merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim sonra da yorumlarınızı alayım özellikle
panic_attack
arkadaşımızdan
ben 1 yıllık evliyim evliliğimin dördüncü ayında(temmuz) hamile kaldım 6 haftalık düşük ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adet düzenim değişti düzelene kadar beş ay geçti
şubatta yine hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında kontrolde sol tarafta doktorun dediğine göre yağdan zengin 5 cmlik kist tesbit edildi tahlil ve ultrason istedi yaptırdık tahlillerde tümör merkarlerine bakıldı CA125 değerim 146 çıktı(hamilelik sürecinde ve çikolata kisti durumunda yüksek çıkabilirmiş ben tahlil verdiğimde beta hcg 36 idi) doktorumuz %99 olumlu konuştu bundan bişey çıkmaz ama %1 i de dikkate alalım dedi jinekolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi tabi şok olduk onkoloji bölümü deyince üzüldük ordaki doktorda %99 olumlu konuştu ama mr çektirin daha net konuşalım dedi mr sonuçlarımız henüz çıkmadı bekliyoruz büyük ihtimalle çikolata kisti gibi duruyor dedi
burda sayfaları okurken CA125 değeri benim gibi yüksek çıkan bi arkadaşında çikolata kisti teşhisi konulduğunu gördüm
sizler özellikle araştırmacı bilgi sahibi arkadaşlar ne dersiniz