İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

anladım canım,geçmiş olsun,artık önümüze bakma vakti,yaşananlar yaşandı,üzdü geçti,kaç gün kaldı senin teste
Aynen öyle geride bırakmak en iyisi. Sonuçta sorunlu bir durum vardı ameliyat ile çözüldü. Daha çok var test tarihim 21 Mart. Ekinoks bebesi istiyorum :)

HSG de anlaşıldı:) CA125 değerime bakıldığında hsg sonucum elimizdeydi, biliyorduk yüksek çıkacağını
ne tuhaf ya,hafta sonu hsg çekildim,doktora yumurtalıklarda sorun var mı dedim,bana hsg den yumurtalıklar anlaşılmaz dedi,birinin dediği birini tutmuyor bunların yaa

Aynen öyle geride bırakmak en iyisi. Sonuçta sorunlu bir durum vardı ameliyat ile çözüldü. Daha çok var test tarihim 21 Mart. Ekinoks bebesi istiyorum :)
hemencik geçiverir boşver,neler geçmiyor ki 8 güncük kalmış,ekinoks yeğeni istiyoruz bizde Allahın izniyle

kuzum onu biliyoruz ama bir 1,78 3,20 değil yani :)
Aman benim 2.41 di de ne oldu? Bir kere pozitif gördüm mü? Hayır :) o nedenle öldürmem ama seni süründürürüm diyen bu amh değerine inat bir doğal gebelik haberi alırız senden. O amh da canını sıktığına pişman olur :)

kızlar bu arada ben son iki aydır düzenli arı sütü kullanıyorum. Onun da bu rezervlere iyi geldiğini düşünüyorum. Aklınızda bulunsun
kesinlikle ben de ilk hamileliğimde kullanmıştım ben bi çay kaşığı da polen yiyordum faydası olduğunu düşünüyorum ara vermiştim ama yeniden devam edeceğim
kızlar bende arısütü polen kullanıyorum ama şiştikçe şişiyorum ya,bu vitaminlerden,sözde diyetteyim gram gitmiyo,aç geziyorum resmen,arı sütü,polen,propolis,keçiboynuzu özü,b12,folic asit,yürüyen vitamin deposu oldum

hemencik geçiverir boşver,neler geçmiyor ki 8 güncük kalmış,ekinoks yeğeni istiyoruz bizde Allahın izniyle
İlk tüp bebek tedavisine Kasım ayında başladım sanki daha dün gibi :) zaman gerçekten çok hızlı geçiyor. Bir de gelecek hafta için bir tiyatro gösterimiz var. Son derece amatör ve çok kısa ama tüm hafta onun telaşı ile geçeceği için gelecek haftadan bir şey anlamam :) bu arada gösteri de 21 Mart’ta :)

Hsg ile kanallara ve rahim içine bakıyorlar diye biliyorum. Yumurtalıkları ultrasonla görüyor zAten.
CA125 değerine bakıldığında çikolata kistini biliyorduk, doğru diyorsun usg ile görülmüştür ya o kısmı karıştırmış olabilirim. hsg ile tüplerin açıklığına bakıldı ve rahim içi ve rahim ağzı polip ve miyom görüldü

ayyyy ne güzel,o gösterine gelen kişilerle hep birlikte kutlama yapacaksın inşAllah,sanki herkes kahraman yeğen için toplanmış o gün

amann arkadaşım bi an heyecan yaptım acaba benim doktor sahte doktordu da asıl mesleği kabzımanmıydı diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…