İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ekimde işte 0,6 kuzu ondan önce ki de yaklaşık 1,5 sene önce bakıldı yine öyleydi..
yabancı bı yazı paylasılmıstı kuzum hatırlarsın burada, orada 0,26 amh ıle dogal yoldan hamıle kalanlar hatta 0,15 le hamıle kalanlar vardı ve doktorları olmaz demesıne ragmen onlar saglıkla bebeklerını kucaklarına almıslardı, hatta tum yorum yapanları okuyamamaıstım o zaman. amh tek basına belırleyıcı olmadıgı gıbı yuksek olması da coık buyuk sans degıl her zaman, bunu anladım artık ıyıce, tum sartların aynı anda saglanması gerekıyor, o bebıs tutunacaksa pamuk ıplıgıne bıle tutunuyor ama yeter kı gelecegı alnımıza yazılmıs olsun kuzum, ınsallahh yazılmıslardır alnımıza

Benim de yıkama yöntemiyle enjekte edildi. 18 milyon, %85 ileri hareketli ile yapıldı aşılama. Bu sana bir işaretti bence, bebiş tutacak ve normal doğum olacak:)

Benim rahim aşılamayı hiç sevmedi ama güzel sözlerin için teşekkür ederim, inşallah dediğin gibi olur kuzum. 😘

hangi cümle o demek,sanki rahim polipi demek değilmi o cümleler,öğrenmek için soruyorum arkadaşım
Çikolata kisti zAten rahimde olmaz mı? Yumurtalıkta mı oluyor ki? İyice kafam karıştı :) yazdı ya dennisgo dennisgo , ona cevap yazmıştım çikolata kisti yumurtalıklarda görünür diye :) Çok karıştı, anlaştık şimdi değil mi:))senin dediğin gibi yani:)

aynen canım, aklımda kalsaydı hep baskalarının "bı ıctım bardak bıtmeden hamıle kaldım" yorumlarını okudukca hep acaba mı dıye ıcımde kalacaktı. demek ben bardagı kafaya tam dıkmemısım, sımdı de bu ıcımde kaldı ıyı mı :) :) :)
O bardağı içecektin,belki o okudukların bir işaretti :))) yine de denemeye değer,ben kürtajdan sonra içtim,reflüm ve gastritim var ama içtim,tadını da almayım diye naneli sakız ve sigarayla içtim,kaş yapayım derken göz çıkarmış olabilirim :confused:

Çikolata kisti zAten rahimde olmaz mı? Yumurtalıkta mı oluyor ki? İyice kafam karıştı :) yazdı ya dennisgo dennisgo , ona cevap yazmıştım çikolata kisti yumurtalıklarda görünür diye :) Çok karıştı, anlaştık şimdi değil mi:))senin dediğin gibi yani:)
valla kuzum benim arkadaşta çikolata kisti vardı ve yumurtalıklardaydı ,rahim dokusunun yumurtalıkta oluşmasından oluyormuş ve her ay rahmin kendini adete hazırlama sırasında o da kanla besleniyormuş,senin hsg de yazan zaten polip bence,yani sorun yok doktorlarda ,en azından benimki kabzıman değilmiş onu anladım rahatladım :-)

Bu kadar şey var ve bebeğin yerleşme yeri temiz diye ameliyat etmiyorlar galiba.. şanslısın mi demek lazım bilemedim.
Rahim tertemiz, hiç biri tek başına engel değil, ama hepsi bir araya gelince belki olmuyor diyen oldu, polipi alalım sadece diyen oldu, 1 cm altında polipi almaya gerek yok diyen oldu. miyomun 6 mm olması bir anda korkutuyor. Cumartesi doktora gideceğim. Kullandığım klomen ve merional iğne büyüttü sanırım çünkü miyom östrojenden besleniyormuş. Çikolata kisti adetten besleniyor. Ama ben kafamda kendi tedavimi belirlemiştim. Birkaç ay doğal yol, klomenle yumurta takibi, Çatlatma iğnesi+klomen ile 3 ay takip, 2 aşılama, tüp bebek, ameliyat. 2. aşılamadayım şu an. Belki zor ama bu yolları da denemek istedim. Doktorum da aynı fikirdeydi, sadece geçen hemşiresine diyor yumurtlama çok iyi, sperm çok iyi, hormonlar iyi, miyom ve kist engel demek kızcağıza:))

Aboo dün işler yoğundu giremedim canım panic attack'ım neler olmuş öyle, valla ben hiç bişey hissetmediydim güya 190 milyon spermi vardı herifin demekki benim aşılama çok yalan olmuş:) ama bişey söyleyim mi o kadar inandım ki tutacağına yazını okurken. Bence bu iş tamam yani inşallah:) Artık uzat ayaklarını ve bizim bat ları izle:)

Bilmiyorum artık o ana kadar tuttuysa bile ben kıvranırken telef olmuştur o :D

merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim sonra da yorumlarınızı alayım özellikle panic_attack panic_attack arkadaşımızdan

ben 1 yıllık evliyim evliliğimin dördüncü ayında(temmuz) hamile kaldım 6 haftalık düşük ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adet düzenim değişti düzelene kadar beş ay geçti
şubatta yine hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında kontrolde sol tarafta doktorun dediğine göre yağdan zengin 5 cmlik kist tesbit edildi tahlil ve ultrason istedi yaptırdık tahlillerde tümör merkarlerine bakıldı CA125 değerim 146 çıktı(hamilelik sürecinde ve çikolata kisti durumunda yüksek çıkabilirmiş ben tahlil verdiğimde beta hcg 36 idi) doktorumuz %99 olumlu konuştu bundan bişey çıkmaz ama %1 i de dikkate alalım dedi jinekolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi tabi şok olduk onkoloji bölümü deyince üzüldük ordaki doktorda %99 olumlu konuştu ama mr çektirin daha net konuşalım dedi mr sonuçlarımız henüz çıkmadı bekliyoruz büyük ihtimalle çikolata kisti gibi duruyor dedi

burda sayfaları okurken CA125 değeri benim gibi yüksek çıkan bi arkadaşında çikolata kisti teşhisi konulduğunu gördüm

sizler özellikle araştırmacı bilgi sahibi arkadaşlar ne dersiniz

CA125 değerinin kanser ve çikolata kisti durumlarında yüksek çıktığını biliyorum ama neyse ki çikolata kistin varmış :) Tedbir olsun diye onkoloji de görsün istemişler iyi de yapmışlar. Tek başına CA125 değerinin yüksek çıkması da kanser için yeterli değil zaten. O yüzden mr istemişler. Kötü bi durum olsa başka şikayetlerin de olurdu hem. Endişelenmene gerek yok bence. :)

yabancı bı yazı paylasılmıstı kuzum hatırlarsın burada, orada 0,26 amh ıle dogal yoldan hamıle kalanlar hatta 0,15 le hamıle kalanlar vardı ve doktorları olmaz demesıne ragmen onlar saglıkla bebeklerını kucaklarına almıslardı, hatta tum yorum yapanları okuyamamaıstım o zaman. amh tek basına belırleyıcı olmadıgı gıbı yuksek olması da coık buyuk sans degıl her zaman, bunu anladım artık ıyıce, tum sartların aynı anda saglanması gerekıyor, o bebıs tutunacaksa pamuk ıplıgıne bıle tutunuyor ama yeter kı gelecegı alnımıza yazılmıs olsun kuzum, ınsallahh yazılmıslardır alnımıza
evet evet okuduk da.. sonuçta doğurganlığımız azalmış işte nerden bakarsan.. ama dediğin gibi inşallah yazılmıştır hayırlısıyla kuzum. :KK200:

bu arada AMH testi de yapılmıştı ilk defa ve sonuç 1,28 nasıl kızlar panic_attack panic_attack

Güzel, hala yumurtan var. Ama önemli olan reglin üçüncü gününde yumurtalıklarında sağ ve solda toplam kaç minnak folikül göründüğü. Toplamda en az 6-7 tane görülüyorsa her ay, menopoza daha var demektir. :)

Güzel, hala yumurtan var. Ama önemli olan reglin üçüncü gününde yumurtalıklarında sağ ve solda toplam kaç minnak folikül göründüğü. Toplamda en az 6-7 tane görülüyorsa her ay, menopoza daha var demektir. :)
kuzu 0,6 ya rağmen 2 defa bakıldığında da 7 8 folekül gördülerdi bende eminim dvtb dvtb de daha çoktur :)

selam kıslar doktordan geldim. Bugün 15. günüm. solda bir yumurta büyümüş ama daha 13mm. Cuma günü yine kontrol. Ben 18 günden önce pek yumurtlamıyorum zaten. Doktor yine rezervin gayet iyi gibi gaza getirici şeyler söyleyip yolladı. Beni övme bana para ver diyesim geldi de yüz göz olmak istemedim. Rahimdeki kanamanın sebebini de anlamadı. Bir şey gözükmüyo dedi. sanırsam hafta sonuna çalışa var bizde. Ama anladım ki yumurta takibi yaptırmamın pek de anlamı yok zira ben de zaten gelen sıvıdan anlıyorum ne zaman olacağını. Yine de denemiş olayım bi kere dedim.

Dene bence de. Ben de anlıyorum ne zaman ne taraftan yumurtladığıma kadar. Ama doktor takibiyle daha zevkli oluyo. Ne kadar büyümüş, geriden gelen var mı, iğnemi yapayım, aha çatladı, saat kaçta sevişek hesapları derken o ay zaman daha çabuk geçiyo :)

kuzu 0,6 ya rağmen 2 defa bakıldığında da 7 8 folekül gördülerdi bende eminim dvtb dvtb de daha çoktur :)

He iyidir tabi de hep öyle olmuyomuş işte o. Amh 3 olur ama aylık ortalama yumurta sayısı azdır veya gelişmiyodur belli olmaz deyola. Pinti olabiliyomuş bazı yımırtalıklar, harcamıyomuş her ay :)
Benim 30 yaşındaki bi arkadaşın amh 3,2 idi ama yumurtası gelişmiyor idi. Klomenle 5. Ayda iki yumurtası birden büyüdü. Sonuç ikiz doğurdu :))
Benim 9 aydır her ay 20 milimleri yardırıyo, arada iki tane birden büyüyo sonuç: Sıfır :D
Bakınız çok enteresan :))) Atayizler açıklasın!

He iyidir tabi de hep öyle olmuyomuş işte o. Amh 3 olur ama aylık ortalama yumurta sayısı azdır veya gelişmiyodur belli olmaz deyola. Pinti olabiliyomuş bazı yımırtalıklar, harcamıyomuş her ay :)
Benim 30 yaşındaki bi arkadaşın amh 3,2 idi ama yumurtası gelişmiyor idi. Klomenle 5. Ayda iki yumurtası birden büyüdü. Sonuç ikiz doğurdu :))
Benim 9 aydır her ay 20 milimleri yardırıyo, arada iki tane birden büyüyo sonuç: Sıfır :KK70:
Bakınız çok enteresan :))) Atayizler açıklasın!
işte bakmıyo ona demek ki :D 1 yımırta ve 1 sperm iş görüyo da.. bakalım ne vakit beğencekler birbirlerini :KK49:
atayizler madem yumurta da 1 spermin girişine izin veriyor ikiz üçüz niye oluyo bunu da açıklasınlar En Büyük KK :KK53:

yaw şimdi astalife aldım bu ne ... böyle fiyat mı olur ya. öyle kıyımetlendi ki ben mi içem adama mı içirem bilemedim. neyse o içsin bari. bence onun sperlerde bi yamukluk var. yazın bunu kenara kesin dötü başı ayrı oynuyo.:rapci:Kaç ay içmek lazım kim bilir. astalifeçılar değerinizde bi değişiklik olmuş muydu, gaza getirecek bişi diyin da

Back