim bile oyle oluyorum.. agrili sancili oluyor..
Dollenemeyen yumurtalar atiliyor diye biliyorum..
bana da bu degerlerle direk tup dendi ama

Ohohh bana da çok dediler, gittim hava mi aldım geldim. Durmadan tüp bebek yapmak için sağlam beden ve kese lazım. Sağlam bedenim olsa zaten olacak. Kese de ayı kurtarmanın derdinde. Takıları verdik ilkine gitti.

üşütmüş olabilirmisin acabasi! kiste yorma hemen belki vardi temizliyor atiyor. ben kendini bildim bileli bol pıhtıli adetlerim oldu( benim annem, ablamin da adetleri oyle) kac kerede gitmisimdir hep normal olur oyle demislerdi. endiselenme bence. senin bence de hamile kalman bir altin yumurtaya ve kan sulandiriciya bakiyor. bôyleee şak diye hamileyim diye msjini okurken bulucam kendimi bigun :) insallah ogun cok yakındadır amin:)

beklemek ne sonuc alacagin gunler gelecek.. zaman cok hizli geciyor inan bana.. ilk igneyi vurmanla transfer arasi zaten cok daha cabuk geciyor

İnsallah başladık, gerisi güzel gelsin ❤️ Şimdi sana iğneyle ilgili birşey soracağım. 300 luk kalem tipi iğne var. 175 benim uygulayacağım. Akşam hemşire yaptı iğneyi. 125 kaldı. Yarın 125 bugünki kalanı yapıp 50 de yeni kalemden mi vuracağım

İnsallah başladık, gerisi güzel gelsin ❤ Şimdi sana iğneyle ilgili birşey soracağım. 300 luk kalem tipi iğne var. 175 benim uygulayacağım. Akşam hemşire yaptı iğneyi. 125 kaldı. Yarın 125 bugünki kalanı yapıp 50 de yeni kalemden mi vuracağım
evet aynen oyle olacak canim. toplam dozunu ikinci igneden tamamlayacaksin.

üşütmüş olabilirmisin acabasi! kiste yorma hemen belki vardi temizliyor atiyor. ben kendini bildim bileli bol pıhtıli adetlerim oldu( benim annem, ablamin da adetleri oyle) kac kerede gitmisimdir hep normal olur oyle demislerdi. endiselenme bence. senin bence de hamile kalman bir altin yumurtaya ve kan sulandiriciya bakiyor. bôyleee şak diye hamileyim diye msjini okurken bulucam kendimi bigun :) insallah ogun cok yakındadır amin:)
Senella Senella pihti zaten kalinlasan rahim duvarinin dokulmesi degil mi. bence de kist vs degil ve pihti olnasi normal.

kızlar kızlarr doktordan geldim. adam cok guzel inceledi muayne etti beni. dosyamı didik didik etti tahlillerin degerlerin yumurtaliklarin tuplerin endimetrum herseyin normal hsgde guzel sadede sag taraftaki yumurtaligin yakinin da enfeksiyona bagli ufak bisi açıklık görüyorum tuplerde sivi yok muhtemelen agrin oyuzden enfeksiyon kaynaklı. ama hamile kalmana engel de degil dedi. tam anlamak icin laproskopi isticem dedi bu sayede hersey normalken neden hamile kalmadığını anlariz dedi. tüp bebek yapmana gerek kalmayabilir beklemek istemiyorsan simdi başlayabilirsiniz de dedi. ama o ufak sorunu anlayip tedavi edelim normal yolla kalma sansini yukseltelim dedi. randevu alip laproskopiye gidicem simdilik bukadarinada bin sukur.

maşallah ne güzel haberler, inşallah doğal yolla anlamadan hamile kalıverirsin canım

sagol yavrum..aynen ya aylardir bu soruyla bas basaydim hele bi laproskopide de yok ciksin tam sevincem:)

sen nasil hissediyorsun hatun. ben asilamalardan sonra hızimı alamayıp kendi kendime de asilama yapmıştım:))) hep okurdum burdan siringayla yapanlari kafaya koydum yaptim. ilginç olan kendi doktorumda tavsiye edip elime bir duzune şırınga tutusturmustu :)) tabi soylemedim nette duyup yaptigimi.
şırınga ile mi nasıl bişey o yaa, bizimle de paylaşsana

Back