İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Tamam canım gönderiyorum birazdan doktorun iletişim bilgilerini.
Müdür ve mali işler koordinatörü 40 yıldır burda, maaş konusunu konuşunca dediler sen daha fazlasını hak ediyorsun ama onlar ezilir, hiyerarşi var sonuçta. Boşta kalmamak, kendime bir şeyler katmak için pozisyona bakmadan girdim hep. Ben de çok iş değiştirmişimdir en uzun 5 yıl çalıştım bir firmada, rutine binince bir şeyler mutsuz oluyordum, her sektörde çalıştım diyebilirim inşaat hariç. Hepsi birşeyler kattı iyi veya kötü. İş ve arkadaşlık anlamında. Eşim daha garanticidir, kızkardeşim de, bir yer olsun ordan emekli olayım diye düşünürler, ben değişikliği seviyorum, adaptasyon sorunu da yaşamıyorum. İmza yetkimi kullanabileceğim bir iş bulduğum an zıplarım. En güzeli de çalıştığım hiçbir yerden kötü ayrılmadım, bilirimki kapıları bana açık.

Eşim cumartesi çalışıyor 3 e kadar. Ben cumartesi evdeyim. Cumartesi günü çalıştığım iş olmadı neyseki. Eşim gelene kadar temizlik, yemek olayını hallediyorum, arada ailem kahvaltıya geliyor, arada ben gidiyorum. Pazarları kendimize ayırıyoruz tamamen, ya gezmeye, ya evde tembellik yapmaya. Çocuk olunca bu düzen birazcık değişecek tabi:))

ben de cumartesileri çalışmıyorum ilk girdiğim sene 1 2 ay cumartesileri geldim... o yüzden cuma yorucu oluyor bizim cumartesi yapılacakları cumaya sıkıştırmış oluyoruz..
ben de oynamayım buradan emekli olurum kafasındaydım maalesef onun için hiç tekliflere sıcak bakmadım.. hiç iş de araştırmadım.
çocukla da gezilir merak etme duyuyorum görüyorum karadeniz turuna çıkan ve hatta dünya turu halleden insanlar var:)

umarim iyi gecer canim. kafandaki tum sorular yanit bulur.. rahatlamak cok onemli.

Ewet, biri benim. 158,6 çıktı benim CA 125 değerim. Çikolata kisti teşhisi hsg sonucunda çıktığı için hiç takılmadı doktorlar o kısıma. Adetliyken veya adetin son günü bakılan CA125 değeri bile yüksek çıkabiliyormuş.

Çıkar canım inşAllah,sen gönlünü ferah tut,Allah dermansız dert vermesin kimseye,bunun farkına daha önce varılmadı mı,yani kisti görmediler mi hiç doktorlar
hayır yoktu çünkü ilk düşükten sonra bütün tahlillerim iyi çıktı alttan muayene etti ultrasonla baktı gayet iyi görünüyor yaşınıza göre dedi

sonra üç ay sonra tekrar kontrol etti yine hiç bişey yoktu

en son gittiğimizde kimyasal kesinleşince ben dedim ki ilk düşükten sonra sağ kasığımda adet ve yumurtlama döneminde çok ağrım oluyor kontrol eder misiniz dedim o zaman çıktı ki ben sağdan şikayet ettim kist solda çıktı bakalım hayırlısı olur inşallah

yani sadece geçiş olması yeterli değil öyle mi
eger kanalin yapisi olmasi gerektigi gibiyse gecis olmasi yeterli ama benim sismisti kanal 3 loblu anormal bir goruntu vardi gecis olsa da o goruntu nedeniyle ameliyat olmam gerekmisti. bagirsaklara kadar bir yapisiklik vardi doktor duzeltemedigi icin de kanali aldi.

tamam canım çok sağol içimi ferahlattın Allah razı olsun çok geçmiş olsun sana da

anladım canım,geçmiş olsun,artık önümüze bakma vakti,yaşananlar yaşandı,üzdü geçti,kaç gün kaldı senin teste

birden bu kadar büyümesi çok tuhaf,çok geçmiş olsun,soğan kürü dene bence,ameliyat falan derlerse

tedavi umarim iyi gider ve sonu pozitif olur. bol sans...

nasıl hsg sonucunda çıktı,hsg den sonra kist mi oldu,yoksa hsg de mi kist olduğu anlaşıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…