İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kız ben 2002 de sanırım 300-350 lirayamı ne çalışıyordum,sen gittin şimdi benim 1,5 senelik maaşımı mobilyaya mı verdin
o mobilyaların üzerine oturma bence,sen yere otur onları taşı
Kvlere aldirmistim onun icin baska hic birseyime dokunmadilar

merhaba kızlar kısaca kendimden bahsedeyim sonra da yorumlarınızı alayım özellikle panic_attack arkadaşımızdan

ben 1 yıllık evliyim evliliğimin dördüncü ayında(temmuz) hamile kaldım 6 haftalık düşük ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım sonrasında adet düzenim değişti düzelene kadar beş ay geçti
şubatta yine hamile kaldım kimyasal gebelik oldu sonrasında kontrolde sol tarafta doktorun dediğine göre yağdan zengin 5 cmlik kist tesbit edildi tahlil ve ultrason istedi yaptırdık tahlillerde tümör merkarlerine bakıldı CA125 değerim 146 çıktı(hamilelik sürecinde ve çikolata kisti durumunda yüksek çıkabilirmiş ben tahlil verdiğimde beta hcg 36 idi) doktorumuz %99 olumlu konuştu bundan bişey çıkmaz ama %1 i de dikkate alalım dedi jinekolojik onkoloji bölümüne yönlendirdi tabi şok olduk onkoloji bölümü deyince üzüldük ordaki doktorda %99 olumlu konuştu ama mr çektirin daha net konuşalım dedi mr sonuçlarımız henüz çıkmadı bekliyoruz büyük ihtimalle çikolata kisti gibi duruyor dedi

burda sayfaları okurken CA125 değeri benim gibi yüksek çıkan bi arkadaşında çikolata kisti teşhisi konulduğunu gördüm

sizler özellikle araştırmacı bilgi sahibi arkadaşlar ne dersiniz

İNŞALLAH temiz çıksın sonuçların.. en kısa zamanda gebeyim haberini duyalım.

tahlil sonucun inşallah tertemiz çıkar, en azından hamile kalabiliyorsun, demek bir sorun var o da hallolduğunda yavruna kavuşabileceksin, umuyorum ki kısa bir ilaç tedavisi en kötüsü minnak bir operasyonla sorunun çözülür ve yavruna kavuşursun canım .

Canım geçmiş olsun öncelikle,bir arkadaşımın da ca sı yüksekti çikolata kistini laparoskopi ile aldılar,düştü değer,şimdi tertemiz,

ama yatak odası salon takımı tabi o zamanın vazgeçilmezi vitrinleri falan içinde kuzu sadece mobilya değil. şimdi bile 5000e iyi bir mobilya takımı bulabilirsin.
Tabi canım ya,şakası bir yana,biz anneme 2008 de 7000 liraya yakın para vererek sadece salon takımı aldık,biraz iyi bir şey istiyorsan paraya kıymak lazım

inşallah canım AMİNNN Allah razı olsun

selam kıslar doktordan geldim. Bugün 15. günüm. solda bir yumurta büyümüş ama daha 13mm. Cuma günü yine kontrol. Ben 18 günden önce pek yumurtlamıyorum zaten. Doktor yine rezervin gayet iyi gibi gaza getirici şeyler söyleyip yolladı. Beni övme bana para ver diyesim geldi de yüz göz olmak istemedim. Rahimdeki kanamanın sebebini de anlamadı. Bir şey gözükmüyo dedi. sanırsam hafta sonuna çalışa var bizde. Ama anladım ki yumurta takibi yaptırmamın pek de anlamı yok zira ben de zaten gelen sıvıdan anlıyorum ne zaman olacağını. Yine de denemiş olayım bi kere dedim.

bunla geçmiş olsun ben de aynı şeyi düşünüyorum bi bakalım bakalım ne kadar büyüyolare :)

inşallah benim de hayırlısıyla sonucum çıkarda yeniden hamile kalıp kucağıma almak nasip olur
Çıkar canım inşAllah,sen gönlünü ferah tut,Allah dermansız dert vermesin kimseye,bunun farkına daha önce varılmadı mı,yani kisti görmediler mi hiç doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…