- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
Uyumuş kalmışım.. yürümekten biraz yorgun düşmüşüm ama bana inanılmaz iyi geldi. En az 3Ayy insallah sifa olsunn... yoruldum deyince b12 geldi aklima :))
zaten günlük doz o kadar oluyor, ayrıca almana gerek yok dediğin gibiFolik asit de 400 mcg imis o zaman folik i ayri almama gerek yok bu durumda ustunde yaziyormus.. :)) @panic_attack dennisgo
İyileştikten sonra yürüyüşe başlamak iyi olacaktır canım. Ben de seviyorum böyle yürümeyi çünkü hem temiz hava hem kendini zorlamıyorsun. Evde koşu bandı var sadece yarım saat yürüyeyim diyerek başlayıp bir film bitirene kadar koşup yürüdüğümü biliyorum. Sonra da bacaklarım ağrıyor diye ağlıyor üç gün yatıyorum :) ama yürüyüş öyle olmuyor daha basit,tamam belki daha az etkili tempolu bir spordan ama hareket harekettir..İyileseyim bende baslayacagım yürüyüşe. 13 martta kontrol var. Spiral cıkacak balon yerleştirip cıkaracak mış. Genetik test sonuclar, amh testinin sonuçlarına göre hareket ederiz dedi. Genetik te sıkıntı olur sa direk tüp bebek tedavisi dedi onda sorun olmazsa normal denersiniz olmazsa tüp bebek dedi yastan dolayı. 6 hafta sonra hsg yi göreceğim dedi. Bakalım. Hayırlısı su amh testini veremedim. Burdan gönderiyorlarmış ama kan tüpte bozuluyor testler yanlış cıkıyor dedi doktorum. Mecbur ankada yaptıracagım yada Şişlide uygun yapan biryer varsa kontrole gittiğimde yaptıracagım. Arastırıyorum bakalım. İnsallahh genetik te sıkıntı cıkmaz normal yolla kalırım.
Ben kalamış tüp bebek merkezinde yaptırmiştim amh testini. ama kendileri mi yaptı bir yere mi gönderdi hatırlayamadım şu an. Bir gün sonra çıktı gibi hatırlıyorum. Smear testim de vardı. O sonradan çıkıyor ya acaba amh da mı sonradan çıktı kafam karıştı şu an.