İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/

inşallah senden de güzel haberler alırız canım, duayla bekliyoruz artık

O değil de topic doğal yoldan çıktı aşılama ve tüpe döndü :)) Biri gelip kovsa yeridir :KK70:
ahaha he valla aynen öyle oldu, ama olsun para verdin diye doğal olmaktan çıkıyor mu cıkss en nihayetinde sperm de doğal yımırta da :D kim kaldık ki şurda yum.gününü kovalayan :KK48:

dicilek dicilek sen naptın tekrar görüştünüz mü kutay beyle

mavitosbik07 mavitosbik07 yarın senin de adet gelir galiba inşallah senin için de bekleriz burdaaa..

ahaha he valla aynen öyle oldu, ama olsun para verdin diye doğal olmaktan çıkıyor mu cıkss en nihayetinde sperm de doğal yımırta da :D kim kaldık ki şurda yum.gününü kovalayan :KK48:

mavitosbik07 mavitosbik07 yarın senin de adet gelir galiba inşallah senin için de bekleriz burdaaa..

İnsallah kuzum, bekliyorum ya nazlanmasa bari. Bir de ailesel bir olumsuzluk oldu, beni hiç ilgilendirmese de çok üzüldüm. Okuyorum ama yazamadım bir turlu haftasonu hiç 😊 Sen nasılsın kuzum, hiç rastlamadım sana. Haftasonu tatlı cadini gezdirdin sanırım 🙈

İnsallah kuzum, bekliyorum ya nazlanmasa bari. Bir de ailesel bir olumsuzluk oldu, beni hiç ilgilendirmese de çok üzüldüm. Okuyorum ama yazamadım bir turlu haftasonu hiç 😊 Sen nasılsın kuzum, hiç rastlamadım sana. Haftasonu tatlı cadini gezdirdin sanırım 🙈
iyidir kuzum hafta sonu girdim de az girdim, ben de seni göremedim girdiğimde.. kuzuyla az gezdik pazar günü, cumartesi de akşam sefası ve gündüz sefası tohumlarımız vardı bahçeye onları diktik, termosa da çay koydum küçük piknik gibi yaptık.. evde çamaşırlar bitmedi yemek bulaşık derken pazartesi geldi çattı..

sorunlar oluyor maalesef.. olmasa iyi de dışarıda kalmak en güzeli gibi..
Rabbim sağlık versin de gerisi hallolur bence..

Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/
simdiden bol şans canim. sende pihtilasma sorunu olmadigi halde corasprin mi verdi? igneler gobekten mi kendin mi vuracaksin..

Umarım canım. Ben bu ay serbest bıraktım yumurtaları canım:) Doktorum da sorun yok, dinlenin bu ay, iğnelerin etkisi devam eder zaten bu ay da, günaşırı birlikteliklere devam dedi. Haftaya cumartesi aşılama ayından kist oluşmuş mu diye kontrole gideceğim.
ne guzel olur igenenin etkisi ile tedavi olmayan bir ayda hamilelik haberi almak. umarim pozitif olur canim

iyidir kuzum hafta sonu girdim de az girdim, ben de seni göremedim girdiğimde.. kuzuyla az gezdik pazar günü, cumartesi de akşam sefası ve gündüz sefası tohumlarımız vardı bahçeye onları diktik, termosa da çay koydum küçük piknik gibi yaptık.. evde çamaşırlar bitmedi yemek bulaşık derken pazartesi geldi çattı..

sorunlar oluyor maalesef.. olmasa iyi de dışarıda kalmak en güzeli gibi..
Rabbim sağlık versin de gerisi hallolur bence..

Oh ne güzel yapmışsınız. Annemin evi Bahçeli, cicekler ağaçlar. Önce hep bahçeli evde oturunca yüzüne bakmıyordum, şimdi gidince gece karanlığında bahçeye koşuyorum.

Oh ne güzel yapmışsınız. Annemin evi Bahçeli, cicekler ağaçlar. Önce hep bahçeli evde oturunca yüzüne bakmıyordum, şimdi gidince gece karanlığında bahçeye koşuyorum.
bahçe güzel evet.. bir de soğan koyucam saksıya güzelce yiyelim inşallah:) balkonda da saksılarım var oraya da ekiyoruz bişeyler.. ama biber falan böcekleniyor.. bir dönem iyi salatalık yedik, domates çeri epey ürün aldık..:) bu sene de süs bitkileri yapıcaz inşallah bakalım ara ara çeker fotoları yollarım:)

bahçe güzel evet.. bir de soğan koyucam saksıya güzelce yiyelim inşallah:) balkonda da saksılarım var oraya da ekiyoruz bişeyler.. ama biber falan böcekleniyor.. bir dönem iyi salatalık yedik, domates çeri epey ürün aldık..:) bu sene de süs bitkileri yapıcaz inşallah bakalım ara ara çeker fotoları yollarım:)
Sen bayagi bayagi ustad olmuşsun, masallah kuzum. Bekliyorum sabırsızlıkla 😍

ahaha he valla aynen öyle oldu, ama olsun para verdin diye doğal olmaktan çıkıyor mu cıkss en nihayetinde sperm de doğal yımırta da :KK70: kim kaldık ki şurda yum.gününü kovalayan :KK48:

ben varım ben:)

ya kızlar tuhaf bişey oldu, daha yumurtlamama üç gün falan var akıntılar da başlamadı zaten ama sabah kan gelmişti ya ilk defa hayatımda böyle bişey oluyo. çarş günü doktora gidicem hem yumurtlama takibi yaptıırıyorum bu ay ona bakılacak hem de rahmin genel durumuna inş herşey yolundadır🆒

ya kızlar tuhaf bişey oldu, daha yumurtlamama üç gün falan var akıntılar da başlamadı zaten ama sabah kan gelmişti ya ilk defa hayatımda böyle bişey oluyo. çarş günü doktora gidicem hem yumurtlama takibi yaptıırıyorum bu ay ona bakılacak hem de rahmin genel durumuna inş herşey yolundadır🆒
Bende de sadece dogum kontrol hapi kullandigimda ara kanamalarim oldu.. ya bu arada simdi aklima geldi bak.. bu haplar dusurur mu amh falan degerlerle oynar mi aksi gibi son zamanlarda kullanmistim ben onu...

Evet sen de varsin.. insallah o evreye gelmeden kavusalim ya. Kafam karma karisik ya da tamamen kaldirsam mi fikri aklimdan:)
canım fıkrı aklından tamamen cıkarınca oluyor dıyorlar ama , bır kere aklına dusunce de cıkartamıyorsun, ya da ben o kadar guclu degılım belkı. bı de artık son demler sımdı oldu oldu, olmazsa zaten ne zaman olacak onumde 3-4 senem yok kı artık :( ama sen daha gencsın sen bıraz kafandan uzaklastırmaya calıs belkı de gelmek ıcın o anı beklıyordur hedıyen.

canım fıkrı aklından tamamen cıkarınca oluyor dıyorlar ama , bır kere aklına dusunce de cıkartamıyorsun, ya da ben o kadar guclu degılım belkı. bı de artık son demler sımdı oldu oldu, olmazsa zaten ne zaman olacak onumde 3-4 senem yok kı artık :KK43: ama sen daha gencsın sen bıraz kafandan uzaklastırmaya calıs belkı de gelmek ıcın o anı beklıyordur hedıyen.
bana gençsin diyene bak :KK48: kaç yaş var ki aramızda 2 değil mi daha yolumuz var inşallah bizimle melegimiz :) :emir_bebek:

Back