ÖLÜMÜ düşünmek mi, kusura bakma ama çok saçmalamışşsın, bu yazdıklarına göre artık benim hayalimde senin evlilik hayatın şu şekilde : kızın tam bir şımarık ve tek çocuk kalmak istiyor, kocan düşüncesizin teki ve çocuk istemezken kazayla hamile kaldın ve seni sabah akşam dövüyor hizmet bekliyor, sen de böyle bır ınsanın cocucgunu tasımak ıstemıyorsun, zaten tonlarca derdın var, bakıma muhtac yaslıların ve evde asla yardım gormedıgın ev ıslerın....... bu durumda bile hamilesin dıye ölmke ıstenmez ama caresızlık dersın, bence sana nacızane tavsıyem sakın yanlıs da anlama, gruplara takılma, kımseye fıkır sorma, cunku sen rahatlayacaksın bırıylerıyle konusunca, sen sana hep olumlu seyler soylensın beklıyorsun ama gercekten fesat ınsanlar olabılır ve senın bu zayıflıgını gorup senı uzmekten psıkolojını bozmaktan zevk alabılır. korkarım boyle gıderse sen cocugunu kucagına aldıgında da rahatlamayacaksın ve bu sefergebelık depresyonuna gırenlerın gruplarında kafanı kasrıtırtmaya baslayacaksın. cozumlerı kendı sorunda yazıyosun aslıdna dıyosun kı bakacak ınsan var annem var kocam var ıyı bırı ..... ama hala baska bır konusyu cocugu ıstememek ıcın bahane edıyorsun. sen hamılelıgın getırdıklerınden degıl hamılelıkten memnun degılsın genel olarak sankı canım ya. rahatlat kendını artık, yanlıs anlamanı ıstemıyorum bır dostumla konustugum sekılde yazıyorum sana da, cunku bu grupta yabancıyla paylasılamayack sırlarımızı paylastık kızkardesler gıbı olduk, buna ınanarak soyluyorum sana bunları.