İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

merhaba kızlar yine nick değiştirdim bebegim2019 idi, değişiklik iyi olur dedim .,)) neyse bizde sperm testi için doktora gidicez eşim birden kendisi istedi yumurta takibi bile yaptıramıyordum test eksikliğinden, ve bu ay bende gidişata göre doktorda ya aşılama ya da nasıl bir yol çizmeliyiz ona karar vericez , geçen ay 26. gün olmuştum bugünlerde bekliyorum biryandan da aşılama ve tüp bebek araştırıyorum , doktorlara bakıyorum v.s..bakalım hem özele hem de devlet hastanesine kontrol olmak amaçlı randevu aldım .. burayı bu aralar hep takip ediyorum ve yaptığım tek şey zeytinyağında incir yemeye başladım büyük başarı :)) Allah yar ve yardımcınız olsun beklemek sabır etmek zor bişeymiş her ay belirti ararken artık bıraktım belirti hikaye bir yanım çok ümitli bir yanım geç mi kaldım diyor birkaç ay sonra 39 oluyorum 2 yıllık evliyiz

gozun aydin bir aşama daha bitti:) insallah kaliteli emriyolar olurlar amin sana tutunurlar amin :) cok heyecanlı.
Teşekkürler canım umarım herşey güzel olur.. umarım dünden beri bizim yumurta ile sperm arasında aşk başlamıştır da yarın güzel haberi alırım transfer için :)
Hem rahim içinde hem rahim ağzında. Rahim içindekini 1 cm üzerindeyse alıyorlarmış. Benim 1 yıl önce 6 mm di. kız kardeşim de poliple hamile kaldı. Kimisi aldır dedi, kimisi gerek yok dedi.
Benden de polip alındı ama miyom ameliyatı olacağım için mi alındı gerekli miydi bilmiyorum.ondan sordum. Rahim dışına doğru büyüyen milyonlarım vardı ameliyat konuşulmuyordu bebek istediğim için. Ne zaman bebeğin yerleşeceği yerde oluştu önce ameliyat sonra bebek dendi. O arada polip de alındı.

Hoşgeldin canım. Umarım kontroller sonucunda bir yol çizersiniz ve çok beklemeden bebeğinize kavuşursunuz. Ben zeytinyağında incir yiyebileceğimi hiç sanmıyorum o nedenle bence de büyük başarı onu yemek :) senin hormon testlerin yapıldı mı peki değerlerin nasıldı? 39 zaman zaman geç kalmış bir yaş gibi geliyor olabilir ama önemli olan bence takvim yaşı değil biyolojik yaş. Onu da hormonlar söylüyor :)

testlerimde sıkıntı yok iki ay önce yeniledim fsh 9 olmuş tabi bu arada, eşim yanaşmadğı için yumurta takibi bile yaptıramadım , hsg çektirdim ondada sorun yok..inciri katiyyen yemezdim mecburen yiyorum artık eşimede yediriyorum ilk işimiz sabahları onu yemek oluyor. görev edindim :)

yok canım test yaptım negatif demiştim. sen de onun için umutluydum demişsindir:)
Dün sabah opu vardı ya kafam dağınıkmış demek ki :) bende bu testler hiç yanılmadı ama sonuçta örnekleri var bazen geç döllenme oluyor testte geç çıkıyor. O nedene adet başlamadan yine de umut var.

evet haklısın onun içinde daha bişey geçmiş değil bile demedim sana narkoz yemişin kolay mı?
görecez bakalım bizimki gelecek mi gelmeyecek mi:)

ilk gününüz o zaman ağrı sızı felan oluyormu , dilerim kavuşursunuz bebeğinize

Umarım her şey yolunda gider. Eğer bir sorun varsa da tedavisi mümkün ve kolay olur en kısa zamanda bebeğine kavuşursun :)

Günaydın kızlar, seheryeli77 inşallah bir sonraki tedavide güzel sonuç alırsın hem vücudun da daha hazırlıklı olur belki. benim de sonuçlar çıktı. fsh 7,1. LH:5,5 E2:20 çıkmış. cuma günü doktora gidicem. O da hemen tüp bebek diyecek zaten. Bi öğrenmişler tüp bebeği her yol tüp bebeğe çıkıyor. Son muayenede baktı her şey güzel ne kadardır olmuyo dedi anlattım süreci. hmm sebepsiz demekki, tüp bebek yapalım. Bi Allahın kulu da demiyo ki şu sebebi bi araştıralım. Neyse bakalım zaman ne gösterecek moral bozmak yok:) Arı sütü alıyorum her sabah yarım çay kaşığı, bir de progesteron kullanmaya başlayacağım sanırım lutehal fazı uzatmak için.

Aynı yaşta, inşallah yakında güzel haberler alırız. S
heyecanla bekliyoruz inşallah tüm embriyolar bölünme telaşına girmiştir.:) tüp bebek sürecimi hatırlıyorum da gözüm habire telefondayd niye aramadılar, dün şu saatte aramışlardı acaba kötü bi haber mi var diye:) çok şükür ki mutlu sonla bitmişti benimki, seninkinden de çok umutluyum:)

Günaydın. Çok teşekkür ederim. Umarım, hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım.

Bakalım ne diyecek doktor E2 düşük çıkmış çünkü. Bana doktorun tüp bebek tedavisi önerirken ki tavrı, ama o nedenle ama bu nedenle olmadı şu ana kadar vücut kaliteli yumurta üretiyorlar değerlendirelim olmuştu hormonlarda hala bir sorun yok ama yumurtalıklarımın tüp bebek tedavisindeki performansım bana hiç testlerle uyumlu gelmiyor. İlk tedaviler ilaç kaynaklı sorunluydu ama doğru olduğu düşünülen tedavide de elde edilen yumurta sayısı az. Toplama öncesi e2 değerim 1584 müş ama gel gör ki üç tane olgun yumurta çıktı. Testlerle somut gerçekler çok da uyumlu gitmiyor diye düşünüyorum.. tüp bebek tedavisi stresli maliyetli ama bazı sorunlar da tedavi esnasında anlaşılıyor gibi geliyor bana. Bu açıdan da önemli sanki.

Umarım benim de seninki gibi sonuçlanır canım. Yarın haber verecekler bana da bekliyoruz bakalım. Şimdilik sakinim bugün aramayacaklarını bildiğim için. Yarın sabah benim için güzel bir gün olur umarım :)

Bebiş nasıl iyi mi anneveogullari :) resmini gördüm maşallah çok tatlı. ALLAH sağlıklı güzel bir ömür nasip etsin abisiyle anne babasiyla birlikte.

iyi şükür canım büyüyor Allah razı olsun canım
Rabbim hayırlısı ile sizlerde nasip etsin inşallah tez zamanda

Zamanı degilmis demek Canım
Hayırlı zamanda sağlıkla gelsin kuzun

histeroskopi iste drundan varsa polip alsın yapılmısken histeroskopi iki aşılama nasıl oluyor ilk kez duydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…