• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Herkese merhaba, şimdi baktım da en son eylül ayında yazmışım. Kısaca anlatmak gerekirse: 35 yaşındayım geçen sene 1 sene korunmadığımız halde hamile kalamadığım için doktora gittik. Bazı tetkiklerden sonra bizi sadece çocuk tedavisi yapılan bir kliniğe sevk etti. Eşimde bir sorun çıkmadı. Menapur+ovitrelle ile 4 ay yine denedik. Olmadı. Ocak ayında aşılamaya geçecektik ki, ben annem rahatsızlandığı için acilen Türkiyeye gittim ve o ay için erteledik. Ve o ay tedavisiz hamile kaldım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Hiç beklemiyordum, belirtileri bile şimdi anlayabiliyorum. Daha önceki gibi adetim geçmeden testler yapmadım, hatta 4 gün geçince aklıma bu ihtimal geldi :)) Bana aklından çıkardığın an olur demişlerdi hep, ben de zaten çok takmıyorum diyordum ama öyle değilmiş. Diyeceğim o ki arkadaşlar, bakın 2 sene sonra da olsa zamanı gelince oluyor demek ki. Umutsuzluğa kapılmayın sakın. Hepinizin gönlünden geçenin en doğru zamanda olmasını diliyorum.
Öncelikle annene geçmiş olsun umarım iyidir. Bebeğin için de tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın. Gündemin değişince o da kendiliğinden gelip seni mutlu etmek istemiş ne güzel.. bu tarz yaşanmışlıklar burada herkese umut oluyor.

panic_attack panic_attack denek dun limon yok diye avokado yemedi yogurtlasamdamı yesem derken aklina sen geldin, durdu düşündü avokodabyuzunden mi adet olmuyorsun dedi kendine? o halde deneyelim yeme bakalim adet olucakmisin! ve yemedi ve az once adet oldu. bu bir tesadüf müdür ki ? ilişkili bir durum mudur ben korktuu diyim:skandal::KK70::KK70:
Gerçekten de avokado yüzünden olup olmadığını anlamak için diğer aylarda da denemek gerekir bence. Ama yine de avokado deneği olmamak güzel bir karar. Sevdiğin için, istersen 2-3 günde yarim yiyebilirsin bence. Ama tamamen damak zevkinle alakalı bebekle değil :)

Öncelikle annene geçmiş olsun umarım iyidir. Bebeğin için de tebrik ederim umarım sağlıkla kucağına alırsın. Gündemin değişince o da kendiliğinden gelip seni mutlu etmek istemiş ne güzel.. bu tarz yaşanmışlıklar burada herkese umut oluyor.
Çok teşekkür ederim. Şu an gayet iyi. Evet bana da çok umut veriyordu biliyorum, hatta ilk öğrendiğimde aklıma hemen buraya yazmak geldi ama kafamı toplayamadım. Zamanı geldiğinde oluyor demek birşeyler gerçekten. Tüm isteyenlere doğru zamanda sağlıkla gelsin inşallah.

Gerçekten de avokado yüzünden olup olmadığını anlamak için diğer aylarda da denemek gerekir bence. Ama yine de avokado deneği olmamak güzel bir karar. Sevdiğin için, istersen 2-3 günde yarim yiyebilirsin bence. Ama tamamen damak zevkinle alakalı bebekle değil :)
bence de haklisin sekerim.. benim esim cok yerdi ama hep yoğurt beraberin de.. bi gece eksi bisiler cekti canim öyle limonladim filan cok sevdim aaa dedim budala ben, ne guzel oluyomus boyle keske onceden dusunseydim. sonra hergun yemeye baslayinca arastirim derken faydali vsyre okuyunca eksik etmedim :)) eksi cektikce canim yerim artik:(

Benim yumurtalarda da biri hep önden gidiyomuş :KK70: Gerekirse ona müdahale ederiz dedi. Çok sağlıklısın, çok iyi bakıyosun kendine benim fıstık hastam dedi. Dedim siz de az taş değilsiniz. Karşılıklı iltifatlardan sonra muayene etti. :)) Solda 5, sağda 3 folikül varmış bu ay. Fsh'ın 11 olması sorun değil amh değerin hala iyi ve yeterli sayıda folikülün var dedi. Bu sefer Gonal F dışında bi iğne verdi adını yazarım sonra, şu an restoranttayız dolaplarında bekletiyorum iğneleri :)) Cumartesi kontrol var. Bi de takviye işlerinin yönetimi sende zaten yorum yapmama gerek yok dedi. D vitaminini istersen yükseltebilirsin deyip bi broşür verdi. Onu da yazarım. Şimdi rakı içmem lazım. :) can09e can09e
Ayy hadi panic_attack panic_attack , aşılama ayın kutlu olsun:) güzel haberlerle... ben bu sabah regl oldum. cuma ankaraya gideceğiz, hasta ziyareti. İğneleri orda nasıl vurduracağım, eşimin ailesine yansıtmak istemiyorum. 1 ay ara mı versem, perşembe günkü kontrolde kist oluşmamışsa tabi.

Ayy hadi panic_attack panic_attack , aşılama ayın kutlu olsun:) güzel haberlerle... ben bu sabah regl oldum. cuma ankaraya gideceğiz, hasta ziyareti. İğneleri orda nasıl vurduracağım, eşimin ailesine yansıtmak istemiyorum. 1 ay ara mı versem, perşembe günkü kontrolde kist oluşmamışsa tabi.
Canım adet olmama üzüldüm ama yeni ay yeni umutlat ile başlamak lazım. İğneleri vurmak basit sonuçta ama dolapta saklaman gerektiği için öğrenmemelerinin bir yolu yok bence. Ya söylemek ya da ertelemek gerekiyor sanki ama ben söylemeyi tercih ederdim sanki :)

Gunaydiiinnn herkesee

ben de bi heves edip umutlanmistim lakin negatifi gorup oturdum yerime otur sifir yerine otur negatif :)

seheryeli77 seheryeli77 canin sagolsun Allah saglik versin.. orda bi poliklinikte vurdurursun da sen bilirsin ara vermek istiyorsan da.
Ama olmaz ki.. bu ay çok umutluydum senden.. bence mutlaka detaylı bir kontrol olmalısın kuzum şu yoğun kanamalar için.belki de dölleniyor ama tutunamıyor rahimdeki bir durumdan dolayı. Bebeğin yuvasına baktırmak lazım sanki

Ama olmaz ki.. bu ay çok umutluydum senden.. bence mutlaka detaylı bir kontrol olmalısın kuzum şu yoğun kanamalar için.belki de dölleniyor ama tutunamıyor rahimdeki bir durumdan dolayı. Bebeğin yuvasına baktırmak lazım sanki
en son ekimde bakılmıştı.. gidem bari.. öyle hayırlısı seheryeli77 seheryeli77

Herkese merhaba, şimdi baktım da en son eylül ayında yazmışım. Kısaca anlatmak gerekirse: 35 yaşındayım geçen sene 1 sene korunmadığımız halde hamile kalamadığım için doktora gittik. Bazı tetkiklerden sonra bizi sadece çocuk tedavisi yapılan bir kliniğe sevk etti. Eşimde bir sorun çıkmadı. Menapur+ovitrelle ile 4 ay yine denedik. Olmadı. Ocak ayında aşılamaya geçecektik ki, ben annem rahatsızlandığı için acilen Türkiyeye gittim ve o ay için erteledik. Ve o ay tedavisiz hamile kaldım. Şu an 7 haftalık hamileyim. Hiç beklemiyordum, belirtileri bile şimdi anlayabiliyorum. Daha önceki gibi adetim geçmeden testler yapmadım, hatta 4 gün geçince aklıma bu ihtimal geldi :)) Bana aklından çıkardığın an olur demişlerdi hep, ben de zaten çok takmıyorum diyordum ama öyle değilmiş. Diyeceğim o ki arkadaşlar, bakın 2 sene sonra da olsa zamanı gelince oluyor demek ki. Umutsuzluğa kapılmayın sakın. Hepinizin gönlünden geçenin en doğru zamanda olmasını diliyorum.
masallah ne kadar guzel, kolaylıkla bebegıne kavusmanı ve gule gule buyutmenı dılıyorum

Sen iğneleri kendin vurmuyo musun kuzum? Çaktırmadan şipşak yaparsın.

Bu arada bu sefer gonal f yerine fostimon verdi benim doktor. Bi değişiklik yapalım bu daha hafif bi iğne dedi. 75 ünite 4 gün yapacağım. Bugün ilkini yaptım ama gonal f kadar pratik değil. Solüsyonu kendin hazırlıyosun. Biri yere düştü kırıldı. Neyse ki Gonal f'ten daha ucuz :)

Şimdi eve geldim kızlar. 3 tane yumurta toplanmış.sayı az umarım kaliteli olurlar.6-7 folikül vardı gelişmiş ama kendilerini göremedik bu sabah aramızda :) Umarım sağlıklıdırlar ve güzel bir gelişim gösterirler

Ay hadi bakalım, az olsun, bizim olsun. Rabbim sonunu güzel eylesin. Kuluçkaya yatıyorsun şimdi, civciv gelecek oradan 🙈❤️

Şimdi eve geldim kızlar. 3 tane yumurta toplanmış.sayı az umarım kaliteli olurlar.6-7 folikül vardı gelişmiş ama kendilerini göremedik bu sabah aramızda :) Umarım sağlıklıdırlar ve güzel bir gelişim gösterirler

Ay hadi hayırlısı. Az olsun öz olsun sağlıklı bi bebiş olsun. 🙏

Ay hadi bakalım, az olsun, bizim olsun. Rabbim sonunu güzel eylesin. Kuluçkaya yatıyorsun şimdi, civciv gelecek oradan 🙈
Ay hadi hayırlısı. Az olsun öz olsun sağlıklı bi bebiş olsun. 🙏
Az olması biraz sıkıcı ama sonuçta bana da bir kaliteli embriyo gerektiği için bu sayı ile elde etmek mümkün belki de. Beklerip göreceğiz artık. Perşembe belli olacak durumları. İnanılmaz da bir yumurtlama ağrım var eşime diyorum bunlar ne topladı benim vücut bildiğin yumurtlamaya çalışıyor :)

Sen iğneleri kendin vurmuyo musun kuzum? Çaktırmadan şipşak yaparsın.

Bu arada bu sefer gonal f yerine fostimon verdi benim doktor. Bi değişiklik yapalım bu daha hafif bi iğne dedi. 75 ünite 4 gün yapacağım. Bugün ilkini yaptım ama gonal f kadar pratik değil. Solüsyonu kendin hazırlıyosun. Biri yere düştü kırıldı. Neyse ki Gonal f'ten daha ucuz :)
Gonal f bana hiç iyi gelmeyen bir ilaç. Sende etkisi nasıldı? Yumurtalıklar çok etkilendi ise böylesi daha iyidir belki. İkinci ilacın neydi bu arada. İki iğnen var sanırım değil mi? Bakalım Cumartesi yumurtaların durumu nasıl olacak aşılama güzeli :)

Az olması biraz sıkıcı ama sonuçta bana da bir kaliteli embriyo gerektiği için bu sayı ile elde etmek mümkün belki de. Beklerip göreceğiz artık. Perşembe belli olacak durumları. İnanılmaz da bir yumurtlama ağrım var eşime diyorum bunlar ne topladı benim vücut bildiğin yumurtlamaya çalışıyor :)

Vücut hırs mi yaptı acaba nasıl alırsınız diye. Şaka bir yana neler duyuyoruz 10 üzeri toplanıp hepsi çöp olan, 3-4 olup bir fire ile son güne ulaşanlar. Hadi bakalım persembe güzel haberlerle gel😘 Ben eşime diyorum ki, o haberi beklemeyi yüreğim kaldırmaz, beni uyutun bir gün 😂

Back