İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Bana bilgilerini atar misin canım. Özelden doktor adı telefon vs.

Sen onların ustadisin ama onlar kıdemli olmuş :) Ben smmm sınavlarına hazırlanırken bizim müdür de lise mezunuydu. Nasıl yapılacak diye sorardım, sence nasıl olmalı derdi, söyle söyle olmalı derdim, tama öyle yap derdi. 3 kat maaş alırdı hiç iş yapmaz gezerdi. Şirket batti muhasebe müdürü depocu olarak is buldu. Simdi de issiz. Kendini geliştirmek önemli çok iş yapıyoruz ama her yerde iş bulur üstesinden geliriz.

Bu sene lucaya geçtik. Hiç beğenmiyorum. Bana daha zor geliyor karışık eski sistem, muhasebe fiş mantığı ile iş yürüyor. Muhasebe bilgin olmasa işleyemezsin fatura.

O nasıl musavirmis o kadar olmaz canım, o kadar sınavı nasıl geçmiş. Eher yasliysa bir ara kamudakilere bedava belge dağıtmışlar sınavsız onlardandır belki. Sen bilginle aynı şirkette fazla kalmissin. Başka yerde daha iyi alırdın. Biz orda hata yapıyoruz. Başka ise girmeye cesaret edemiyoruz.

Tamam canım gönderiyorum birazdan doktorun iletişim bilgilerini.
Müdür ve mali işler koordinatörü 40 yıldır burda, maaş konusunu konuşunca dediler sen daha fazlasını hak ediyorsun ama onlar ezilir, hiyerarşi var sonuçta. Boşta kalmamak, kendime bir şeyler katmak için pozisyona bakmadan girdim hep. Ben de çok iş değiştirmişimdir en uzun 5 yıl çalıştım bir firmada, rutine binince bir şeyler mutsuz oluyordum, her sektörde çalıştım diyebilirim inşaat hariç. Hepsi birşeyler kattı iyi veya kötü. İş ve arkadaşlık anlamında. Eşim daha garanticidir, kızkardeşim de, bir yer olsun ordan emekli olayım diye düşünürler, ben değişikliği seviyorum, adaptasyon sorunu da yaşamıyorum. İmza yetkimi kullanabileceğim bir iş bulduğum an zıplarım. En güzeli de çalıştığım hiçbir yerden kötü ayrılmadım, bilirimki kapıları bana açık.

her türlü yetişmiyor, kendimi bir de ev işi için sıkıntıya sokmuyorum olduğu kadar.:) gezelim mi ders mi çalışalım yemek mi yapalım temizlik mi yapalım kendime mi kızıma mı eşime mi vakit ayırayım :)
Eşim cumartesi çalışıyor 3 e kadar. Ben cumartesi evdeyim. Cumartesi günü çalıştığım iş olmadı neyseki. Eşim gelene kadar temizlik, yemek olayını hallediyorum, arada ailem kahvaltıya geliyor, arada ben gidiyorum. Pazarları kendimize ayırıyoruz tamamen, ya gezmeye, ya evde tembellik yapmaya. Çocuk olunca bu düzen birazcık değişecek tabi:))

Eşim cumartesi çalışıyor 3 e kadar. Ben cumartesi evdeyim. Cumartesi günü çalıştığım iş olmadı neyseki. Eşim gelene kadar temizlik, yemek olayını hallediyorum, arada ailem kahvaltıya geliyor, arada ben gidiyorum. Pazarları kendimize ayırıyoruz tamamen, ya gezmeye, ya evde tembellik yapmaya. Çocuk olunca bu düzen birazcık değişecek tabi:))
ben de cumartesileri çalışmıyorum ilk girdiğim sene 1 2 ay cumartesileri geldim... o yüzden cuma yorucu oluyor bizim cumartesi yapılacakları cumaya sıkıştırmış oluyoruz..
ben de oynamayım buradan emekli olurum kafasındaydım maalesef onun için hiç tekliflere sıcak bakmadım.. hiç iş de araştırmadım.
çocukla da gezilir merak etme duyuyorum görüyorum karadeniz turuna çıkan ve hatta dünya turu halleden insanlar var:)

@Senella cicegim ben sogan kurune basladim.. aksam buyuk bir kupa gunde bir defa, zorla iciyorum. sen napıyorsun kullaniyormusun bisiler?? . gittim doktorumdan bütün dosyami aldim. yarin profösor randevum var benim icin büyük gün. ne dicek,napcak, bir aydir bugünü bekliyorum.. neyim var benim yaaa asilamayi cok basinclimı yaptilar da tupume zararmi verdiler! yada hsgde mi! neden aşılama lardan sonra başladı. kafamda deli sorulari bir cözse gönül rahatlığıyla tup macerama başlasam:KK43:(
umarim iyi gecer canim. kafandaki tum sorular yanit bulur.. rahatlamak cok onemli.

merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim sonra da yorumlarınızı alayım özellikle @panic_attack arkadaşımızdan

ben 1 yıllık evliyim evliliğimin dördüncü ayında(temmuz) hamile kaldım 6 haftalık düşük ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adet düzenim değişti düzelene kadar beş ay geçti
şubatta yine hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında kontrolde sol tarafta doktorun dediğine göre yağdan zengin 5 cmlik kist tesbit edildi tahlil ve ultrason istedi yaptırdık tahlillerde tümör merkarlerine bakıldı CA125 değerim 146 çıktı(hamilelik sürecinde ve çikolata kisti durumunda yüksek çıkabilirmiş ben tahlil verdiğimde beta hcg 36 idi) doktorumuz %99 olumlu konuştu bundan bişey çıkmaz ama %1 i de dikkate alalım dedi jinekolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi tabi şok olduk onkoloji bölümü deyince üzüldük ordaki doktorda %99 olumlu konuştu ama mr çektirin daha net konuşalım dedi mr sonuçlarımız henüz çıkmadı bekliyoruz büyük ihtimalle çikolata kisti gibi duruyor dedi

burda sayfaları okurken CA125 değeri benim gibi yüksek çıkan bi arkadaşında çikolata kisti teşhisi konulduğunu gördüm

sizler özellikle araştırmacı bilgi sahibi arkadaşlar ne dersiniz
Ewet, biri benim. 158,6 çıktı benim CA 125 değerim. Çikolata kisti teşhisi hsg sonucunda çıktığı için hiç takılmadı doktorlar o kısıma. Adetliyken veya adetin son günü bakılan CA125 değeri bile yüksek çıkabiliyormuş.

Çıkar canım inşAllah,sen gönlünü ferah tut,Allah dermansız dert vermesin kimseye,bunun farkına daha önce varılmadı mı,yani kisti görmediler mi hiç doktorlar
hayır yoktu çünkü ilk düşükten sonra bütün tahlillerim iyi çıktı alttan muayene etti ultrasonla baktı gayet iyi görünüyor yaşınıza göre dedi

sonra üç ay sonra tekrar kontrol etti yine hiç bişey yoktu

en son gittiğimizde kimyasal kesinleşince ben dedim ki ilk düşükten sonra sağ kasığımda adet ve yumurtlama döneminde çok ağrım oluyor kontrol eder misiniz dedim o zaman çıktı ki ben sağdan şikayet ettim kist solda çıktı bakalım hayırlısı olur inşallah

yani sadece geçiş olması yeterli değil öyle mi :KK57:
eger kanalin yapisi olmasi gerektigi gibiyse gecis olmasi yeterli ama benim sismisti kanal 3 loblu anormal bir goruntu vardi gecis olsa da o goruntu nedeniyle ameliyat olmam gerekmisti. bagirsaklara kadar bir yapisiklik vardi doktor duzeltemedigi icin de kanali aldi.

Ewet, biri benim. 158,6 çıktı benim CA 125 değerim. Çikolata kisti teşhisi hsg sonucunda çıktığı için hiç takılmadı doktorlar o kısıma. Adetliyken veya adetin son günü bakılan CA125 değeri bile yüksek çıkabiliyormuş.
tamam canım çok sağol içimi ferahlattın Allah razı olsun çok geçmiş olsun sana da

eger kanalin yapisi olmasi gerektigi gibiyse gecis olmasi yeterli ama benim sismisti kanal 3 loblu anormal bir goruntu vardi gecis olsa da o goruntu nedeniyle ameliyat olmam gerekmisti. bagirsaklara kadar bir yapisiklik vardi doktor duzeltemedigi icin de kanali aldi.
anladım canım,geçmiş olsun,artık önümüze bakma vakti,yaşananlar yaşandı,üzdü geçti,kaç gün kaldı senin teste

hayır yoktu çünkü ilk düşükten sonra bütün tahlillerim iyi çıktı alttan muayene etti ultrasonla baktı gayet iyi görünüyor yaşınıza göre dedi

sonra üç ay sonra tekrar kontrol etti yine hiç bişey yoktu

en son gittiğimizde kimyasal kesinleşince ben dedim ki ilk düşükten sonra sağ kasığımda adet ve yumurtlama döneminde çok ağrım oluyor kontrol eder misiniz dedim o zaman çıktı ki ben sağdan şikayet ettim kist solda çıktı bakalım hayırlısı olur inşallah
birden bu kadar büyümesi çok tuhaf,çok geçmiş olsun,soğan kürü dene bence,ameliyat falan derlerse

kopardın beni yalnız ilk iğnemi vuruldum dün bir yola girdim bende iğneli aşılamaya başladım , iğneyi vurunca minik bir bulantı oldu 3 gün daha vurup haftasonu doktora gidicem , duygusal gel gitler yaşıyorum huyumda böyle pis bir huy.
işe gidip gelirken biraz izin alıcam mecburen günlük kontrollerde..aşılamadan sonra o gün izin alayımmı daha gerçi yolun başındayım ama.
tedavi umarim iyi gider ve sonu pozitif olur. bol sans...

nasıl hsg sonucunda çıktı,hsg den sonra kist mi oldu,yoksa hsg de mi kist olduğu anlaşıldı

Back