ama su an gayet iyi gorunuyorsun. aileni darlamaktan bizim topic icin enerji kalmamis pAynen canım, tek doğru yok. Aman ben yeterince stres yaptım. Aile içi huzur kalmıyor stres olunca. Uç aldır falan ben dolayisiyla evim dinginleştiAblam bile rabbim bozmasın diyor sürekli. Artık ne kadar bezdirdiysem insanları cadiligimla
teşekkürler canım.. sen nasılsın? Bu Regl ya geç gelirgeçmiş olsun deniscim inşallah güzel haberlerle gelirsin...
mavişim senin de regl gelmek bilmedi yau... ya hep beylemi olmak zorunda beklenenler zor geliyor
Damar yolu açan hemşire de servisin iyi hemşirelerinden bir de..Ben sorun değil dedikçe kadın kendine kızdı durdu :) neyse bir şekilde geçecek o da.. annenin meme kanseri geçmişi var sanırım.geçmiş olsun. O tedaviler de damar yapısını bozuyor.O durum biraz sıkıntılı ya hem hasta hem hemşire için. Annemin de tek kolundan ve tek damardan alınabiliyor. Bazen de inat ediyorlar özellikle yeniler ben biliyorum havalarında. Artık ben götürürsem carlıyorum dediğimiz yerden yapıyorlar. Senin ki daha farklıymış ama işte bunlar yaşanıyor. Benim çok kolay buluyorlar
Umarım canım. Diyordum yumurta toplanırsa kesin hamileyim :) o kadar zor toplandı ki, hayret ediyorum doğrusu. Hani tüp bebeğe başlarsın hemen pozitif sonuç alamazsın bu olabilir de her aya 8-10 ile başladığım için yumurta toplama sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi.. acaba bizim yumurta sperm arasında bir aşk başladı mı. Sabah yapıldı işlemler, bu saate kaynaşmışlardır herhalde :)Artık sen doktor söylerken içinden onunla beraber tekrar ediyorsundurŞaka bir tarafa insallah bu son tedavin olsun da sağlıklı gelsin bebeğin annesine ❤
O zaman sorun olmaz ki kuzum çantanda taşırsın her yerde vurabilirsin. Sen bilirsin tabi ama ben olsam ertelemezdim tedavimi.Merional için dolapta sakla demedi doktor canım. Ben odada tutuyordum. Sadece çatlatma iğnesini dolapta beklet demişti.
Haklısın canım. Zaten düşünsem ne olacak 3 yumurta 13 yumurta olacaksa sabaha kadar düşünebilirim :) ama olabilemiyor işte. Bundan sonra bekleyip göreceğiz. Umarım sağlıklı embriyolarımız olur ve transferden sonra pozitif sonuç alırız sonunda da bebeğimiz aramıza katılır.Tedavin hayırlı olsun kuzum, her şey çok çok iyi olsunn. Tek yumurta, tek sperm yetiyor biliyorsun, o kısmı hiç düşünme
AA ben kendin vuruyorsun sandım. Bence de es geçme bir şekilde halledilir..Yok canım, iğne vurulurken bakamam, eşim de vuramıyor. Kız kardeşim vurdu birini, eli çok hafif. b12 dodex derim ya bu ayı da es geçmeyeyim, zaman önemli bizim için değil mi:)
Rahim de daha kalın olabilir bu ay ilaçların etkisi ile canım. Sonuçta bu ilaçlarla ister istemez doğal dengemizden uzaklaşıyoruz.Bu ay adet ağrım çok fazla oldu, yoğunluk çok fazla oldu. Adetin ilk 2 gününde miyomdan dolayı, yaklaşık 4 yıldır günde 1 adet arveles içiyorum. Adet kanamasının parça halinde gelmesini engellemek için. İlaç içmeme rağmen o şekildeydi. 3 yumurta atıyor vücut dışarı, ondan sanırım.
Ben ananastan çok emin değilim canım. Hep söylüyorlar ama ananas çok iyi bir ödem artırıcıdır. Belki bir dilimden bir şey olmaz tutunmaya faydası da olur ama bana ha maydanoz ha ananas aynı etkiyi yapıyor. Kabak çekirdeğine de bayılırım her durumda yerim :)dennisgo yerleştirme sonrası bol bol kabak çekirdeği çitlemeyi, ananas yemeyi unutma:))
Teşekkür ederim canım umarım sağlıklı embriyoların haberini alırım Perşembe günü.
Bu adetler ya gelmesin isteriz gelir, ya gelsin isteriz zaman geçmez ve de gelmez.. biz ne istersek bu adetler hep tersini yapıyor. Moralsiz olmakta haklısın kuzum ama bugün sıkıl yarın toparlayıp yeni ay için umutlanmaya başlayalım bence. Bu bebeler nazlı bebeler, sonunda gelecekler ama hiç şüphem yok. Bu yıl bizim yılımız olacakdennisgo bana yazdiklarin yarim kalmis :)
Ben iyi degilim pek yorgunum moralsizim..
Ama cok sansliyim.. kizimla esim pide ici hazirlayip pide yaptirmislar peynirli, yedik simdi uzaniyorum dinlenmek iyi gelicek umarim..
Gonal f bana hiç iyi gelmeyen bir ilaç. Sende etkisi nasıldı? Yumurtalıklar çok etkilendi ise böylesi daha iyidir belki. İkinci ilacın neydi bu arada. İki iğnen var sanırım değil mi? Bakalım Cumartesi yumurtaların durumu nasıl olacak aşılama güzeli :)
Insallah canim ya.. moralsizligim pmsden sanirim yoksa negatif gordugume cook uzulmedim sabah buruldum biraz o kadar..Bu adetler ya gelmesin isteriz gelir, ya gelsin isteriz zaman geçmez ve de gelmez.. biz ne istersek bu adetler hep tersini yapıyor. Moralsiz olmakta haklısın kuzum ama bugün sıkıl yarın toparlayıp yeni ay için umutlanmaya başlayalım bence. Bu bebeler nazlı bebeler, sonunda gelecekler ama hiç şüphem yok. Bu yıl bizim yılımız olacak
bende de aşılama yapilacak yumurta elde edilmisti aslinda bir kere. aşilama tutmamişti. bakalim yeni igneye nasil cevap verecek yumurtaliklarin. haftaya iyice şekillenir senin durumunGonal F ile her iki ayda da bi tane 20lik bi tane 16lık yumurta oluşmuştu. Bu sefer değiştirelim dedi. Başka marka iğne yok. İkinci dediğim d vitamini. :)
her sey guzel olacak yurekten inaniyorum. yaşında da bir sey yok bence. cunku daha once oldu..Insallah canim ya.. moralsizligim pmsden sanirim yoksa negatif gordugume cook uzulmedim sabah buruldum biraz o kadar..
Elbette zamanini bekliyor bu yasta bi defa oldu yine olur diyorum ama bir taraftan da gec kalmis olabilecegimden endise duyuyorum..
Hayirlisi bakalim.kuzum
Nasılsın canım seni merak ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallahSağol canım benim. oyyy çok tatlı oğluşun maaşallahh, kokla yerimize.
ama su an gayet iyi gorunuyorsun. aileni darlamaktan bizim topic icin enerji kalmamis p
teşekkürler canım.. sen nasılsın? Bu Regl ya geç gelir
Damar yolu açan hemşire de servisin iyi hemşirelerinden bir de..Ben sorun değil dedikçe kadın kendine kızdı durdu :) neyse bir şekilde geçecek o da.. annenin meme kanseri geçmişi var sanırım.geçmiş olsun. O tedaviler de damar yapısını bozuyor.
Umarım canım. Diyordum yumurta toplanırsa kesin hamileyim :) o kadar zor toplandı ki, hayret ediyorum doğrusu. Hani tüp bebeğe başlarsın hemen pozitif sonuç alamazsın bu olabilir de her aya 8-10 ile başladığım için yumurta toplama sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi.. acaba bizim yumurta sperm arasında bir aşk başladı mı. Sabah yapıldı işlemler, bu saate kaynaşmışlardır herhalde :)
panic_attack denek dun limon yok diye avokado yemedi yogurtlasamdamı yesem derken aklina sen geldin, durdu düşündü avokodabyuzunden mi adet olmuyorsun dedi kendine? o halde deneyelim yeme bakalim adet olucakmisin! ve yemedi ve az once adet oldu. bu bir tesadüf müdür ki ? ilişkili bir durum mudur ben korktuu diyim
Yaa ben senden çok umutluydum. Sıradaki aşılama gelsin :) Nasip bu ay değilmiş.Senella , canım sabah adet oldum, önümüzdeki çamlara bakacağız artık. Sırada sizin heyecanlarınızı paylaşmak var:)
Gunaydiiinnn herkesee
ben de bi heves edip umutlanmistim lakin negatifi gorup oturdum yerime otur sifir yerine otur negatif :)
seheryeli77 canin sagolsun Allah saglik versin.. orda bi poliklinikte vurdurursun da sen bilirsin ara vermek istiyorsan da.
Hayırlısı olsun %33.3 şansın var en az. En çok %100. Normal gebelikte bile %20 sans varken. Folikullerin yarışı yumurtamı çıkıyor acaba. Ya da onlar önden çatladı mi?Şimdi eve geldim kızlar. 3 tane yumurta toplanmış.sayı az umarım kaliteli olurlar.6-7 folikül vardı gelişmiş ama kendilerini göremedik bu sabah aramızda :) Umarım sağlıklıdırlar ve güzel bir gelişim gösterirler
Fostamin daha başarılı sanki. Gonalf ile olmayanlarda fostamin kullanrak başarı var. Ve bahceci gonalf kullanirken memorial fostamin kullanıyor sanırım.Sen iğneleri kendin vurmuyo musun kuzum? Çaktırmadan şipşak yaparsın.
Bu arada bu sefer gonal f yerine fostimon verdi benim doktor. Bi değişiklik yapalım bu daha hafif bi iğne dedi. 75 ünite 4 gün yapacağım. Bugün ilkini yaptım ama gonal f kadar pratik değil. Solüsyonu kendin hazırlıyosun. Biri yere düştü kırıldı. Neyse ki Gonal f'ten daha ucuz :)
Toplayamadiklari agriyordur belki :) Inşallah Aa kalite olur embriyolarin sonra da tutunur annesine.Az olması biraz sıkıcı ama sonuçta bana da bir kaliteli embriyo gerektiği için bu sayı ile elde etmek mümkün belki de. Beklerip göreceğiz artık. Perşembe belli olacak durumları. İnanılmaz da bir yumurtlama ağrım var eşime diyorum bunlar ne topladı benim vücut bildiğin yumurtlamaya çalışıyor :)
bu gune kadar uc kere ameliyat oldum ve anestezi aldim ama yumurta toplamadaki bu ufacicik anestezide zorlandigim kadar hic zorlanmadim. dort seferde zor zar damar yolu acildi. uyuyunca bir de sol bilegimden acmislar. su an sol kolum berbat. bildigin sol elimle bir seyi kavrayamiyorum. kemigime saplamislar sanki igneyi :) tabi ki oyle bir sey yok, abartiyorum. ama o kadar cok aciyor yani :)
yok antestezi rahatsiz etmedi. damar yolu acamadilar once. sonra da actiklari zor ve daha once kullanilmamis damarlarimdi. zaten benim damarlarim sıkıntilidir ama bu kez ekstra zor oldu. kardesim o an esimle konusuyormus, ilk sordugu sey de damar yolu acabildiler mi olmuş. o kadar sıkıntılıdır her zaman :)
Bu ay adet ağrım çok fazla oldu, yoğunluk çok fazla oldu. Adetin ilk 2 gününde miyomdan dolayı, yaklaşık 4 yıldır günde 1 adet arveles içiyorum. Adet kanamasının parça halinde gelmesini engellemek için. İlaç içmeme rağmen o şekildeydi. 3 yumurta atıyor vücut dışarı, ondan sanırım.
Nasılsın canım seni merak ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
2 kaldi canim.. belirtilerim var tabi ama ayy yine tirt cikti demeyesiniz diye soylemedimdi..Ne kadar var bata? Belki erkendir ama olsa da belirti söylerdin bize. Tıpkı benim belirti söylemediğim gibi. Olsaydı kesin anlardım. Gerçi enfeksiyonla olması mümkün olmayabilir. Ilaç da içmiyorum. Bakalım nasıl gecirecem.
2 kaldi canim.. belirtilerim var tabi ama ayy yine tirt cikti demeyesiniz diye soylemedimdi..
:))
Sen suyunu iciyorsun degil mi sikayetlerin devam ediyor mu bir de ev yogurdu tavsiye ediyorum. Insallah gelir bebisin daha bekletmeden. Senella senin yasin kacti bu arada dediysen de unutmusum kusura bakma.
Olmadı kuzum, bu ay ara verip polipin ölçüsüne tekrar baktırıp, gerekirse onu aldırıp bir aşılama daha deneyeceğim, çift aşılama yaptırırm belki:) Gün aşırı veya iki gün üstüste aşılama işlemi:))kafamda deli sorular:)Nasılsın canım seni merak ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Kuzum polip rahimde nerede tam bilmiyorum ama hamilelik öncesi genelde almıyorlar mı ?Olmadı kuzum, bu ay ara verip polipin ölçüsüne tekrar baktırıp, gerekirse onu aldırıp bir aşılama daha deneyeceğim, çift aşılama yaptırırm belki:) Gün aşırı veya iki gün üstüste aşılama işlemi:))kafamda deli sorular:)
gozun aydin bir aşama daha bitti:) insallah kaliteli emriyolar olurlar amin sana tutunurlar amin :) cok heyecanlı.Senella iki gundur yumurtlama agrilarim vardi ama dun aksam19;00 a kadar baskilayicinin etkissi vardi catlamazdi. sonrasinda catladilar mi bos folikul mu oldular bilmiyorum. sormak aklima gelmedi.sonuc olarak persembeyi bekleyeceegiz.umarim kaliteli embriyolar gelisir.
Hem rahim içinde hem rahim ağzında. Rahim içindekini 1 cm üzerindeyse alıyorlarmış. Benim 1 yıl önce 6 mm di. kız kardeşim de poliple hamile kaldı. Kimisi aldır dedi, kimisi gerek yok dedi.Kuzum polip rahimde nerede tam bilmiyorum ama hamilelik öncesi genelde almıyorlar mı ?
Günaydın kuzum sen dün adet oldum demedin mi? Ben ne okudum da sana senden çok umutluydum dedim :)Gunaydin kizlar
Bata son 1 :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?