• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Ayy insallah sifa olsunn... yoruldum deyince b12 geldi aklima :))
Uyumuş kalmışım.. yürümekten biraz yorgun düşmüşüm ama bana inanılmaz iyi geldi. En az 3
Folik asit de 400 mcg imis o zaman folik i ayri almama gerek yok bu durumda ustunde yaziyormus.. :)) @panic_attack dennisgo dennisgo
zaten günlük doz o kadar oluyor, ayrıca almana gerek yok dediğin gibi

İyileseyim bende baslayacagım yürüyüşe. 13 martta kontrol var. Spiral cıkacak balon yerleştirip cıkaracak mış. Genetik test sonuclar, amh testinin sonuçlarına göre hareket ederiz dedi. Genetik te sıkıntı olur sa direk tüp bebek tedavisi dedi onda sorun olmazsa normal denersiniz olmazsa tüp bebek dedi yastan dolayı. 6 hafta sonra hsg yi göreceğim dedi. Bakalım. Hayırlısı su amh testini veremedim. Burdan gönderiyorlarmış ama kan tüpte bozuluyor testler yanlış cıkıyor dedi doktorum. Mecbur ankada yaptıracagım yada Şişlide uygun yapan biryer varsa kontrole gittiğimde yaptıracagım. Arastırıyorum bakalım. İnsallahh genetik te sıkıntı cıkmaz normal yolla kalırım.
İyileştikten sonra yürüyüşe başlamak iyi olacaktır canım. Ben de seviyorum böyle yürümeyi çünkü hem temiz hava hem kendini zorlamıyorsun. Evde koşu bandı var sadece yarım saat yürüyeyim diyerek başlayıp bir film bitirene kadar koşup yürüdüğümü biliyorum. Sonra da bacaklarım ağrıyor diye ağlıyor üç gün yatıyorum :) ama yürüyüş öyle olmuyor daha basit,tamam belki daha az etkili tempolu bir spordan ama hareket harekettir..

Ben kalamış tüp bebek merkezinde yaptırmiştim amh testini. ama kendileri mi yaptı bir yere mi gönderdi hatırlayamadım şu an. Bir gün sonra çıktı gibi hatırlıyorum. Smear testim de vardı. O sonradan çıkıyor ya acaba amh da mı sonradan çıktı kafam karıştı şu an.

Emel sayinin yok cocugu.. o da cok koca degistirmis.. kocasi istememis ve aldirmis.. ondan sonra da yapmamis bir daha.
Nilufer bir de ankarada doktor da soylediler ama unuttum..
deniz ugurdu galiba... guzel kadin.. hakkaten neden yani... o kadinin eski esini de yazlikta komsusu oldurmustu...ayy ben de az degilmisim heee :KK48:
Magazin gazetecilerine döndük valla:-)

Canan Karatay'ın 35 yaşında evlendiğini ve 40 yaşında doğum yaptığını biliyor muydunuz?
Ben evli bile olmadığını sanıyordum o kadının
Benim haberim yoktu
Bizim 2 defayla kaldı bu ay, o da yine eşimin korunmasıyla ama ben de ısrarcı değilim pek eşime karşı, bilmiyorum belki benim için çok önemli desem, ben fırsat kaçmadan çok ciddi istiyorum desem kabul eder mi ama her fırsatta her genel olayda çocuk sahibi olmanın çok gereksiz bir yük olduğundan ve şimdiki aklı olsa evlenmek ve çocuk sahibi olmak gibi saçma işleri asla yapmayacağından bahsediyor.
En son 21 Ocakta regl olmuştum, son aylarda 30 günü geçirmeye başladı, bugün yarın olurum
hal böyle olunca sen de istiyorsun ama ısrarsız istiyorsun sanki kuzum?. belirtilerin var mı adetle ilgili.
Burayı çok okuyunca artık rüyalarıma da giriyor:)
Rüyamda; eşim 3'üz bebek getirmiş eve ama kimin olduğunu bilmiyorum,hatta 5'iz bunlar falan diyor biri :)
Yeni doğmuşlar,birkaç gün kalacakmışlar,sadece bir tanesi ayrı yatıyor bir koltuğun üzerinde, gidip kucağıma alıyorum çok tatlı geliyor, kimin bunlar diye aklımdan geçiriyorum ama soramıyorum.
Benim oğlanı okula götürecekmişim eşime diyorum ki sen bebeklerle kal, artık öyle kafamıza göre dışarı çıkamayız diyorum.
Eşim gayri meşru çocuk yapmış olmasın cidden:KK70:
Rüyaya bak rüyaya.. 3. Çocuğu alt beynin üçüz diye kodlamış sana ne numaralar yapmış öyle :)
Gerçekte de kucağına alacağın bir bebek olacağına inanıyorum ben. Sen yeter ki istemeye devam et. Ama can09e can09e nin dediği gibi olmazsa da sizlerin zAten bu duyguyu paylaşacak çocukları var gider onlara biraz daha sıkı salırırsınız. O nedenle kafanız biraz daha rahat olur belki..

Yaa benim hislerimden midir analiz ettigimden midir.. hissediyorum...anlayabiliyorum.. rica ederim de buraya yazamasan da ozelime beklerim:) en azindan anlatip rahatlamak istersen...
Hepinizi ayri ayri dusunuyorum.. merak ediyorum.. kaliba koyuyorum etiketliyorum :KK48:
Gecen konusulmustu.. merak ediyoruz diye.. keske ayni yerlerde olsaydik ve hepinizi yuz yuze gorebilseydim..:KK50:
Herkes benzer şeyleri istediği için en iyi birbirimizi biz anlarız. Ama bunları tek tek kendi isteğin gibi yaşamak senin yüreğinin güzelliği. Bugün birimiz hamilelik haberi verse kendin hamileymişsin gibi sevineceksin eminim :)
Bu arada benim de özelin anahtarını bırakıyorum şuraya. Ne zaman isterseniz, kaçta isterseniz kapılar sonuna kadar açık. İhtiyaç halinde tuşa basınız L lyly

Canım evet ya şu rüyalarıma ne anlam vereceğimi şaşırıyorum:)
Sık sık küçük bir bebek görüyorum ama ya başkasının ya da benim ama bir süredir görmemişim, bir yerde kalmış da çok özlemişim şeklinde görüyorum.
Acaba diyorum, beynim o düşüklerim için de bebeğim algısı yapıp onu mu gösteriyor.
4 tane düşüğüm var, hadi biri kimyasaldı, ultrasonda bile kese görünmeden sadece kan değeri artışı olup kanamayla düşmüştü.
Onu saymasak, diğerleri 3 tane düşük, onlar da ilk haftalarda düştü ama en azından ultrasonda oluşmaya başlayan bebek vardı hatta en sonuncusunun kalbi de atmaya başlamıştı, doktor; tehlikeli aşamayı geçtik demişti.
Acaba onları mı görüyorum, bir yerde beni bekleyen bebekler olarak mı gösteriyor beynim

Herkes benzer şeyleri istediği için en iyi birbirimizi biz anlarız. Ama bunları tek tek kendi isteğin gibi yaşamak senin yüreğinin güzelliği. Bugün birimiz hamilelik haberi verse kendin hamileymişsin gibi sevineceksin eminim :)
Bu arada benim de özelin anahtarını bırakıyorum şuraya. Ne zaman isterseniz, kaçta isterseniz kapılar sonuna kadar açık. İhtiyaç halinde tuşa basınız L lyly
:KK200:Canım çok sağol , ben başlayınca duramıyorum, o yüzden biraz korkuyorum kendimden:halay:

Aynen oyle canim.. kendimmis gibi sevinirim.. kendimi anlatabildigime de seviniyorum:)) benim de acik kuzum.:KK50:

Sık sık küçük bir bebek görüyorum ama ya başkasının ya da benim ama bir süredir görmemişim, bir yerde kalmış da çok özlemişim şeklinde görüyorum.
Acaba diyorum, beynim o düşüklerim için de bebeğim algısı yapıp onu mu gösteriyor.
4 tane düşüşüm var, hadi biri kimyasaldı, ultrasonda bile kese görünmeden sadece kan değeri artışı olup kanamayla düşmüştü.
Onu saymasak, diğerleri 3 tane düşük, onlar da ilk haftalarda düştü ama en azından ultrasonda oluşmaya başlayan bebek vardı hatta en sonuncusunun kalbi de atmaya başlamıştı, doktor; tehlikeli aşamayı geçtik demişti.
Acaba onları mı görüyorum, bir yerde beni bekleyen bebekler olarak mı gösteriyor beynim
Artik onlari dusunmuyorum simdi kayiplarimizi yaristirmak istemem de benim de 3 kaybim var... birini hic unutmam.. ama artik geride birakmak gerekir kuzum onumuze bakma vakti.. yoksa daha cok yara aliyoruz. Yara kanadikca kaniyor... bantlayip gecme vakti.

4 tane düşüşüm var, hadi biri kimyasaldı, ultrasonda bile kese görünmeden sadece kan değeri artışı olup kanamayla düşmüştü.
Biliyorsun yaşadıklarımızı ya da istediklerimizi bazen farklı şekillerde rüya olarak görebiliyoruz. Beynimiz bize güzel oyunlar oynayabiliyor. Ki rüyalar bir yandan çok şuursuz gibi görünüp bir yandan da yaşadıklarımızı nasıl içselleştirdiğimize göre şekilleniyor bence. Bu nedenle de bazen gördüklerimden hissettiklerimi anlamaya çalıştığım oluyor. Mesela ben çok nadir rüya görürüm, ya da belki görürüm ama nadiren hatırlarım. Ama bazen arka arkaya, günlerce üst üste film çeviririm rüyada ve mutlaka çalkantılı bir dönemime, beni zorlayan konuya denk düşer o rüya :)

Artik onlari dusunmuyorum simdi kayiplarimizi yaristirmak istemem de benim de 3 kaybim var... birini hic unutmam.. ama artik geride birakmak gerekir kuzum onumuze bakma vakti.. yoksa daha cok yara aliyoruz. Yara kanadikca kaniyor... bantlayip gecme vakti.
can09e can09e ve L lyly canlarım bazı yaralar siz ne yaparsanız yapın açık kalıyor.. bence bir şeye alışmakla, o şeyin verdiği hisle yaşamaya alışmak farklı şeyler. Bu kayıplar da ikinci gruba giriyor. Yaşadıklarınız sizleri farklı insanlar yaptı..bu konuda hissettiğiniz her şey artık sizin bir parçanız oldu. Yeni size merhaba deyip onu kucaklayıp, yarına dair yeni umutlar yeşertmek gerekir.

can09e can09e ve L lyly canlarım bazı yaralar siz ne yaparsanız yapın açık kalıyor.. bence bir şeye alışmakla, o şeyin verdiği hisle yaşamaya alışmak farklı şeyler. Bu kayıplar da ikinci gruba giriyor. Yaşadıklarınız sizleri farklı insanlar yaptı..bu konuda hissettiğiniz her şey artık sizin bir parçanız oldu. Yeni size merhaba deyip onu kucaklayıp, yarına dair yeni umutlar yeşertmek gerekir.
Ayy kuzumm..cok sagol iyi ki varsin.. birini unutmam demisim lakin icim ciz etti 3unu de unutamam... ama artik gozum arkada kalmasin istiyorum... insallah onumuze bakalim hep.

Ayy kuzumm..cok sagol iyi ki varsin.. birini unutmam demisim lakin icim ciz etti 3unu de unutamam... ama artik gozum arkada kalmasin istiyorum... insallah onumuze bakalim hep.
Sen de iyiki varsın kuzum.. aynen önüne bakmanı ve bakarken de güzel şeylerle karşılaşmanı umuyorum.. istediğimiz basit bir şey değil tam bir mucize ve umarım bu sene o mucize gelip seni de bulacak, sağlıkla birbirinize kavuşacaksınız :)
Bu sene burada gerçekten bir çok hamilelik haberi alacağımıza inanıyorum. Moral olsun diye yazmıyorum yani gayet inanarak yazıyorum :)

Sen de iyiki varsın kuzum.. aynen önüne bakmanı ve bakarken de güzel şeylerle karşılaşmanı umuyorum.. istediğimiz basit bir şey değil tam bir mucize ve umarım bu sene o mucize gelip seni de bulacak, sağlıkla birbirinize kavuşacaksınız :)
Bu sene burada gerçekten bir çok hamilelik haberi alacağımıza inanıyorum. Moral olsun diye yazmıyorum yani gayet inanarak yazıyorum :)
Ben de 2019dan umutluyum.. guzel gunler bizi bekliyor biz de onlara yuruyoruz. :))
Kizim 2009 dogumlu bu kuzum da 2019 dogumlu olur diye dusunuyorum.. bir de ben 2000de ise girdim.. 2009 personel no'm. Allah buyuk sagliklica hepimiz kavusuyoruz hayallerimize:)))

Ben de 2019dan umutluyum.. guzel gunler bizi bekliyor biz de onlara yuruyoruz. :))
Kizim 2009 dogumlu bu kuzum da 2019 dogumlu olur diye dusunuyorum.. bir de ben 2000de ise girdim.. 2009 personel no'm. Allah buyuk sagliklica hepimiz kavusuyoruz hayallerimize:)))
Hep güzel karşılaşmalar olsun canım hayatımızda, benim de hep aralık, ocak daha geniş olarak da sonbahar , kış ayları hayatımda değişiklikler olmuştur.
Kasımda eşimle ciddi şekilde birliktelik kararı almıştık, doğum günüm kasımda,
eylül düğünümüz, büyük oğlum eylül doğumlu,
Küçük oğlum ocak doğumlu, İstanbul'dan aralık ayında taşındık, yeni bir şehirde yeni bir hayata başladık falan bir şeylerin dönümü hep o aylarda oldu benim de hayatımda, hatta kürtajı da şubat başında olmuştum.
Yaza dair hatırladığım önemli bir olay yok.
Yaz aylarını da pek sevmem zaten:)

Back