İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

kizlar
5. gune iyi kalite bir embriyo gelmis ve transfer oldu.simdi eve geldim. 21 martta sonuc ogrenecegiz artik :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah nelere dikkat edeceksin bizimle paylaş ta örnek olsun bende bi 10 güne adet olup kısmet olurda tedaviye başlayacağım

Ekinoksta hamilelik başkadır. :)
Ekinoks bebesi istiyoruuuuuuuuuuuummmm :)
Hadi hayırlısı olsun inşallah nelere dikkat edeceksin bizimle paylaş ta örnek olsun bende bi 10 güne adet olup kısmet olurda tedaviye başlayacağım
Benim doktorum çok rahattır. Beni hiç şaşırtmadı ve normal hayata devam dedi.. şu an ben dinleniyorum ama doktoruma göre çıkıp gezebilirim yani. Normal hamilelik sürecinde bugünleri bilmeden geçiyoruz ve herşeyi yapıyoruz ya biraz onun gibi bir şey :)

Aaa masallah. O gunleri de gorecez insallah..
Nasilsin iyi misin? Var mi agri sanci..
Ağrım biraz aparatı takarken oldu. Kullandığım antibiyotikten mantar da olmuşum biraz daha hassas sanırım şu an.. ama genel olarak iyiyim. Mantar için de krem ve oturma banyosu gibi bir şey verdi 7 gün kullanacağım. Bu durum hamile kalmayı etkiler mi dedim direk neyse ki etkilemiyormuş. Kardeşim de hamilelikte çok defa mantar oluyorsun takılma hiç dedi. Kısaca rahatım dinlemiyorum.

kizlar
5. gune iyi kalite bir embriyo gelmis ve transfer oldu.simdi eve geldim. 21 martta sonuc ogrenecegiz artik :)

Hayırlı uğurlu olsun. Baharın başlangıcında bahar gelicek evinize inşallah. Doktor ne derse desin sen dikkat et. Bazıları 3 gün yatıyor sonra devam ediyor normal hayatına.

Şu an kan sulandırıcı ve progestan tarzı ilaç verdi mi?
Ananas yemeyi düşünüyor musun ? Aç film izle bir sürü eğlenceli.

Simdiden hayirli olsun canim:) ben ilk gun bile cikip kahve icmistim ama kendimi cok yormamaya dikkat ettim. Kan dolasimi artsin diye hafif yurumustum. Esim yanimda yoktu malum yine:) kendim transfer oldum arabaya binip geldim:) insallah guzel sonucunu aliriz ekinoksta:) dr 10. Gun kan ver dedi ama ben 8 de vermistim dayanamayip:) hey gidi hey (dedeye baglayim biraz bizim zamanimizda buralar hep dutluktu

cok tesekkur ederim canim umarim pozitif olur. benden de 8. gun kan istediler ve bence pozitifse orada cikacak ama benimle paylasmayacaklar 11. gun artmaya gore saglikli gebelikse hamilesiniz diyecekler :)
ben de evin icinde hareket ediyorum surekli yatmiyorum ama genel olarak dinlenme halindeyim. tamam tup bebekte farkindasin icinde embriyo oldugunu biliyorsun ama transfden sonrasi normal hamilelikten farkli olmadigi icin de normal hayata geri dön diyor doktor. ama ilk islem bitti bir tuhaf yuruyordum :) psikolojik tuhafliklar :)

Günde üç kez progestan fitil kullanıyorum opu dan beri. Sonuç alana kadar, hatta hamileysem 12. Haftaya kadar kullanacagım. Pıhtılaşma testlerim yapıldı sonuç normal diye kan sulandırıcı ilaç verilmedi.
Beslenme konusunda da ; Herkes ananas diyor ama ben o konuda çok emin değilim. Ben ananas ile ciddi kilo verdim diyet yaparken. Ödem attırıcıdır, bugüne kadar öyle bildim hep öyle kullandım. O nedenle ananas yemek istemiyorum. Belki bir dilimden bir şey olmaz ama her gün bir dilim bence fazla. Şu an beslenmem sabah yumurtalı kahvaltı öğlen protein+salata akşam sebze+yoğurt arada da meyve+süt+ ceviz, badem+ çekirdek gibi yağlı tohumlar.. kabız olmamak için de müsli ve kayısı yiyorum şimdilik. Ananas da haftada bir iki kere meyve olarak tüketirim muhtemelen çünkü seviyorum. Günde 2 porsiyon meyve tüketeceğim ve dönüşümlü tüm meyveleri yemeyi düşünüyorum.. diyetisyenime sormuştum tüp bebek tedavisine başlarken, nasıl besleneceğim diye. Herşeyden dengeli yiyeceksin demişti. önceden diyette tüketmediğim sebzeler vardı. Ne bileyim mesela brokoli, karnıbahar sevmez ve yemezdim, bakliyat az yerdim. Şimdi tek uyardığı konu 6 kaşık sebze yediğinde her gün kabak, ıspanak pırasa olmasın tüm sebzeleri dönüşümlü yemelisin dedi. Etlerden yana sıkıntı yok zaten. Balık çok tüketemiyorum. Onun içinde omega 3 alıyorum q-enzim ile. Ama bir kapsülde 50 mg var toplamadan beri günde iki tane içiyorum önceden bir tane içerdim.Doğru mu yapıyorum bilmiyorum çünkü bu doktorun verdiği bir şey değil benim kendi kullandığım bir takviye..

Son düzenleme:
harika haber masaallah haydi gözün aydın :))) 5 günlük:)9 aylık olsun insallahhhh amin
Aynen şu an 5 günlük. Çok enteresan bir duygu. Umarım sen de bir an önce yaşarsın.. Ben ona kahraman embriyo diyorum. Çünkü yumurta toplandığıda üç olgun yumurta çıkmıştı. Sayı az diye riske girmeden 3. Gün transfer ederler diyordum. Doktorum da opudan sonra kalitesine göre 5. Güne gidebiliriz demişti, öyle de oldu. Dışarıda 5 gün dayanarak başladığı inadı, hayata gelmek için sıkıca tutunurak devam eder umarım :)

Hadi bakalım hayırlısı, güzel haberlerinizi bekliyoruz senin ve panic_attack ın
Evet haftaya panic_attack da bana katılacak beraber beklemeye başlayacağız bahar bebelerini :) umarım güzel haberler veririz önce ikimiz sonra da sizler. Sen bu ay başlamaya karar verdin değil mi? Ankara ya gideceğin için ertelemiyorsun.

panic_attack yavru senin aşılama hangi gün

Yarın öğleyin kontrol var. Duruma göre Salı ya da Çarşamba aşılama yapılacak.
Akıntı ve ağrılar başladı bugün. Erken çatlamasın diye verilen iğne uykumu getiriyo yav. Dün akşam 7'de sızdım kaldım. Şimdi yine uykum geldi.

Koenzim q10'u bırak, Omega 3'e devam et bence. Antioksidanların gebelikte kullanılması konusunda doğru düzgün bir araştırma yok çünkü. Riske girme.

Diger embriyolari dondurdun mu

Koenzim q10'u bırak, Omega 3'e devam et bence. Antioksidanların gebelikte kullanılması konusunda doğru düzgün bir araştırma yok çünkü. Riske girme.
ben onu tedavi oncesi oncesi hucre yenilenmesi ve dna hasarlarina iyi geliyor diye kullaniyordum. gebelik olussun tutunsun diye degildi ama birakayim en iyisi. doktor folik asit ve d vitamininden baska bir sey onermedi cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…