İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Selam gençler.
Kontrol sonucu sağda 17 ve 14 milimlik iki dene, solda 10 milimlik bi dene yımırta var. İki gün daha Fostimon yapacakmışım. Akşamları da vurmak için ayrıca 2 tane o 17'lik cengaveri durdurmaya yönelik iğne verdi. Aşılama için 300 muayene + 280 iğne + 580 iğne ile yolumuza devam ediyoruz. Pazartesi tekrar kontrol var. Salı veya Çarşamba aşılama olacakmış.
aşılamadan sonra sana kalkabilirsin filan derlerse kalkma sakın var öyle drlar mesela benim şapsal dr. ben kalkmadim hemen. tutmadi hic biri ama, en azindan elimden gelenin yapmanin rahatlığı iste:)) bu arada harika ikitane 17 biri acmasa kapiyi diger acar kimbiler belki ikisi:KK39:. allah yardimcin olsunnn amin.

aşılamadan sonra sana kalkabilirsin filan derlerse kalkma sakın var öyle drlar mesela benim şapsal dr. ben kalkmadim hemen. tutmadi hic biri ama, en azindan elimden gelenin yapmanin rahatlığı iste:)) bu arada harika ikitane 17 biri acmasa kapiyi diger acar kimbiler belki ikisi:KK39:. allah yardimcin olsunnn amin.

Yarım saat uzanacaksın öyle göndereceğim seni dedi. :)

Ben de aşılamadan sonra hemen kalktım normal hayata devam ettim. Tutmamıştı gerçi ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Bakalım tüp bebekte nasıl olacak

Ben de aşılamadan sonra hemen kalktım normal hayata devam ettim. Tutmamıştı gerçi ama onunla ilgisi var mı bilmiyorum. Bakalım tüp bebekte nasıl olacak
ayni hatayi yapma onlar 5 dakka sonra kalkabilirsin deseler de sen en az 20 dakika uzanmak istedigini söyle. arastirmaya gore asilamadan sonra ilk yarim saat kaldirilmayan hastalar 5 dakika sonra ayaklananlara göre 130 muydu neydi daha cok basari elde edilmiş !!!! ısrarcı olunnnnn

ayni hatayi yapma onlar 5 dakka sonra kalkabilirsin deseler de sen en az 20 dakika uzanmak istedigini söyle. arastirmaya gore asilamadan sonra ilk yarim saat kaldirilmayan hastalar 5 dakika sonra ayaklananlara göre 130 muydu neydi daha cok basari elde edilmiş !!!! ısrarcı olunnnnn
Ne bileyim benim doktorlar zaten rahat kalk diyor ama bazı doktorları dinliyorum onlar da öyle dediği için ben de kalkmak sorun olmaz diye düşünmüştüm :)

Bu yumurta çatlamasın diye verilen Cetrotide iğne yaptıktan sonra göbeemi acıtıyo yav. 😨Anaaeeaaaaamm! (Burhan Altıntop tonlamasıyla)
Evet biraz acıtıyor ama Burhan Altıntop kadar yüksek tondan değil :) bende bazen morardı bazen bir şey olmadı. Neye göre hiç anlamadım. bir gonal f değil sonuçta.. kullanımı en kolay ilaç o bence.

bu eski bir olay degil mi? dava acildi deniyordu. acaba dava mi sonuclandi yoksa yeniden mi yas
Yenimiymis? Ben eskisi sandim. Aslında kendi kendilerini ele vermişler. Bu davadan sıyrılmak için bahceci 500 bin vermiş durumu kurtarırım diyen adama. Adam tabi parayı almış üstüne konmuş, bunlarda adama dolandırıcılıktan 1.5 milyonluk dava açmışlar. Olay böyle duyulmuş.

Bu yumurta çatlamasın diye verilen Cetrotide iğne yaptıktan sonra göbeemi acıtıyo yav. 😨Anaaeeaaaaamm! (Burhan Altıntop tonlamasıyla)

O yakar o ne fenadır o :) Ama ilk sonrakiler o kadar acimaz inşallah. Allah emeklerinizi boşa çıkarmasın o iğneleri yemek kolay değil.

Armin Armin canikosu zaten hiç içime sinmiyordu. Sonuçta olmadi da. O degil de benim kocamın 100 milyon spremini orda bıraktık. Inşallah kullanmamışlardır :) spremi yetersiz birilerinde Allah muhafaza

Inşallah olursun. Inşallah oluruz. Aralık yay miydi.
Yay gibi gergin annelerden yay burcu çıkar belki de :)
Sen gitmedin mi doktora.
Yok gitmedim canim iyi fena degil diger degerler 10. Gun giderim belki yimirtalarin durumuna bakarlar.. esim gitmiyor ya aklimda soru isareti var.. bakalim hayirlisi..
Aralik yay lakin kacindan kacina bilemedim simdi:) tam tersi olur merak etme:)

Back