İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ayyyy ne güzel,o gösterine gelen kişilerle hep birlikte kutlama yapacaksın inşAllah,sanki herkes kahraman yeğen için toplanmış o gün:emir_bebek:
Gittiğim dil kursun bir aktivitesi. Şehirdeki tüm dil kurslarındaki öğrenciler böyle ufak skeçler yazdı onları oynayacaklar.. o nedenle kimse gelmeyecek yani.. sonuçta tiyatro için yeteneğim olmadığına eminim. Türkiye de olsam da bir oyunda bu yeteneksizlikle oynayamazdım :) ama burada herkes benzer ve herkes amatör. En büyük derdimiz de başka dilde oynamak. O nedenle rahatça oynuyorum rolümü :)

Gittiğim dil kursun bir aktivitesi. Şehirdeki tüm dil kurslarındaki öğrenciler böyle ufak skeçler yazdı onları oynayacaklar.. o nedenle kimse gelmeyecek yani.. sonuçta tiyatro için yeteneğim olmadığına eminim. Türkiye de olsam da bir oyunda bu yeteneksizlikle oynayamazdım :) ama burada herkes benzer ve herkes amatör. En büyük derdimiz de başka dilde oynamak. O nedenle rahatça oynuyorum rolümü :)
ayy ne güzel ama yaa,güzel bir meşgale,bakarsın ilerde seni dizilerde izleriz :)

Benim mide sorunum var soğanı çok sevmeme rağmen onu yapsam mide ağrısından duramam sanırım :) bence sorun yaşayanlar tok karna yapabilirler. Yapabilmeliler :)
canım aynen bende de mıde sorunu var, acı asla yıyemem, ekşi mahveder, türk kahvesı ıcsem kıvranırım agrıdan sogan suyu da rahatsız ettı ama dedım bebek ıcın dayanırım, dayandım da ama bebek gelmedı :) mıde sancıları gerı geldı :(

canım aynen bende de mıde sorunu var, acı asla yıyemem, ekşi mahveder, türk kahvesı ıcsem kıvranırım agrıdan sogan suyu da rahatsız ettı ama dedım bebek ıcın dayanırım, dayandım da ama bebek gelmedı :) mıde sancıları gerı geldı :KK43:
olsun en azından denedin

ayy ne güzel ama yaa,güzel bir meşgale,bakarsın ilerde seni dizilerde izleriz :)
Ya biz çalışırken buranın kanallarından birisi geldi sizi çekebilir miyim diye. Belki televizyona da çıkacak provamız :) Fransızca kursu diye başladık artiz olacağız. Transfer olunca öğretmenim hemen yerine birini alalım mı dedi.. ama ben artiz olma fırsatını kaçırır mıyım? Ben iyiyim oynarım dedim hemen :)

umarim canim.. 21 marti bekliyorum umarim su an iceride derin kazi calismalari vardir :) doktorum da hic kalamazsin demedi ama cogul gebelik icin kesinlikle olmaz diyor :)

tesekkurler canim umarim pozitif olur.gunde 3 litre su iciyorum. enteresan bir sekilde suyu az icmissem direk midem yanmaya basliyor. bu tedavide basladi bu tuhaflik. neden oldugunu cozene kadar bir cok sey denedim sonra sudan oldugunu fark ettim. o yuzden istesem de az icemiyorum :)
mide yanması benim ilk ve tek gebelik belirtimdi transferden sonra 4. gün başlamıştı

canım aynen bende de mıde sorunu var, acı asla yıyemem, ekşi mahveder, türk kahvesı ıcsem kıvranırım agrıdan sogan suyu da rahatsız ettı ama dedım bebek ıcın dayanırım, dayandım da ama bebek gelmedı :) mıde sancıları gerı geldı :KK43:
Bence bir nedenle tekrar yapacaksan mutlaka tok karna iç canım. Eğer yemeklerden sonra içmek içine sinmezse en azından ara öğünlerden sonra iç.. ama kesinlikle aç içme midene zarar verme

Bence bir nedenle tekrar yapacaksan mutlaka tok karna iç canım. Eğer yemeklerden sonra içmek içine sinmezse en azından ara öğünlerden sonra iç.. ama kesinlikle aç içme midene zarar verme
yani misal antibiyotik de öyle olmuyor mu birini yazıyor aç karna diyor ama dokunuyor diyorsun iyi bir iki saat sonra iç diyor onun gibi :KK48:

Ya biz çalışırken buranın kanallarından birisi geldi sizi çekebilir miyim diye. Belki televizyona da çıkacak provamız :) Fransızca kursu diye başladık artiz olacağız. Transfer olunca öğretmenim hemen yerine birini alalım mı dedi.. ama ben artiz olma fırsatını kaçırır mıyım? Ben iyiyim oynarım dedim hemen :)
şöhret böyle bir şey işte,insan vazgeçemiyor :-)

mide yanması benim ilk ve tek gebelik belirtimdi transverden sonra 4. gün başlamıştı
Bugün benim 3. Gün ama gebelikle alakalı gibi gelmiyor bana çünkü transfer günü başladı bende. Benim kahraman embriyo bir iki saat içinde yerleşip mide yanması yapmıyordur bence :) bu günlerde başlasa ben de şüphelenebilirdiö senin şikayetine benzediği için.

Bugün benim 3. Gün ama gebelikle alakalı gibi gelmiyor bana çünkü transfer günü başladı bende. Benim kahraman embriyo bir iki saat içinde yerleşip mide yanması yapmıyordur bence :) bu günlerde başlasa ben de şüphelenebilirdiö senin şikayetine benzediği için.
bence yapabilir süreç aynı süreç işte sadece 5.güne dışarda geliyor.. hadi inşallah yaa.

ben de pazardan beri dinleniyorum sozde iki kilo almisim şok oldum bu sabah.tamam cok hareket etmedim ama dunyalari yemis olmam lazim. ödem desek zaten 3 litre su iciyorum. ne yapacagim 5 litre mi icecegim :) bugun kursa gittim. kararsizdim cikista yurusem mi diye. sonucta doktor normal hayata dön dedi ben iki agri gördüm hemen koltukla bütünlestim.. oglen cikinca da yarim saat yurudum :) harekete bagli agrilarim oluyor dinlenince geciyor. keyfim yerinde moralim yuksek bekliyorum bakalik kahraman embriyom neler yapacak :)
valla 2 küsür litre de ben içiyorum su şişiriyor beni yaa

olsun en azından denedin
aynen canım, aklımda kalsaydı hep baskalarının "bı ıctım bardak bıtmeden hamıle kaldım" yorumlarını okudukca hep acaba mı dıye ıcımde kalacaktı. demek ben bardagı kafaya tam dıkmemısım, sımdı de bu ıcımde kaldı ıyı mı :) :) :)

gecmis olsun yavrum.. bende yasadim benim ilk aşılama feciydi sonrada zaten eski ben olamadim o ayri.. belden asam şöyle ki ben feci adet sancisi cekerim hep, bazen tirnaklarim avcumu kanattir sıkmaktan. kac adet sancimi ust ustte koysam o agri ederdi bilmiyorum. @Senella :(( hatta ben asialmalardan beri yumurtlama zamanlari oncesi sonrasi o agrinin yuzde 70 sini yasiyorum hala yuruyemiyorum bazen. bana bir acil doktoru tupte sivi var dedi histekropi gerek dedi. baska iki doktor hayir yok dedi. yarin profta randevum var dananin kuyrugu kopucak.. ( aşilamadan önce hsgm sorunsuz super cikmisti) rahat ol icini karartma ama agrilarin tekrar ederse gitmelisin ki anlaşılsın insallah etmice, ilk son asilamayla bebisinin mujdesini alicaz amin.

Valla ben de korkmuyo değilim hasar mı bıraktı, tekrarlar mı diye. Dünkü şiddetten kalan hareket edince hissettiğim hafif bi ağrım var rahim ve karın bölgesinde. O da normal sanırım. Spordan çıkmış kas ağrısı gibi çünkü. Bi de gaz başladı. O da ekstra rahmimi dürtüyo.
Sonuç niyeyse hiç umrumda değil. Mayıs'a kadar yeni bi problem çıkmasın derdindeyim. Sabaha kadar okuduklarım ve doktorum normal olduğunu söylüyo. Adet öncesi aşırı ağrı yaşayanların da prostaglandin hormonu sebebiyle bunu yaşadığı söyleniyor.

Back