İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Öyle değil, torunlar çok tatlı gelir de her dediği yapılır ya öyle bir anlayışla, öyle bir merhametle büyüteceksin

Yazdıklarında kendimi gördüm yaşadıklarımı özetlemişsin sanki ben yazmışım gibi abi 11 yaşında ve benimkide 28 Aralık doğumlu
Ama canım benim eşim geceyarısı eve geliyordu belki senin eşin yükünü alır biraz en azından büyük oğlunun ödevlerine yardım eder gece

Yaa aynı benim duyguları yaziyorsun

Şimdi senin neden üçüncü çocuğu istediğini anlıyorum bunu hamile iken anlamamıştım şimdi üçüncü de olsa mi diyorum ama doğum zor oldu benim cesaret edemiyorum

Paradise-77 şimdi senin yazdıklarının içinden sadece çektiğin zorlukları cımbızla çeker alır,'' senin zorluk yaşayacağını sanmam vs ''kısmını hiç dikkate bile almaz :))
Katılıyorum:) ama benim yazdığım zorluklarla onun kızının yaşı çok farklı, mesela büyük oğlum son 5, 6 yıldır ben evde bile olmasam kendini idare eder, okula giderken ben sabah kalkmasam kendi çıkar.
Ki kız çocuğu çok daha yardım almadan sabah okuluna gidebilir

Daha dur canım, şu anda zorluk kısmındasın, doğum falan tabi zor şeyler ama daha büyüdükçe asıl tadı göreceksin.
İnan aşığım ben küçük oğluma :)

canım bu kadar takma, abartıyorsun gercekten, allahın gücüne gıder derler, bak burada senın durumuna gelmek ıcın servet harcamaya razı ınsanlar var, gercekten bu hıslerını bebegın de hıssedıyor su an, ne olur ona bu negatıf enerjıyı yollama artık, onunla gecırecegın guzel gunlerı dusun

Bu sayfaları doğumdan sonra okumani tavsiye ederim lütfen o zaman duygularını buraya yaz okuyalım
Kesinlikle yazicam cnm sizlerinde bunalttigimin farkındayım rahatlamaya çalışıyorum nolur kusura bakmayın sadece çok zor olmasa gerek ilk kızımda hiç böyle olmamistim

Ya sanki ilk defa doğum yapcam ya ilkinde sezeryan di hiç zor olmadı buda sezeryan olcak zor olmaz diye düşünüyorum
en guzelı sezeryan saatın bellı stres yok, gıt hastaneye al bebegını kucagına saatınde allahın ıznıyle, dıkıs mıkıs, onu emzırırken onun kokusunu ıcıne cekerken zaten hıc umrunda degıl ınsanın, kucagın bır melekle dolu olduktan sonra...

Bir de bu kadar aradan sonra tabi ki çok daha olgun bir şekilde büyüttüğünüz ikinci çocuğunuzla olan ilişkiniz tabi ki çok daha duygusal oluyor.
Bunu ilk çocuğuma nasıl yapamadım, neden sanki hiç büyümeyecekmiş gibi sanki bir şey öğrenemeyecekmiş gibi hep kural koyma, bir şeyler öğretme telaşıyla çocuğumun gözlerine bakamadım, aslında ben ilk çocuğumu hiç sevememişim, o sevgiyi verememişim (vakit ve ilgi anlamında) şeklinde vicdan azabı çok yaşadım ben
Çocuklara ne verirseniz onu alıyorsunuz.
İlk oğlumda zaten çalışıyordum, gerçi 3 yaşındayken bıraktım işi ama çocuk zaten kendini idare etmeyi öğreniyor anne çalışınca, biraz da insan çocuğundan ayrı vakit geçirmeye alışıyor.
Yani ikinci oğlumdaki bağlılık olmamıştı.
Gözlerinin içine bakarak seni seviyorum dediğimi hatırlamıyorum mesela..
Ama küçük oğluma sürekli söyledim ve duydum:)
O da şu anda beni kıracak diye ödü kopan, çok merhametli, sevgi ve saygı dolu bir çocuk oldu maşaallah
Büyük oğlum da tabi büyüdükçe biraz daha kendi dediğini yapmaya başladı ama o da haklı ben o sevgi ve hatır köprüsünü kuramadım.
Annemin gönlü kırılır mı diye ince düşünemiyor ama ben de o şekilde ince yetiştiremedim.

Kesinlikle yazicam cnm sizlerinde bunalttigimin farkındayım rahatlamaya çalışıyorum nolur kusura bakmayın sadece çok zor olmasa gerek ilk kızımda hiç böyle olmamistim
Sürekli yaz, çünkü herkes kafa dağıtmış oluyor, sürekli bebek bekleme konuları moral bozuyor bazen:)

Sürekli yaz, çünkü herkes kafa dağıtmış oluyor, sürekli bebek bekleme konuları moral bozuyor bazen:)
Haklısın cnm ben paylaştıkça moral buluyorum inan ve çevremdekiler akrabalar vs herkes sevindi gerçekten çok iyi olmuş vs biz çocukları pes pese yaptık hepsi unv. Felan şimdi boş kaldık yalnızız diyolar ama yaştan felan utanmam gerek yok degilmi yani bir sürü kişi var ilk çocuğu büyük olup doguran

Ben 79 doğumluyum, liseden arkadaşlarla grup kurduk 2 yıl önce konuşuyoruz.
İnan onları gördükçe benim de hevesim arttı:)
2 tane yeni evli arkadaşım var.
2 tane ilk çocuğunu yeni doğuran, 5 tane 3.'yü doğuran:)
Annem bile onları duya duya heveslendi benim için:)

Ne güzel Allah Saglikla büyütmek erini nasip etsin senin varmı çocuğun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…