İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

ama su an gayet iyi gorunuyorsun. aileni darlamaktan bizim topic icin enerji kalmamis p
geçmiş olsun deniscim inşallah güzel haberlerle gelirsin...
mavişim senin de regl gelmek bilmedi yau... ya hep beylemi olmak zorunda beklenenler zor geliyor
teşekkürler canım.. sen nasılsın? Bu Regl ya geç gelir
Damar yolu açan hemşire de servisin iyi hemşirelerinden bir de..Ben sorun değil dedikçe kadın kendine kızdı durdu :) neyse bir şekilde geçecek o da.. annenin meme kanseri geçmişi var sanırım.geçmiş olsun. O tedaviler de damar yapısını bozuyor.
Artık sen doktor söylerken içinden onunla beraber tekrar ediyorsundur Şaka bir tarafa insallah bu son tedavin olsun da sağlıklı gelsin bebeğin annesine ❤
Umarım canım. Diyordum yumurta toplanırsa kesin hamileyim :) o kadar zor toplandı ki, hayret ediyorum doğrusu. Hani tüp bebeğe başlarsın hemen pozitif sonuç alamazsın bu olabilir de her aya 8-10 ile başladığım için yumurta toplama sorunu yaşayacağım aklıma gelmezdi.. acaba bizim yumurta sperm arasında bir aşk başladı mı. Sabah yapıldı işlemler, bu saate kaynaşmışlardır herhalde :)
 
Merional için dolapta sakla demedi doktor canım. Ben odada tutuyordum. Sadece çatlatma iğnesini dolapta beklet demişti.
O zaman sorun olmaz ki kuzum çantanda taşırsın her yerde vurabilirsin. Sen bilirsin tabi ama ben olsam ertelemezdim tedavimi.
Tedavin hayırlı olsun kuzum, her şey çok çok iyi olsunn. Tek yumurta, tek sperm yetiyor biliyorsun, o kısmı hiç düşünme
Haklısın canım. Zaten düşünsem ne olacak 3 yumurta 13 yumurta olacaksa sabaha kadar düşünebilirim :) ama olabilemiyor işte. Bundan sonra bekleyip göreceğiz. Umarım sağlıklı embriyolarımız olur ve transferden sonra pozitif sonuç alırız sonunda da bebeğimiz aramıza katılır.
Yok canım, iğne vurulurken bakamam, eşim de vuramıyor. Kız kardeşim vurdu birini, eli çok hafif. b12 dodex derim ya bu ayı da es geçmeyeyim, zaman önemli bizim için değil mi:)
AA ben kendin vuruyorsun sandım. Bence de es geçme bir şekilde halledilir..
Rahim de daha kalın olabilir bu ay ilaçların etkisi ile canım. Sonuçta bu ilaçlarla ister istemez doğal dengemizden uzaklaşıyoruz.
dennisgo yerleştirme sonrası bol bol kabak çekirdeği çitlemeyi, ananas yemeyi unutma:))
Ben ananastan çok emin değilim canım. Hep söylüyorlar ama ananas çok iyi bir ödem artırıcıdır. Belki bir dilimden bir şey olmaz tutunmaya faydası da olur ama bana ha maydanoz ha ananas aynı etkiyi yapıyor. Kabak çekirdeğine de bayılırım her durumda yerim :)
dennisgo inşallah 3üde sağlıklı embriyo olsun
Teşekkür ederim canım umarım sağlıklı embriyoların haberini alırım Perşembe günü.
 
dennisgo bana yazdiklarin yarim kalmis :)
Ben iyi degilim pek yorgunum moralsizim..
Ama cok sansliyim.. kizimla esim pide ici hazirlayip pide yaptirmislar peynirli, yedik simdi uzaniyorum dinlenmek iyi gelicek umarim..
Bu adetler ya gelmesin isteriz gelir, ya gelsin isteriz zaman geçmez ve de gelmez.. biz ne istersek bu adetler hep tersini yapıyor. Moralsiz olmakta haklısın kuzum ama bugün sıkıl yarın toparlayıp yeni ay için umutlanmaya başlayalım bence. Bu bebeler nazlı bebeler, sonunda gelecekler ama hiç şüphem yok. Bu yıl bizim yılımız olacak
 

Gonal F ile her iki ayda da bi tane 20lik bi tane 16lık yumurta oluşmuştu. Bu sefer değiştirelim dedi. Başka marka iğne yok. İkinci dediğim d vitamini. :)
 
Insallah canim ya.. moralsizligim pmsden sanirim yoksa negatif gordugume cook uzulmedim sabah buruldum biraz o kadar..
Elbette zamanini bekliyor bu yasta bi defa oldu yine olur diyorum ama bir taraftan da gec kalmis olabilecegimden endise duyuyorum..
Hayirlisi bakalim.kuzum
 
Gonal F ile her iki ayda da bi tane 20lik bi tane 16lık yumurta oluşmuştu. Bu sefer değiştirelim dedi. Başka marka iğne yok. İkinci dediğim d vitamini. :)
bende de aşılama yapilacak yumurta elde edilmisti aslinda bir kere. aşilama tutmamişti. bakalim yeni igneye nasil cevap verecek yumurtaliklarin. haftaya iyice şekillenir senin durumun
her sey guzel olacak yurekten inaniyorum. yaşında da bir sey yok bence. cunku daha once oldu..
 

Evet öyle gerçekten, enerji kalmamış uğraşacak kadar
Çok şükür annemde sadece diyabet var, 20 yıldır rutin de götürüyor çık şükür.
Orada baskı kalmayınca keyiflerince kaynaşmışlardır
 

Avakadonun progestan etkisi var bu durumda diyebilir miyiz? Hayırlısı sıra önümüzdeki süreçte. Sen 3. Aşılamayı yaptın mi? Onu mu yapsan.

Senella , canım sabah adet oldum, önümüzdeki çamlara bakacağız artık. Sırada sizin heyecanlarınızı paylaşmak var:)
Yaa ben senden çok umutluydum. Sıradaki aşılama gelsin :) Nasip bu ay değilmiş.


Ne kadar var bata? Belki erkendir ama olsa da belirti söylerdin bize. Tıpkı benim belirti söylemediğim gibi. Olsaydı kesin anlardım. Gerçi enfeksiyonla olması mümkün olmayabilir. Ilaç da içmiyorum. Bakalım nasıl gecirecem.

Hayırlısı olsun %33.3 şansın var en az. En çok %100. Normal gebelikte bile %20 sans varken. Folikullerin yarışı yumurtamı çıkıyor acaba. Ya da onlar önden çatladı mi?


Fostamin daha başarılı sanki. Gonalf ile olmayanlarda fostamin kullanrak başarı var. Ve bahceci gonalf kullanirken memorial fostamin kullanıyor sanırım.

Toplayamadiklari agriyordur belki :) Inşallah Aa kalite olur embriyolarin sonra da tutunur annesine.


Bende de kan almada zor bulunur. Benimde damar yolumu zor açtılar opu da. Allah inşallah bir daha yasatmadan bize bebeklerimizi nasip etsin.



Bence iğne tedavilerinde yumurta normalde büyük oluyor. O yüzden fazla kanama ve parçalar var. Ben kendim için normal adet gördüğüm de, heralde yumurtam küçükken çatlıyor diye düşünürüm. Çünkü ilaçlı iğneli şiddetli oluyor.
 
2 kaldi canim.. belirtilerim var tabi ama ayy yine tirt cikti demeyesiniz diye soylemedimdi..
:))
Sen suyunu iciyorsun degil mi sikayetlerin devam ediyor mu bir de ev yogurdu tavsiye ediyorum. Insallah gelir bebisin daha bekletmeden. Senella senin yasin kacti bu arada dediysen de unutmusum kusura bakma.
 

Tirt cıktı diye söylememek olur mu :)
Suyu bugün o kadar yoruldum ki yerimden kalkamadım. Bir bardak su içmedim, çayla günüm geçti. Valla öyle aman aman bir şikayetçi yok. Alttan böyle arafa zonklama var ama ne taraftan vuruyor bilmiyorum. Tuvalete biraz geç gidersem koku şikayeti var. Şu içersem gelmiyor. Sanırım o mikroptan kaynaklanıyor.

Yaş 41 oldu. Zor bir vakayim ama durmak yok devam diye takılıyorum. Keşke evlendiğim zaman 2 ay izin alsaydım ışten. Ve evden dışarı çıkmadan yatarak geçirseydim günlerimi. O zaman ilk gebeliğim tutunurdu belki. Ilk başta kolaydı, şimdi zorlaştı.
 
Senella iki gundur yumurtlama agrilarim vardi ama dun aksam19;00 a kadar baskilayicinin etkissi vardi catlamazdi. sonrasinda catladilar mi bos folikul mu oldular bilmiyorum. sormak aklima gelmedi.sonuc olarak persembeyi bekleyeceegiz.umarim kaliteli embriyolar gelisir.
 
Nasılsın canım seni merak ediyorum rabbim sizlerede nasip etsin inşallah
Olmadı kuzum, bu ay ara verip polipin ölçüsüne tekrar baktırıp, gerekirse onu aldırıp bir aşılama daha deneyeceğim, çift aşılama yaptırırm belki:) Gün aşırı veya iki gün üstüste aşılama işlemi:))kafamda deli sorular:)
 
Kuzum polip rahimde nerede tam bilmiyorum ama hamilelik öncesi genelde almıyorlar mı ?
 
gozun aydin bir aşama daha bitti:) insallah kaliteli emriyolar olurlar amin sana tutunurlar amin :) cok heyecanlı.
 
Kuzum polip rahimde nerede tam bilmiyorum ama hamilelik öncesi genelde almıyorlar mı ?
Hem rahim içinde hem rahim ağzında. Rahim içindekini 1 cm üzerindeyse alıyorlarmış. Benim 1 yıl önce 6 mm di. kız kardeşim de poliple hamile kaldı. Kimisi aldır dedi, kimisi gerek yok dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…