İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aboo dün işler yoğundu giremedim canım panic attack'ım neler olmuş öyle, valla ben hiç bişey hissetmediydim güya 190 milyon spermi vardı herifin demekki benim aşılama çok yalan olmuş:) ama bişey söyleyim mi o kadar inandım ki tutacağına yazını okurken. Bence bu iş tamam yani inşallah:) Artık uzat ayaklarını ve bizim bat ları izle:)

Ben de öğlen daktırıma gideyim bi, neden olmuş bu ara kanama rahimde yara neyim mi oldu bi söylesin. Bi de yumurtama baksın, bi de rahim kalınlığına baksın, bi de hareketlerine çeki düzen versin ya hiç sallamıyo sanki beni bununla da olmayacak gibi. Tek bildiği boşver tüp yapalım

ac karna icmek zor geliyorsa ise yarayacagina inaniyorsan sen de tok karna ic canim. neden dert ediyorsun ki kendine.
Sabah işyerine gelmeden dışarıda kahvaltı yapıp, fox haberi izleme gibi bir keyfim var 2 yıldır:)) şirkette yapma şansım yok, evde kahvaltı yapıp içeyim desem çok erken uyanmam gerekecek, ancak akşam tok içebilirim, saraçoğlu da aç karınla diyordu. Diğer gönderdiklerini (testere dişli aslan pençesi, bitki karışımı)bitirmiştim ama.

Bana bilgilerini atar misin canım. Özelden doktor adı telefon vs.

Sen onların ustadisin ama onlar kıdemli olmuş :) Ben smmm sınavlarına hazırlanırken bizim müdür de lise mezunuydu. Nasıl yapılacak diye sorardım, sence nasıl olmalı derdi, söyle söyle olmalı derdim, tama öyle yap derdi. 3 kat maaş alırdı hiç iş yapmaz gezerdi. Şirket batti muhasebe müdürü depocu olarak is buldu. Simdi de issiz. Kendini geliştirmek önemli çok iş yapıyoruz ama her yerde iş bulur üstesinden geliriz.

bagımlı calısınca da rapor alma sansın yok kı, ben doguma bıle elımde fatura ıle gırıyordum nerdeyse, e defterı luca nın entegrasyonundan yolluyoruz ama ben pek begenmıyorum lucayı bu konuda

Bu sene lucaya geçtik. Hiç beğenmiyorum. Bana daha zor geliyor karışık eski sistem, muhasebe fiş mantığı ile iş yürüyor. Muhasebe bilgin olmasa işleyemezsin fatura.

O nasıl musavirmis o kadar olmaz canım, o kadar sınavı nasıl geçmiş. Eher yasliysa bir ara kamudakilere bedava belge dağıtmışlar sınavsız onlardandır belki. Sen bilginle aynı şirkette fazla kalmissin. Başka yerde daha iyi alırdın. Biz orda hata yapıyoruz. Başka ise girmeye cesaret edemiyoruz.

panic_attack canım o zaman aşılama bana da gelmez. Bizde sprem sıkıntısı yok çünkü. Ama şu rahim ağzına takılmadan geçme durumu da çok mantıklı. Olacaksa da o şancı çekilir be :) Belki de geçemiyorlar.

Armin bir soğan kürü yapmadım. Idrar yolları ile birlikte ikisini bir yapayım.

Meslektaşlar bu bebeler bu işin stresinden olmuyor belli oldu

aynen evde duranın cocugu daha cok telefon tablet bagımlısı oluyor, okula basladık sınıdftakı cocukların cogu gunde 5-6 saat cep telefonu ve tabletle oynuyormus okula baslayınca evde sorunlar cıkmaya baslamıs, evde oturan anneler anlatıyordu. cocugu tablete baktırınca ıyı anne oluyorsun, esıne cocuguna destek ıcın calısınca kotu anne bır de ev ıslerı asla bıtmez evdekı annenın. ama calısan annenın ısı mı var zaten ıse gıdıp ısten kurtuluyor dıyorlar ya

bende kıst falan var dememıstı doktor ama ben merak ettıgımden yaptım, onu yapan hemen hamıle kalıyormus dıye bır sısırmıslerdı o kürü cunku, calısınca da zor oluyor, cunku taze yapmak gerekıyor, ben aksam eve gelınce haızrlıyodum yemekten once ıcıyordum yarısını da oglene yanıma alıyordum bır taze bır bayat ıcıyordum yanı, arkadasım bayatın tadı ıgrecc, allah gunah yazmasın :) tazesı yıne bı nebze tuketılebılır ama yıne de hamıle kalamadım

Canım benimde tüp bebek sürecinde gebeliği etkileyen yerden miyon alındı ve sonrasında gebe kaldım darısı sana olsun

sanki işleri hizmetçi yapıyor biz işteyken,işte her şeye yetişecez diye kendi vaktimizden çalıp bu sefer eve gelip hizmetçi oluyoruz amannnn arkadaşım boşverrrr

luca ilk baslarda ıyıydı, malı musavırlerın destegı ıle yazılan bır programdı ve her hataya anında donus yapıp cozum bulmaya calısıyorlardı. sımdı ısler yogunlasınca yazılımı hergun guncellıyorlar testı gecıs asaması 1000 testse 15 testte satısa sunuyorlar hata cıkınca arıyosun cevapları ıse standart - e o bolumu kullanmayın- e kaldır o zaman o bolumu yıllardır kullanıyorum 2004 ten bu yana oncesınde lınk kullanıyordum. lucanın avantajı ucuz olması ve karsındakı muhatabın malı musavır olmasıydı ama artık hıc bır avantajı yok arkadasım.

Canım hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alırız seninde

kizlar
5. gune iyi kalite bir embriyo gelmis ve transfer oldu.simdi eve geldim. 21 martta sonuc ogrenecegiz artik :)

Gözün aydın canım inşallah güzel haberlerini alırız
Bol bol su iç rahim kasilmalarini azaltıyor canım buda tutunmaya yardımcı oluyor panic_attack

sanki işleri hizmetçi yapıyor biz işteyken,işte her şeye yetişecez diye kendi vaktimizden çalıp bu sefer eve gelip hizmetçi oluyoruz amannnn arkadaşım boşverrrr
aynen, sanıyorlarkı calısan her kadının evınde hızmetcı var, onun 24 saat evde olup yetıstıemedıgını 12 saat evdeyken yetıstırmemı beklıyor, komıkler guluyorum ama alttan alttan sınır de oluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…