• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Vücut hırs mi yaptı acaba nasıl alırsınız diye. Şaka bir yana neler duyuyoruz 10 üzeri toplanıp hepsi çöp olan, 3-4 olup bir fire ile son güne ulaşanlar. Hadi bakalım persembe güzel haberlerle gel😘 Ben eşime diyorum ki, o haberi beklemeyi yüreğim kaldırmaz, beni uyutun bir gün 😂
Çatlatma iğnesinin etkisi mi acaba? Kendince bir şeyler çatlatmaya çalışıyordur falan :)
Bu arada şöyle bir durum var diyelim dediler ki süper Harika embriyoların var, dünyadan bundan daha iyisini görmedik. Bu haberi alınca iş bitmiyor ki. Bakalım tutunacak mı? Hadi tutundu yine iş bitmiyor yok keseydi kalp atışıydı, ikili testti derken bu süreç biraz beklemeli ve bol gerilimli o nedenle kendimizi çok da yıpratmamalıyız. Enerjiyi idareli kullanmak lazım.. onun için sen de uyumayı talep ediyorsun ya hamileliğin yarısında da uyumak gerekebilir :)

Çatlatma iğnesinin etkisi mi acaba? Kendince bir şeyler çatlatmaya çalışıyordur falan :)
Bu arada şöyle bir durum var diyelim dediler ki süper Harika embriyoların var, dünyadan bundan daha iyisini görmedik. Bu haberi alınca iş bitmiyor ki. Bakalım tutunacak mı? Hadi tutundu yine iş bitmiyor yok keseydi kalp atışıydı, ikili testti derken bu süreç biraz beklemeli ve bol gerilimli o nedenle kendimizi çok da yıpratmamalıyız. Enerjiyi idareli kullanmak lazım.. onun için sen de uyumayı talep ediyorsun ya hamileliğin yarısında da uyumak gerekebilir :)

Ben hedefleri aşamalı koydum. Hepsini ayni anda düşünmek zorlar beni 😂 İlk hedef regl olup 2. gün doktora gitmek 🙈 Basamakları çıktıkça, tüm merdiveni kati düşünmeden sonraki basamağı odaklanmak 😊

bu gune kadar uc kere ameliyat oldum ve anestezi aldim ama yumurta toplamadaki bu ufacicik anestezide zorlandigim kadar hic zorlanmadim. dort seferde zor zar damar yolu acildi. uyuyunca bir de sol bilegimden acmislar. su an sol kolum berbat. bildigin sol elimle bir seyi kavrayamiyorum. kemigime saplamislar sanki igneyi :) tabi ki oyle bir sey yok, abartiyorum. ama o kadar cok aciyor yani :)

Ben hedefleri aşamalı koydum. Hepsini ayni anda düşünmek zorlar beni 😂 İlk hedef regl olup 2. gün doktora gitmek 🙈 Basamakları çıktıkça, tüm merdiveni kati düşünmeden sonraki basamağı odaklanmak 😊
tarz meselesi iste. ben de butune bakiyorum surekli. oyle olunca bulundugun yer yolun baslari gibi geliyor. sevincler de kuculuyor, sorunlar da :)
regl olunca uyumak yok ama kosa kosa doktora gitmek var :) cok guzel teleslar bunlar eglenmene bak :)

tarz meselesi iste. ben de butune bakiyorum surekli. oyle olunca bulundugun yer yolun baslari gibi geliyor. sevincler de kuculuyor, sorunlar da :)
regl olunca uyumak yok ama kosa kosa doktora gitmek var :) cok guzel teleslar bunlar eglenmene bak :)

Doğru herkes kendini daha iyi tanıyor, böylelikle bakış açıları değişiyor. Yok yok gelsin de koşa koşa gideceğim 😍

bu gune kadar uc kere ameliyat oldum ve anestezi aldim ama yumurta toplamadaki bu ufacicik anestezide zorlandigim kadar hic zorlanmadim. dort seferde zor zar damar yolu acildi. uyuyunca bir de sol bilegimden acmislar. su an sol kolum berbat. bildigin sol elimle bir seyi kavrayamiyorum. kemigime saplamislar sanki igneyi :) tabi ki oyle bir sey yok, abartiyorum. ama o kadar cok aciyor yani :)

Her an ayni olmuyor vücut, tepkisi de farklı oluyor. Atlattın ya hayırlısıyla, bir çizik daha attın programa 😊 Ay çok heyecanlı ya 😍

Doğru herkes kendini daha iyi tanıyor, böylelikle bakış açıları değişiyor. Yok yok gelsin de koşa koşa gideceğim 😍
aynen boyle konularda tek bir dogru olmuyor. herkes kendine bir yil ciziyor ama yeter ki stresi azaltan, sakin bir yol olsun. cok stres yasayarak da atlatilmiyor mu bu surec? tabiki atlatiliyor ama bana gore insanlar cok fazla yoruluyor gergin ve kaygili gecirdiklerinde bu zamani.. adetine ne kadar zaman kaldi tahmini?

geçmiş olsun deniscim inşallah güzel haberlerle gelirsin...
mavişim senin de regl gelmek bilmedi yau... ya hep beylemi olmak zorunda beklenenler zor geliyor :KK48:

Kuzum gerçekten gelmek bilmedi. Daha 7 gün var 😂 Haftasonu gelse bi, gezip dolaşırken kalır 2🙈

Her an ayni olmuyor vücut, tepkisi de farklı oluyor. Atlattın ya hayırlısıyla, bir çizik daha attın programa 😊 Ay çok heyecanlı ya 😍
yok antestezi rahatsiz etmedi. damar yolu acamadilar once. sonra da actiklari zor ve daha once kullanilmamis damarlarimdi. zaten benim damarlarim sıkıntilidir ama bu kez ekstra zor oldu. kardesim o an esimle konusuyormus, ilk sordugu sey de damar yolu acabildiler mi olmuş. o kadar sıkıntılıdır her zaman :)

Kuzum gerçekten gelmek bilmedi. Daha 7 gün var 😂 Haftasonu gelse bi, gezip dolaşırken kalır 2🙈
evet benim ilk tedavimde de oyle olmustu. ilaclari erken almistim bir de bekle bekle gecmiyordu. ama igneler baslayinca inanilmaz hizlaniyor.. ben de tedavi arsizi oldum. kasimdan bu zamana kadar aralik haric hep tedavi var hep igne var :)

aynen boyle konularda tek bir dogru olmuyor. herkes kendine bir yil ciziyor ama yeter ki stresi azaltan, sakin bir yol olsun. cok stres yasayarak da atlatilmiyor mu bu surec? tabiki atlatiliyor ama bana gore insanlar cok fazla yoruluyor gergin ve kaygili gecirdiklerinde bu zamani.. adetine ne kadar zaman kaldi tahmini?

Aynen canım, tek doğru yok. Aman ben yeterince stres yaptım. Aile içi huzur kalmıyor stres olunca. Uç aldır falan ben dolayisiyla evim dinginleşti 😊 Ablam bile rabbim bozmasın diyor sürekli. Artık ne kadar bezdirdiysem insanları cadiligimla 😂

yok antestezi rahatsiz etmedi. damar yolu acamadilar once. sonra da actiklari zor ve daha once kullanilmamis damarlarimdi. zaten benim damarlarim sıkıntilidir ama bu kez ekstra zor oldu. kardesim o an esimle konusuyormus, ilk sordugu sey de damar yolu acabildiler mi olmuş. o kadar sıkıntılıdır her zaman :)

O durum biraz sıkıntılı ya hem hasta hem hemşire için. Annemin de tek kolundan ve tek damardan alınabiliyor. Bazen de inat ediyorlar özellikle yeniler ben biliyorum havalarında. Artık ben götürürsem carlıyorum dediğimiz yerden yapıyorlar. Senin ki daha farklıymış ama işte bunlar yaşanıyor. Benim çok kolay buluyorlar

evet benim ilk tedavimde de oyle olmustu. ilaclari erken almistim bir de bekle bekle gecmiyordu. ama igneler baslayinca inanilmaz hizlaniyor.. ben de tedavi arsizi oldum. kasimdan bu zamana kadar aralik haric hep tedavi var hep igne var :)

Artık sen doktor söylerken içinden onunla beraber tekrar ediyorsundur 🙈 Şaka bir tarafa insallah bu son tedavin olsun da sağlıklı gelsin bebeğin annesine ❤️

Canım adet olmama üzüldüm ama yeni ay yeni umutlat ile başlamak lazım. İğneleri vurmak basit sonuçta ama dolapta saklaman gerektiği için öğrenmemelerinin bir yolu yok bence. Ya söylemek ya da ertelemek gerekiyor sanki ama ben söylemeyi tercih ederdim sanki :)
Merional için dolapta sakla demedi doktor canım. Ben odada tutuyordum. Sadece çatlatma iğnesini dolapta beklet demişti.

Şimdi eve geldim kızlar. 3 tane yumurta toplanmış.sayı az umarım kaliteli olurlar.6-7 folikül vardı gelişmiş ama kendilerini göremedik bu sabah aramızda :) Umarım sağlıklıdırlar ve güzel bir gelişim gösterirler
Tedavin hayırlı olsun kuzum, her şey çok çok iyi olsunn. Tek yumurta, tek sperm yetiyor biliyorsun, o kısmı hiç düşünme

Sen iğneleri kendin vurmuyo musun kuzum? Çaktırmadan şipşak yaparsın.

Bu arada bu sefer gonal f yerine fostimon verdi benim doktor. Bi değişiklik yapalım bu daha hafif bi iğne dedi. 75 ünite 4 gün yapacağım. Bugün ilkini yaptım ama gonal f kadar pratik değil. Solüsyonu kendin hazırlıyosun. Biri yere düştü kırıldı. Neyse ki Gonal f'ten daha ucuz :)
Yok canım, iğne vurulurken bakamam, eşim de vuramıyor. Kız kardeşim vurdu birini, eli çok hafif. b12 dodex derim ya bu ayı da es geçmeyeyim, zaman önemli bizim için değil mi:)

Bu ay adet ağrım çok fazla oldu, yoğunluk çok fazla oldu. Adetin ilk 2 gününde miyomdan dolayı, yaklaşık 4 yıldır günde 1 adet arveles içiyorum. Adet kanamasının parça halinde gelmesini engellemek için. İlaç içmeme rağmen o şekildeydi. 3 yumurta atıyor vücut dışarı, ondan sanırım.

Back