- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
ama su an gayet iyi gorunuyorsun. aileni darlamaktan bizim topic icin enerji kalmamis pAynen canım, tek doğru yok. Aman ben yeterince stres yaptım. Aile içi huzur kalmıyor stres olunca. Uç aldır falan ben dolayisiyla evim dinginleştiAblam bile rabbim bozmasın diyor sürekli. Artık ne kadar bezdirdiysem insanları cadiligimla
![]()
teşekkürler canım.. sen nasılsın? Bu Regl ya geç gelirgeçmiş olsun deniscim inşallah güzel haberlerle gelirsin...
mavişim senin de regl gelmek bilmedi yau... ya hep beylemi olmak zorunda beklenenler zor geliyor![]()
Damar yolu açan hemşire de servisin iyi hemşirelerinden bir de..Ben sorun değil dedikçe kadın kendine kızdı durdu :) neyse bir şekilde geçecek o da.. annenin meme kanseri geçmişi var sanırım.geçmiş olsun. O tedaviler de damar yapısını bozuyor.O durum biraz sıkıntılı ya hem hasta hem hemşire için. Annemin de tek kolundan ve tek damardan alınabiliyor. Bazen de inat ediyorlar özellikle yeniler ben biliyorum havalarında. Artık ben götürürsem carlıyorum dediğimiz yerden yapıyorlar. Senin ki daha farklıymış ama işte bunlar yaşanıyor. Benim çok kolay buluyorlar
Umarım canım. Diyordum yumurta toplanırsa kesin hamileyim :) o kadar zor toplandı ki, hayret ediyorum doğrusu. Hani tüp bebeğe başlarsın hemen pozitif sonuç alamazsın bu olabilir de her aya 8-10 ile başladığım için yumurta toplama sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi.. acaba bizim yumurta sperm arasında bir aşk başladı mı. Sabah yapıldı işlemler, bu saate kaynaşmışlardır herhalde :)Artık sen doktor söylerken içinden onunla beraber tekrar ediyorsundurŞaka bir tarafa insallah bu son tedavin olsun da sağlıklı gelsin bebeğin annesine ❤