İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ben onu tedavi oncesi oncesi hucre yenilenmesi ve dna hasarlarina iyi geliyor diye kullaniyordum. gebelik olussun tutunsun diye degildi ama birakayim en iyisi. doktor folik asit ve d vitamininden baska bir sey onermedi cunku

Evet ben de kullanıyorum 7 aydır. Doktorum gebelik gerçekleşene kadar bırakma antioksidanlarını diyo ama gebelik sırasında kullanımı konusu belirsizmiş.

Evet ben de kullanıyorum 7 aydır. Doktorum gebelik gerçekleşene kadar bırakma antioksidanlarını diyo ama gebelik sırasında kullanımı konusu belirsizmiş.
Ben de bırakayım en iyisi kafam rahat olur.. teşekkürler uyardığın için bugün itibariyle bıraktım gitti :)

Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/

Selam kızlar. 22 ve 20 milimlik iki yumurta için iki tane çatlatma iğnemi yaptılar. Yarın akşam 6'da aşılanıyorum. Rahim inceliği de iyiymiş.
Ayrıca yarından itibaren 14 gün boyunca yapmam için progesteron içeren iğne verdi ve tabii yine Coraspin. Aşılamayı sağlama alalım dedi. Hiç aklıma yatmıyo ama neyse, yapalım bakalım iğneleri nolacak. :/
hadi inşallahh ayy aranız da çok az olacak gün olacak dennisle süper olsun her şey:)

Evet haftaya panic_attack panic_attack da bana katılacak beraber beklemeye başlayacağız bahar bebelerini :) umarım güzel haberler veririz önce ikimiz sonra da sizler. Sen bu ay başlamaya karar verdin değil mi? Ankara ya gideceğin için ertelemiyorsun.
Umarım canım. Ben bu ay serbest bıraktım yumurtaları canım:) Doktorum da sorun yok, dinlenin bu ay, iğnelerin etkisi devam eder zaten bu ay da, günaşırı birlikteliklere devam dedi. Haftaya cumartesi aşılama ayından kist oluşmuş mu diye kontrole gideceğim.

Çok heyecanlı kuzum yaa, hayırlısı, bekliyoruz güzel haberlerinizi, bahar gelsin topiğimize :)

Hadi bakalım dualarımız seninle. progesteron yağlı bir iğne olduğu için baya ağrı yapıyor. Öncesinde elinde ya da göğsünde ısıtmanı tavsiye ederim. Yabancı sitelerde hep öyle çözümler yazmışlar. çok ağrın olursa crino jel ile değiştiriyor doktor. Yani ben de öyle oldu ve hiç bi sıkıntı olmadı. 12. haftaya kadar kullanmıştım jeli. :dua::dua:

Hadi bakalım dualarımız seninle. progesteron yağlı bir iğne olduğu için baya ağrı yapıyor. Öncesinde elinde ya da göğsünde ısıtmanı tavsiye ederim. Yabancı sitelerde hep öyle çözümler yazmışlar. çok ağrın olursa crino jel ile değiştiriyor doktor. Yani ben de öyle oldu ve hiç bi sıkıntı olmadı. 12. haftaya kadar kullanmıştım jeli. :dua::dua:

Tamamdır. Teşekkürler kuzum 😘

Back