İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba canım bende 41 yaşındayim 11 yaşında bir oğlum var ve geçtiğimiz aralık ayında ikinci evladımi kucağıma aldım
Öncelikle ağlama hamile kalmak için 6 yıl bekledim ben ikinci evladım için rabbim sana mucize nasip etmiş ne mutlu
Yavrun içinde büyüdükçe onu rabbim sana nasip ettiği için sukredeceksin yeniden tepikleri hissetmek harika bir duygu
Yıllar sonra anne baba olunca ilkine gore bu bebek için olgun ve bilinçli ebeyvn olduğunu göruyorsun kendinde ve esinde
Yıllar önceki deneyim ve bilgi sana kolaylık sağlıyor ilk oğlumda acemi idim bunda çok rahatım sende rahatlıkla bebeğini buyuteceksin tek uykusuzluk yoruyor ama bu günlerde geçecek

Hayırlı olsun analı babalı büyütsün Allah zorlandinmi cnm

Hayırlı olsun analı babalı büyütsün Allah zorlandinmi cnm
İki kere 9. Ve 11. Haftalarda kanama nedeniyle hastanede yattım kaybedecem derken bizimle kaldı rabbim ondan sonra çok rahat gebelik nasip etti
Şimdilerde uykusuzluk etkiliyor biraz ama onu emzirirken göz göze bakismak koynunda uyuması herşeyi unutturuyor

Şu bir gerçek iki çocuklu olmak biraz daha fazla efor gerektiriyir ama benim büyük kuzu daha senin kıza göre küçük birde erkek çocuğu bir kız çocuk gibi becerikli olamıyor
Sen daha rahat olursun kızın sabah kahvaltısı beklemez yemeğini kendi koyar yer bunlar benim evde benim tarafımdan yapılıyor
Ders kontrolümüz oluyor birde eşim Allah'tan yardımcı dönüşümlu halediyoruz

Anladım benim kız bu sene üniversite sınavına gircek belki kazanıp başka şehre gider belki yanımda kazanır kalır bilmiyorum ama eşimde nöbetleşe bakarız diyo zaten fazla zorlanma yiz diyo sen dinlenirsin ben bakarım emzirmeye getiririm sana diyo yada sen bakarsin ben dinlenirsin diyo gecelerde öyle yaparız diyo ama zorluğu fazla olmaz inş. Büyür gider inş zaman çabuk geçiyor gebelikte de bir soruh yaşamadım şükür bulantı baş dönmesi vs hiç olmadı haziran başı doğum kısmetse bakalım

Harika ne diyeyim. Aslında mucizemiz Kuran-i kerimde. Zekeriya peygamber ben ihtiyar karım da kocamış olduğu halde nasıl çocuğum olabilir diye hayret ederek cevap veriyor. Allah istedikten sonra yaş falan hikaye. Ama şöyle yapalım, sabah kalkınca ve akşam yatınca bu duaları okuyalım. Buraya geldiğimizde duamızı yaptık mi diye hatırlatalım birbirimize. Ben meryem süresini de başlayıp okumak istiyorum ama bir türlü düzenini olusturamadim.

Yok valla ben ondan once vurdum kafayi yattim :)) sizin elinize mi gondersem acaba

Gönder gönder panic_attack ile ben hakkindan geliriz. Geçen grip oldu diye 1 saat zılgıt yedi benim ki. Sabah kalkmış tüm vitamin grip ilacı pekmez ne bulursa yemiş. :)

Ama seninki gibi bir çocuğu olsaydı da eminim ki, panic_attack in ve benim kocamda sizinkiler kadar rahat olurdu.

Kızlar ya benim adet bu sefer değişik oldu. Ilk gün kahve leke oldu. Sonra 2.gün kanama ve 3.gün kesildi gibi. 4.gün köyü kahve gelmişti pedime, sildikçe kahve geldi hep. Bugün 6.gün hala sildikçe az az kahve geliyor. Kist mi oldu acaba? Neden olmuş olabilir.

Yaziikk acidim sizinkilere simdi valla:)) insallah bi an once hayirlisiyla gelsinler de.. adamlarin babaliklarini cekistirelim.. bak o konuda cok dogrusun.. o zaman gorurduk bizimkileri de:) nasil tutusuyorlar.:)

Yaziikk acidim sizinkilere simdi valla:)) insallah bi an once hayirlisiyla gelsinler de.. adamlarin babaliklarini cekistirelim.. bak o konuda cok dogrusun.. o zaman gorurduk bizimkileri de:) nasil tutusuyorlar.:)

Inşallah bekliyoruz merakla. Çekiştirmek güzel olurdu. Yaa ilk evlendigimiz gibi değil artık ilişkiler, ondan mi tutturamiyoruz artık. Vücud alıştı galiba sıradan rutin algılıyor. Heyecanı gitti galiba. Vazife oldu sanki. Buna çözümü olan var mi

Ya evet. Rutinlesmesi can sIkIyor.
Baslardaki fantezisyen gunler geceler daha kisalmis, rutine baglamis, gorevsel rituellere donusuyor :))

Kısa sürede cıkıyormus bir gün sonrasına. Zekai tahir hastanesi ne randevu aldım inşallah orda yazıp yaparlar. Dışarıdaki yürüyüş daha etkili olur bence acık havada.

Bende de oluyor ama neden bilmiyorum. Bende over dışı bir tane kist var yıllardır onunla alakalı olsa bilrdim... Değildir kist.

Cnm bu yaş olayını kendi yaşımı bosunamı takıyorum sence ya annem sanki seviniyorum gibi yada bana öyle geliyor yani ben artık olmaz Allah istiye nere versin diyordum hep sanırım annemde yapmaz artık diye kesmiş ümidi ondanmı ki bide ilkesi kadar heycanlıyom istekli değil buda beni üzüyor yani beraberaber yaparız hazırlık vs dedi bebegi iyi besle o bebeğe bişey olsun silerim seni dedi ama tanıyanlar annem mi öğün ca çok sevecek kendi bakacak diyolar ama zatwn 6 yaşında bi yiğenim var ona bakıyor napicam ben bütün kuzenlerimin çocuklar büyüdü en küçüğü 8 yasinda ama ben yeni doğacak ve bu yaşta sizce boşunamı takıyorum yardım edin kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…