İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

aynen, sanıyorlarkı calısan her kadının evınde hızmetcı var, onun 24 saat evde olup yetıstıemedıgını 12 saat evdeyken yetıstırmemı beklıyor, komıkler guluyorum ama alttan alttan sınır de oluyorum
Ben halden anlamamazlik çekememezlik olarak görüyorum bu kişileri onların yayila yayila yaptıkları işleri biz bir yerlerimizde motor takarak hızlıca yapıyoruz

aynen, sanıyorlarkı calısan her kadının evınde hızmetcı var, onun 24 saat evde olup yetıstıemedıgını 12 saat evdeyken yetıstırmemı beklıyor, komıkler guluyorum ama alttan alttan sınır de oluyorum
aynen ya,ilk evlendiğimde arada bir kadın alıyordum yine,şimdi borç ödüyoruz diye bayramdan bayrama alıyorum ki geçen sene bayram temizliğimi bile kendim yaptım,akşamları işten gelip makinayla koltuk halısına kadar yıkadım,aynen gülüp geçmek lazım canım :)))

flx77 flx77 çalışan kadına acıyan halde bakan geleli çocuk olunca bunu sözle de rahatsız boyuta getiren hatunlara sinir oluyorum bende
objektıf olmak gerek her tarafın bır zorlugu var evde olmanın zorlugu vardır, ıste olmanın da ayrı zorlugu, bırının avantajı dıgerının dezavantajını dover belkı. bu sekılde bakıp, karsısındakını yetersız gormemek lazım, kımse kımsenın ne annelıgını ne de kadınlıgını sorgulayamaz bence, evde olmak veya olmamakla bunlar olculemez az zamanda cok ısler yapan ınsanlar oldugu gıbı tum zamanını bosa gecıren de var, bırbırımıze hosgoru olmadıkca ınsan olmayı da unutacagız arkadasım.

Merhaba hanımlar nasılsınız bu ay çok heyecanlı geçecek bir tüp bebek bir aşılama sonucu bekleyeceğiz Allah'ım iki arkadaşımıza da hayırlı ve sağlıklı bir gebelik nasip et inşallah
bize de edeydin eyiydi canım olsun yine de Allah razı olsun:)

Ben halden anlamamazlik çekememezlik olarak görüyorum bu kişileri onların yayila yayila yaptıkları işleri biz bir yerlerimizde motor takarak hızlıca yapıyoruz
yemin ederim hafta sonu evde yürümüyorum ya,sürekli koşar adım geziyorum,kafamda daha yataktan kalkmadan plan yapıyorum,işleri sıralıyorum

yemin ederim hafta sonu evde yürümüyorum ya,sürekli koşar adım geziyorum,kafamda daha yataktan kalkmadan plan yapıyorum,işleri sıralıyorum
aynen bı pazarım var erkenden kalkıp yapılacakları yapıyorum ılk oturdugum anda bı bakıyorum saat 6 olmus yıne tum gun ısteymısım gıbı yoruluyorum hanı neresınde dınlenme, sonra ıs stresı, yorgunluk, bıtmıyor. hafta ıcı ısten gel yemegıydı bulasıgıydı camasırlar yıkansın asılsın kurusun toplansın derken ooo ıs bıtmıyor

her türlü yetişmiyor, kendimi bir de ev işi için sıkıntıya sokmuyorum olduğu kadar.:) gezelim mi ders mi çalışalım yemek mi yapalım temizlik mi yapalım kendime mi kızıma mı eşime mi vakit ayırayım :)

her türlü yetişmiyor, kendimi bir de ev işi için sıkıntıya sokmuyorum olduğu kadar.:) gezelim mi ders mi çalışalım yemek mi yapalım temizlik mi yapalım kendime mi kızıma mı eşime mi vakit ayırayım :)
işte o yüzden koşuyorum,bir an önce bitsin de bana da eşime de vakit kalsın diye,
ben de eskiden daha çok sıkıntıya giriyordum,bir de mobilyamı halımı beyaz almıştım,onları kar gibi tutmaya çalışıyordum :)))))
şimdi geçti o günler tabiki,ama rutinler bile insanı oturtmuyor :)

işte o yüzden koşuyorum,bir an önce bitsin de bana da eşime de vakit kalsın diye,
ben de eskiden daha çok sıkıntıya giriyordum,bir de mobilyamı halımı beyaz almıştım,onları kar gibi tutmaya çalışıyordum :)))))
önünde saygı ile eğiliyorum beyaz halı beyaz mobilya ne demek arkadaşım hiç mi canına acımadın

OVV Beyaz mobilya risk epeyce:) benim de ilkin bejden açıktı neyseki 4 5 senedir kaplattım:)
aynen rutin bile oturtmuyor.

OVV Beyaz mobilya risk epeyce:) benim de ilkin bejden açıktı neyseki 4 5 senedir kaplattım:)
Anammmm beyaz mııı... kaç kaç kaçç arkana bakma :) benim ilk başta bejdi, geçen sene sütlü kahveye geçtim dünya varmış, ama rutinler zaten yeterince yorucu, kendime ayırdığım uyku dısında hıc vaktım yok, onda da bı ıs aklıma gelır de uykum kacarsa sabaha kadar uyku yok...

önünde saygı ile eğiliyorum beyaz halı beyaz mobilya ne demek arkadaşım hiç mi canına acımadın
valla kuzum yaptım bi hata ama dönüşü olmadı :kızgın::kızgın:
benim içim kararmaya çok müsait diye beyaz seçtim,ama şimdi kolayını buldum tabiki,yüzyılın icadı halı örtüsü:halay:

Anammmm beyaz mııı... kaç kaç kaçç arkana bakma :) benim ilk başta bejdi, geçen sene sütlü kahveye geçtim dünya varmış, ama rutinler zaten yeterince yorucu, kendime ayırdığım uyku dısında hıc vaktım yok, onda da bı ıs aklıma gelır de uykum kacarsa sabaha kadar uyku yok...
evett kaç kaç kaç :) bunları da değiştiriyim diyorum.. turkuazdan memnunum da pudra rengi lekeyi çok gösteriyo :)
benim de bir uykum var bir de banyo bir de tuvalet var. :KK48:

mobilyaya çare yok maalesef ama halılara örtüyle çözüm buldum,zaten değiştireceğim zaman da bi daha mı aslaaa diyorum

mobilyaya çare yok maalesef ama halılara örtüyle çözüm buldum,zaten değiştireceğim zaman da bi daha mı aslaaa diyorum
benim iskelet çok sağlam.. 17 sene bitecek maşallahı var.. onun için kılıf değiştirmek isabet oluyor zamanında yani fii tarihinde :D 2002de 5000 tl iyi para :) yalnız venge oldu mobilyalar ona canım sıkılıyor, şimdi boyuyorlarmış ama nasıl uğraşayım kimbilir kaç lira isterler..

benim iskelet çok sağlam.. 17 sene bitecek maşallahı var.. onun için kılıf değiştirmek isabet oluyor zamanında yani fii tarihinde :KK70: 2002de 5000 tl iyi para :) yalnız venge oldu mobilyalar ona canım sıkılıyor, şimdi boyuyorlarmış ama nasıl uğraşayım kimbilir kaç lira isterler..
kız ben 2002 de sanırım 300-350 lirayamı ne çalışıyordum,sen gittin şimdi benim 1,5 senelik maaşımı mobilyaya mı verdin :KK57::KK57:
o mobilyaların üzerine oturma bence,sen yere otur onları taşı :confused::confused:

Back