Öyle değil, torunlar çok tatlı gelir de her dediği yapılır ya öyle bir anlayışla, öyle bir merhametle büyüteceksinTorun büyütür gibimi ya korkutma o kada geç değil daha yaşım napcam ben annem benim yaşımda yedi ilk kızım doğduğunda önceden hep erken evleniyorlarmis ama of ya keşke olmasa dicem Allahın gücüne gidecek
Nasıl yani anlamadım cnmParadise-77 şimdi senin yazdıklarının içinden sadece çektiğin zorlukları cımbızla çeker alır,'' senin zorluk yaşayacağını sanmam vs ''kısmını hiç dikkate bile almaz :))
Ama canım benim eşim geceyarısı eve geliyordu belki senin eşin yükünü alır biraz en azından büyük oğlunun ödevlerine yardım eder geceYazdıklarında kendimi gördüm yaşadıklarımı özetlemişsin sanki ben yazmışım gibi abi 11 yaşında ve benimkide 28 Aralık doğumlu
Tamam anladım simdiÖyle değil, torunlar çok tatlı gelir de her dediği yapılır ya öyle bir anlayışla, öyle bir merhametle büyüteceksin
Yaa aynı benim duyguları yaziyorsunTabi ki çok ve gereksiz takıyorsun, bi doğsun bak göreceksin:)
Bu çocuk olmasaydı anne olduğumu anlayamayacaktım diyeceksin.
İsterse yanında büyüsün, ilk çocukta insan anne olduğunu anlayamıyor ama bunu ikinci çocuğu doğduktan sonra anlıyor
Katılıyorum:) ama benim yazdığım zorluklarla onun kızının yaşı çok farklı, mesela büyük oğlum son 5, 6 yıldır ben evde bile olmasam kendini idare eder, okula giderken ben sabah kalkmasam kendi çıkar.Paradise-77 şimdi senin yazdıklarının içinden sadece çektiğin zorlukları cımbızla çeker alır,'' senin zorluk yaşayacağını sanmam vs ''kısmını hiç dikkate bile almaz :))
Seninki daha zormuş evet baba ilgileniyor küçük ve büyük ileAma canım benim eşim geceyarısı eve geliyordu belki senin eşin yükünü alır biraz en azından büyük oğlunun ödevlerine yardım eder gece
Daha dur canım, şu anda zorluk kısmındasın, doğum falan tabi zor şeyler ama daha büyüdükçe asıl tadı göreceksin.Yaa aynı benim duyguları yaziyorsun
Şimdi senin neden üçüncü çocuğu istediğini anlıyorum bunu hamile iken anlamamıştım şimdi üçüncü de olsa mi diyorum ama doğum zor oldu benim cesaret edemiyorum
canım bu kadar takma, abartıyorsun gercekten, allahın gücüne gıder derler, bak burada senın durumuna gelmek ıcın servet harcamaya razı ınsanlar var, gercekten bu hıslerını bebegın de hıssedıyor su an, ne olur ona bu negatıf enerjıyı yollama artık, onunla gecırecegın guzel gunlerı dusunKesinlikle gereksiz çok fazla takıyorsun bence ve şu anın tadını çıkaramıyorsun. İçinde büyüyen minicik eller, ayaklar var. Tadını çıkarsana. Emin ol herşey çok güzel olacak, artık bu konuyu dillendirme bence, dillendirdikçe sorunmuş gibi daha da büyütüyorsun içinde.
Bu sayfaları doğumdan sonra okumani tavsiye ederim lütfen o zaman duygularını buraya yaz okuyalımDoğumdan sonra bu yazdıklarımı okuyacağım dediğin gibi boşuna üzüldüm kendime dert ettim diyebilecekmiyim ki
Kesinlikle yazicam cnm sizlerinde bunalttigimin farkındayım rahatlamaya çalışıyorum nolur kusura bakmayın sadece çok zor olmasa gerek ilk kızımda hiç böyle olmamistimBu sayfaları doğumdan sonra okumani tavsiye ederim lütfen o zaman duygularını buraya yaz okuyalım
en guzelı sezeryan saatın bellı stres yok, gıt hastaneye al bebegını kucagına saatınde allahın ıznıyle, dıkıs mıkıs, onu emzırırken onun kokusunu ıcıne cekerken zaten hıc umrunda degıl ınsanın, kucagın bır melekle dolu olduktan sonra...Ya sanki ilk defa doğum yapcam ya ilkinde sezeryan di hiç zor olmadı buda sezeryan olcak zor olmaz diye düşünüyorum
Sürekli yaz, çünkü herkes kafa dağıtmış oluyor, sürekli bebek bekleme konuları moral bozuyor bazen:)Kesinlikle yazicam cnm sizlerinde bunalttigimin farkındayım rahatlamaya çalışıyorum nolur kusura bakmayın sadece çok zor olmasa gerek ilk kızımda hiç böyle olmamistim
Haklısın cnm ben paylaştıkça moral buluyorum inan ve çevremdekiler akrabalar vs herkes sevindi gerçekten çok iyi olmuş vs biz çocukları pes pese yaptık hepsi unv. Felan şimdi boş kaldık yalnızız diyolar ama yaştan felan utanmam gerek yok degilmi yani bir sürü kişi var ilk çocuğu büyük olup doguranSürekli yaz, çünkü herkes kafa dağıtmış oluyor, sürekli bebek bekleme konuları moral bozuyor bazen:)
Ben 79 doğumluyum, liseden arkadaşlarla grup kurduk 2 yıl önce konuşuyoruz.Haklısın cnm ben paylaştıkça moral buluyorum inan ve çevremdekiler akrabalar vs herkes sevindi gerçekten çok iyi olmuş vs biz çocukları pes pese yaptık hepsi unv. Felan şimdi boş kaldık yalnızız diyolar ama yaştan felan utanmam gerek yok degilmi yani bir sürü kişi var ilk çocuğu büyük olup doguran
Ac karnina basladim dil alti bakalim... insallah kisa surede hallolur:)canım b12 yı benexoll ilacından kullandım, tok karnına tavsiye etti doktor tok karnına içtim 175 ten 626 ya cıktı 20 gunde
Ne güzel Allah Saglikla büyütmek erini nasip etsin senin varmı çocuğun cnmBen 79 doğumluyum, liseden arkadaşlarla grup kurduk 2 yıl önce konuşuyoruz.
İnan onları gördükçe benim de hevesim arttı:)
2 tane yeni evli arkadaşım var.
2 tane ilk çocuğunu yeni doğuran, 5 tane 3.'yü doğuran:)
Annem bile onları duya duya heveslendi benim için:)
Biri 19'u bitirdi biri 11 yaşında iki oğlum var.Ne güzel Allah Saglikla büyütmek erini nasip etsin senin varmı çocuğun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?