İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba hanımlar nasılsınız bu ay çok heyecanlı geçecek bir tüp bebek bir aşılama sonucu bekleyeceğiz Allah'ım iki arkadaşımıza da hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip et inşallah
umarim bu ay arka arkaya guzel haberler aliriz canim..tup bebek,aşilama yanina da dogal yolla hamilelik eklesek ne guzel olur.. merakla bekliyoruz.. sen nasilsin.. bebeginlw nasil gidiyor?

Canım benimde tüp bebek sürecinde gebeliği etkileyen yerden miyon alındı ve sonrasında gebe kaldım darısı sana olsun
umarim canim.. 21 marti bekliyorum umarim su an iceride derin kazi calismalari vardir :) doktorum da hic kalamazsin demedi ama cogul gebelik icin kesinlikle olmaz diyor :)

Gözün aydın canım inşallah güzel haberlerini alırız
Bol bol su iç rahim kasilmalarini azaltıyor canım buda tutunmaya yardımcı oluyor @panic_attack
tesekkurler canim umarim pozitif olur.gunde 3 litre su iciyorum. enteresan bir sekilde suyu az icmissem direk midem yanmaya basliyor. bu tedavide basladi bu tuhaflik. neden oldugunu cozene kadar bir cok sey denedim sonra sudan oldugunu fark ettim. o yuzden istesem de az icemiyorum :)

umarim bu ay arka arkaya guzel haberler aliriz canim..tup bebek,aşilama yanina da dogal yolla hamilelik eklesek ne guzel olur.. merakla bekliyoruz.. sen nasilsin.. bebeginlw nasil gidiyor?
Ben kilo verme telaşına girdim kilolu başladım gebeliğe 16 kg aldım 11 kg gitti hala vemem gereken 10 kg var oglus iyi zaman hızla akıyor 2.5 aylık olduk
Sizden gelecek güzel haberlerinizi bekliyorum güzel dikekletinile inşallah yakında çok gebelik haberleri alırız diyorum
sen nasılsın canım

@flx77 çalışan kadına acıyan halde bakan geleli çocuk olunca bunu sözle de rahatsız boyuta getiren hatunlara sinir oluyorum bende
annem hemsireydi cocukken basimi sevip ah yavrum sen tek mi kaldin diye aciyan, anneme de bir cocuk yap tek olmasin diyen insanlari hatirliyorum. ben de onlara cok sinir olurdum :)

objektıf olmak gerek her tarafın bır zorlugu var evde olmanın zorlugu vardır, ıste olmanın da ayrı zorlugu, bırının avantajı dıgerının dezavantajını dover belkı. bu sekılde bakıp, karsısındakını yetersız gormemek lazım, kımse kımsenın ne annelıgını ne de kadınlıgını sorgulayamaz bence, evde olmak veya olmamakla bunlar olculemez az zamanda cok ısler yapan ınsanlar oldugu gıbı tum zamanını bosa gecıren de var, bırbırımıze hosgoru olmadıkca ınsan olmayı da unutacagız arkadasım.
kesinlikle evde olmak daha zor. su an calismiyorum. ama buraya tam olarak adapte olup calisirsam esime diyorum isi birakip evle ilgilenmek istersen bana uyar :)

objektıf olmak gerek her tarafın bır zorlugu var evde olmanın zorlugu vardır, ıste olmanın da ayrı zorlugu, bırının avantajı dıgerının dezavantajını dover belkı. bu sekılde bakıp, karsısındakını yetersız gormemek lazım, kımse kımsenın ne annelıgını ne de kadınlıgını sorgulayamaz bence, evde olmak veya olmamakla bunlar olculemez az zamanda cok ısler yapan ınsanlar oldugu gıbı tum zamanını bosa gecıren de var, bırbırımıze hosgoru olmadıkca ınsan olmayı da unutacagız arkadasım.
Ben bunu gormemisim kuzum.. bence hem ev hanimi hem calisip hem anne olmak en zoru.. hem iyi ki calisiyoruz hem malesef calisiyoruz yaklasma kacinma miydi ne😛

Ben kilo verme telaşına girdim kilolu başladım gebeliğe 16 kg aldım 11 kg gitti hala vemem gereken 10 kg var oglus iyi zaman hızla akıyor 2.5 aylık olduk
Sizden gelecek güzel haberlerinizi bekliyorum güzel dikekletinile inşallah yakında çok gebelik haberleri alırız diyorum
sen nasılsın canım
ben de pazardan beri dinleniyorum sozde iki kilo almisim şok oldum bu sabah.tamam cok hareket etmedim ama dunyalari yemis olmam lazim. ödem desek zaten 3 litre su iciyorum. ne yapacagim 5 litre mi icecegim :) bugun kursa gittim. kararsizdim cikista yurusem mi diye. sonucta doktor normal hayata dön dedi ben iki agri gördüm hemen koltukla bütünlestim.. oglen cikinca da yarim saat yurudum :) harekete bagli agrilarim oluyor dinlenince geciyor. keyfim yerinde moralim yuksek bekliyorum bakalik kahraman embriyom neler yapacak :)

merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim sonra da yorumlarınızı alayım özellikle @panic_attack arkadaşımızdan

ben 1 yıllık evliyim evliliğimin dördüncü ayında(temmuz) hamile kaldım 6 haftalık düşük ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adet düzenim değişti düzelene kadar beş ay geçti
şubatta yine hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında kontrolde sol tarafta doktorun dediğine göre yağdan zengin 5 cmlik kist tesbit edildi tahlil ve ultrason istedi yaptırdık tahlillerde tümör merkarlerine bakıldı CA125 değerim 146 çıktı(hamilelik sürecinde ve çikolata kisti durumunda yüksek çıkabilirmiş ben tahlil verdiğimde beta hcg 36 idi) doktorumuz %99 olumlu konuştu bundan bişey çıkmaz ama %1 i de dikkate alalım dedi jinekolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi tabi şok olduk onkoloji bölümü deyince üzüldük ordaki doktorda %99 olumlu konuştu ama mr çektirin daha net konuşalım dedi mr sonuçlarımız henüz çıkmadı bekliyoruz büyük ihtimalle çikolata kisti gibi duruyor dedi

burda sayfaları okurken CA125 değeri benim gibi yüksek çıkan bi arkadaşında çikolata kisti teşhisi konulduğunu gördüm

sizler özellikle araştırmacı bilgi sahibi arkadaşlar ne dersiniz
Benim miyomlarım tespit edildiğinde biraz yüksek çıkmıştı. Üst sınırı hatırlamıyorum şu an ama diyelim 50 ise 60 çıktı gibi.. çok az yüksekti. Doktor adet zamanına göre yeniden istedi değer normal çıktı. O zaman bana muhtemelen kan verme zamanınla ilgili ya da çikolata kistin var demişti..sonrasında bebek istediğim için ameliyat etmedi ve bir tüp bebek uzmanı ameliyat etse daha iyi olur dedi. ben annemi kanserden kaybettim. Hikayeside rahimde iyi huylu miyomla başlıyordu. Bu nedenle miyomlarımı aldırırken onkoloji ihtisası olan bir tüp bebek uzmanına ameliyat olmayı tercih ettim. Miyomlar dejenere olmuştu. Aldıklarının içinde 5 farklı miyom gördüğünü söyledi ama iyi huylu geldi sonuç olarak.
Sende umarım %99 ihtimalin sonucu olumlu sonuç alırsın. Bu değerin yüksekliği de çikolata kistinden kaynaklanır.

kızlar bu arada ben son iki aydır düzenli arı sütü kullanıyorum. Onun da bu rezervlere iyi geldiğini düşünüyorum. Aklınızda bulunsun
kesinlikle ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım ben bi çay kaşığı da polen yiyordum faydası olduğunu düşünüyorum ara vermiştim ama yeniden devam edeceğim

selam kıslar doktordan geldim. Bugün 15. günüm. solda bir yumurta büyümüş ama daha 13mm. Cuma günü yine kontrol. Ben 18 günden önce pek yumurtlamıyorum zaten. Doktor yine rezervin gayet iyi gibi gaza getirici şeyler söyleyip yolladı. Beni övme bana para ver diyesim geldi de yüz göz olmak istemedim. Rahimdeki kanamanın sebebini de anlamadı. Bir şey gözükmüyo dedi. sanırsam hafta sonuna çalışa var bizde. Ama anladım ki yumurta takibi yaptırmamın pek de anlamı yok zira ben de zaten gelen sıvıdan anlıyorum ne zaman olacağını. Yine de denemiş olayım bi kere dedim.
En azından rahimde bir kist vs olmadığını öğrenmiş oldun. Biraz da ne kadar Harika bir döngü içinde olduğunu dinleyip geldin :) umarım bu ay güzel haberler gelir :)

Benim miyomlarım tespit edildiğinde biraz yüksek çıkmıştı. Üst sınırı hatırlamıyorum şu an ama diyelim 50 ise 60 çıktı gibi.. çok az yüksekti. Doktor adet zamanına göre yeniden istedi değer normal çıktı. O zaman bana muhtemelen kan verme zamanınla ilgili ya da çikolata kistin var demişti..sonrasında bebek istediğim için ameliyat etmedi ve bir tüp bebek uzmanı ameliyat etse daha iyi olur dedi. ben annemi kanserden kaybettim. Hikayeside rahimde iyi huylu miyomla başlıyordu. Bu nedenle miyomlarımı aldırırken onkoloji ihtisası olan bir tüp bebek uzmanına ameliyat olmayı tercih ettim. Miyomlar dejenere olmuştu. Aldıklarının içinde 5 farklı miyom gördüğünü söyledi ama iyi huylu geldi sonuç olarak.
Sende umarım %99 ihtimalin sonucu olumlu sonuç alırsın. Bu değerin yüksekliği de çikolata kistinden kaynaklanır.
inşallah hayırla sonuçlanır dr tüp bebek uzmanı ve buranın(Şanlıurfa) en iyisi o konuda içim rahat çok şükür

Back