İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

:))) ahhh bnım eşim deneme tahtası oldu,, Ben eşime e vitamini evicap ta kullandırıyorum bu astalife aldığımda onu kullanmasına da gerek kalmaz dımı

Valla onların da ayrı faydası var kardeş. Hepsini kullansın bence :))
Ben de 3 çeşit takviye kullanıyorum 9 aydır. 🤤

dennisgo dennisgo mailime cevap gelmiş. kabul etmiyorlarmiş kesinlikle baska hicbiryerden. aksam bizimkine söyledim sen üzülme yeterki ben bi sekil düşünür gelirim beraber gideriz aksam ucagiyla dönerim dedi. o zaman niye başta öyle söylemedin tahta kafa dedim:tokat: beni sitrese sokup uğraştırıyorsun :rolleyes: ahhh bu erkekler. neyse rahatladim. haftaya 13 martta prof randevum var ondan tupe gecer not alirsam hazirliklara baslarim.

bu arada ben burdan hsg cekilmistim. yeniden trde isterlerse gittiğim de cektirsem cekildim diyelim adetim baslayincada tup ignelerine baslamada sıkıntı olurmu acaba? tedavi ertelenirmi? yani arada zaman dilimi girmesi gerekirmi?? hsg yuzunden orda bosuna zaman kaybedermiyim. kafamda deli sorular:işsiz:

Hsg yi 10.gün çekerler sonra antibiyotik. Diğer adetin 2.günü yumurta toplama olur. Ya da tam tersi. Rahim dinlendirme de yaparlar. En az 2 aylık süreç. Gidince sor mutlaka.

Hsg yi 10.gün çekerler sonra antibiyotik. Diğer adetin 2.günü yumurta toplama olur. Ya da tam tersi. Rahim dinlendirme de yaparlar. En az 2 aylık süreç. Gidince sor mutlaka.
diger adetin 2 ci gunu yumurta toplama derken? anlamadim orasini cano? ozaman ben adetimin 10 gunu orda olim hsg ihtimaline karsi.. yeminle tüp tedavisi degil de istanbulda kalmak beni geriyo ettimi bana iki ay birde dinlendirme olsa 3 ay 3 ayin sonu transfer olmus beklesem 15 gune oyle kafadan dayanamadim yerde git gel yapar durum artik . aman yarabbi ne zor seyler bunlarrr darlandim.

diger adetin 2 ci gunu yumurta toplama derken? anlamadim orasini cano? ozaman ben adetimin 10 gunu orda olim hsg ihtimaline karsi.. yeminle tüp tedavisi degil de istanbulda kalmak beni geriyo ettimi bana iki ay birde dinlendirme olsa 3 ay 3 ayin sonu transfer olmus beklesem 15 gune oyle kafadan dayanamadim yerde git gel yapar durum artik . aman yarabbi ne zor seyler bunlarrr darlandim.
Evet tüm süre boyunca kalman gerçekmiyor. Yumurta toplama iki haftada bitiyor genelde. Adetin 2. Günü test yapılıyor herşey yolunda giderse 3. Gün iğneye başlarsın. Yumurta toplandıktan sonra da 3 veya 5. Günde de transfer bir kaç gün dinlenip uçağa bilebilirsin. Yani tüp bebek tedavisi 3 hafta gibi bir şey. Rahim filmi çekecekler mi kesin. Onu da sorsan mı?planını ona göre yaparsın.

Evet tüm süre boyunca kalman gerçekmiyor. Yumurta toplama iki haftada bitiyor genelde. Adetin 2. Günü test yapılıyor herşey yolunda giderse 3. Gün iğneye başlarsın. Yumurta toplandıktan sonra da 3 veya 5. Günde de transfer bir kaç gün dinlenip uçağa bilebilirsin. Yani tüp bebek tedavisi 3 hafta gibi bir şey. Rahim filmi çekecekler mi kesin. Onu da sorsan mı?planını ona göre yaparsın.
ahhh bilmiyorum yavrum cekerlermi bi bilsem cekerlerse nisanda gitmeliyim cekmezlerse mayis adetinden bir hafta once atlar giderim bir aya bitirirdim herseyi ( tabi hersey yolunda giderse) ha bide bu ay bizimkini sperm testini önden versin diye birgunlugunune yollucam. onun icin yarin arayip randevu alicam esime aslinda esim gittiginde doktorla gorusse benim hsgyi gosterse söylerleer gerek varmi yok mu aaa bu iyi fikir simdi aklima geldi:))) .haa birde 2 nisandan sonra ataturk kapaniyormus sansima tukureyim anama 10 dakkaydi.

Şöyleki hsg 9 veya 10.gün çekiliyor. Yumurta büyütme işlemi 2.gün başlıyor ve 10 veyac11. Gun yumurta toplama olucak. Ve ikisi aynı ayda yapmazlar bence. Yani 2 farklı ay var. Ve bazı merkezler histereskopi bile yapıyorlar hastalarına. O yüzden önden gel bence. Duruma göre planını yaparsin. Adetine yakın gel. Kime gideceksin memorial de? Bu arada duydunuz mu bilmiyorum. Bahceci de embriyolar karışmış davalar vs. 500 bin kaptirmislar örtbas edilmesi için. bearnguin bearnguin ahımız kalmıyor kimsede.

Şöyleki hsg 9 veya 10.gün çekiliyor. Yumurta büyütme işlemi 2.gün başlıyor ve 10 veyac11. Gun yumurta toplama olucak. Ve ikisi aynı ayda yapmazlar bence. Yani 2 farklı ay var. Ve bazı merkezler histereskopi bile yapıyorlar hastalarına. O yüzden önden gel bence. Duruma göre planını yaparsin. Adetine yakın gel. Kime gideceksin memorial de? Bu arada duydunuz mu bilmiyorum. Bahceci de embriyolar karışmış davalar vs. 500 bin kaptirmislar örtbas edilmesi için. bearnguin bearnguin ahımız kalmıyor kimsede.
günaydın çicegim:) bence de yapmayi düşündüğüm aydan bir ay önce gelmeliyim önlem olarak o dediklerine karşılık malum sen biliyosun bazi seylerden tüpumde sorunn varmi yok mu muallakta :(( ki bana göre var onlara göre yok ama,yoksa noye agrisin ki . en azindan ön görüşmeyi saglamis olurum gelir giderim. derken bu sabah beni buranin saatiyle 6 da aradılar memorialden ödümüz koptu tel sesine.
bana mail adresi yollucagini o adrese dosyamizi mail atmami söyledi. doktorlari bakip hsg yeniden yapilmalimi !hsg icin onden gelmeme gerek varmi! histekropi gerekirmi ,var olan sperm testlerine göre ilac kullanmalimi, diye söylerler! sizde programınizi yaparsiniz dedi . bunu duymak cok iyi geldi bana..sözüm ona kisa sürede donus yaparlarmış.

senella senellaaaaaa allah korudu ozaman seni :)) aman allahım. herseyde bir hayir vardır ya iste. yapsaydin hamile kalsaydin acaba karismismidir dicektin. bizim bi akraba var öyle 15 yil önce tup bebek yaptılar onlarinki karışmış ama onlar kabul etmisler allahin bize takdiri diyip kurcalamamislar. görsen cocugu bide sapsarisn bembeyaz masmasi gozler gercek sarisin dediklerinden. anne baba esmerin esmeri. allahim sen böyle imtihan etme kimseyi.

Selam gençler.
Kontrol sonucu sağda 17 ve 14 milimlik iki dene, solda 10 milimlik bi dene yımırta var. İki gün daha Fostimon yapacakmışım. Akşamları da vurmak için ayrıca 2 tane o 17'lik cengaveri durdurmaya yönelik iğne verdi. Aşılama için 300 muayene + 280 iğne + 580 iğne ile yolumuza devam ediyoruz. Pazartesi tekrar kontrol var. Salı veya Çarşamba aşılama olacakmış.

bu eski bir olay degil mi? dava acildi deniyordu. acaba dava mi sonuclandi yoksa yeniden mi yas

Selam gençler.
Kontrol sonucu sağda 17 ve 14 milimlik iki dene, solda 10 milimlik bi dene yımırta var. İki gün daha Fostimon yapacakmışım. Akşamları da vurmak için ayrıca 2 tane o 17'lik cengaveri durdurmaya yönelik iğne verdi. Aşılama için 300 muayene + 280 iğne + 580 iğne ile yolumuza devam ediyoruz. Pazartesi tekrar kontrol var. Salı veya Çarşamba aşılama olacakmış.
Şimdilik iyi gidiyor çatlamaması için yapacağın iğne 17 mm olanı etkilerken 14 mm de ona yetişir. Belki çoğul gebelik olur. Doktorun çok istemese de :)

Back