- 18 Nisan 2011
- 23.519
- 33.351
- 798
Merhaba canım bende 41 yaşındayim 11 yaşında bir oğlum var ve geçtiğimiz aralık ayında ikinci evladımi kucağıma aldımGerçekten vaktinde saatinde Allah biliyor yani ne yaparsak yapalım ben 41 yasindayim ve 2.bebegi silmiştim bey imden ama eşim çok istiyordu doğal yoldan hiçbişey yapmadan hamile kaldım çok ağladım şok olmuştum çünkü beklemiyordum zaten 17 yaşında kızım var ara verdikten sonra nasıl olcak vs psikolojim bozuldu ama zaten 10 12 yaşındada olsa büyük çocuk onda bile rahata alışıyorsun farkeder bişey olmuyor yani Allah nasip etti kolayligini da verecektir diye düşünüyorum ya kızlar zorlanmam inş. Annem ve eşim var kızım büyük korktuğum gibi olmaz inş ya bana gerçek fikirlerinizi yazarmisiniz
Öncelikle ağlama hamile kalmak için 6 yıl bekledim ben ikinci evladım için rabbim sana mucize nasip etmiş ne mutlu
Yavrun içinde büyüdükçe onu rabbim sana nasip ettiği için sukredeceksin yeniden tepikleri hissetmek harika bir duygu
Yıllar sonra anne baba olunca ilkine gore bu bebek için olgun ve bilinçli ebeyvn olduğunu göruyorsun kendinde ve esinde
Yıllar önceki deneyim ve bilgi sana kolaylık sağlıyor ilk oğlumda acemi idim bunda çok rahatım sende rahatlıkla bebeğini buyuteceksin tek uykusuzluk yoruyor ama bu günlerde geçecek