İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aynen işte iki çocuk da tek gibi büyüyor böyle de olunca

İki çocuğunun da hep iyi günlerini göstersin Allah canım.
Belki yaşadıklarımdan dolayı bilmiyorum, bu dünyada, annesiz kalmış bir çocuğun durumu kadar başka hiçbir şey acıklı gelmiyor bana

İyileseyim bende baslayacagım yürüyüşe. 13 martta kontrol var. Spiral cıkacak balon yerleştirip cıkaracak mış. Genetik test sonuclar, amh testinin sonuçlarına göre hareket ederiz dedi. Genetik te sıkıntı olur sa direk tüp bebek tedavisi dedi onda sorun olmazsa normal denersiniz olmazsa tüp bebek dedi yastan dolayı. 6 hafta sonra hsg yi göreceğim dedi. Bakalım. Hayırlısı su amh testini veremedim. Burdan gönderiyorlarmış ama kan tüpte bozuluyor testler yanlış cıkıyor dedi doktorum. Mecbur ankada yaptıracagım yada Şişlide uygun yapan biryer varsa kontrole gittiğimde yaptıracagım. Arastırıyorum bakalım. İnsallahh genetik te sıkıntı cıkmaz normal yolla kalırım.

Evet canim ona kanaat getirdim ben de engin bilgilerimle :)
Sen de var mi umut senin icin de umutlanalim mi ?
Bizim 2 defayla kaldı bu ay, o da yine eşimin korunmasıyla ama ben de ısrarcı değilim pek eşime karşı, bilmiyorum belki benim için çok önemli desem, ben fırsat kaçmadan çok ciddi istiyorum desem kabul eder mi ama her fırsatta her genel olayda çocuk sahibi olmanın çok gereksiz bir yük olduğundan ve şimdiki aklı olsa evlenmek ve çocuk sahibi olmak gibi saçma işleri asla yapmayacağından bahsediyor.
En son 21 Ocakta regl olmuştum, son aylarda 30 günü geçirmeye başladı, bugün yarın olurum

Enerjin cok iyi gelmiyor kuzum paylasmak istersen dinlerim...
Hepimizin ayri bi problemi var demi.. herkes ayri telde.. bir ortak noktamiz var ki hepimiz bebis istiyoruz...:))
Kimisinin koca istemiyor kimisinin deniyor olmuyor ama yine ortak bir nokta var hepsi zamanini bekliyor...
Bizim olmasa da artik canimiz sagolsun demekten baska yolumuz yok... :)
Hepimizin gonlune gore olsun insallaahh:)

Burayı çok okuyunca artık rüyalarıma da giriyor:)
Rüyamda; eşim 3'üz bebek getirmiş eve ama kimin olduğunu bilmiyorum,hatta 5'iz bunlar falan diyor biri :)
Yeni doğmuşlar,birkaç gün kalacakmışlar,sadece bir tanesi ayrı yatıyor bir koltuğun üzerinde, gidip kucağıma alıyorum çok tatlı geliyor, kimin bunlar diye aklımdan geçiriyorum ama soramıyorum.
Benim oğlanı okula götürecekmişim eşime diyorum ki sen bebeklerle kal, artık öyle kafamıza göre dışarı çıkamayız diyorum.
Eşim gayri meşru çocuk yapmış olmasın cidden

Canan Karatay'ın 35 yaşında evlendiğini ve 40 yaşında doğum yaptığını biliyor muydunuz?
Ben evli bile olmadığını sanıyordum o kadının
Aa gercekten mii bilmiyordum ben de... hic de ilgilenmemistim gercekten gerci.:))
Peki emel sayinin kurtaj oldugunu duymus muydun? Bir de niluferin cocuk icin cok ugrastigini lakin olmayinca ayseyi evlat edindigini:)

Hayra gelsin insallahh.. kizzz oyle bir sey olabilir mi? Tobe tobee:)

Belli oluyor mu o kadar
Çok sağol canım desteğin için

Aa gercekten mii bilmiyordum ben de... hic de ilgilenmemistim gercekten gerci.:))
Peki emel sayinin kurtaj oldugunu duymus muydun? Bir de niluferin cocuk icin cok ugrastigini lakin olmayinca ayseyi evlat edindigini:)
Sezen Aksu için duymuştum, birkaç kürtajı varmış falan diye, Emel Sayın'ın çocuğu var mı şu an?
Evet Nilüfer'i de biliyorum ama neden evlatlık edindiğini bilmiyordum.
Reha Muhtar'dan ikiz çocuk sahibi olan kadın adı neydi aklıma gelmedi, onu duyunca çok şaşırmıştım

Belli oluyor mu o kadar
Çok sağol canım desteğin için
Yaa benim hislerimden midir analiz ettigimden midir.. hissediyorum...anlayabiliyorum.. rica ederim de buraya yazamasan da ozelime beklerim:) en azindan anlatip rahatlamak istersen...
Hepinizi ayri ayri dusunuyorum.. merak ediyorum.. kaliba koyuyorum etiketliyorum
Gecen konusulmustu.. merak ediyoruz diye.. keske ayni yerlerde olsaydik ve hepinizi yuz yuze gorebilseydim..

Deniz Uğur'muş o kadın:)

Ne güzel olurdu

Emel sayinin yok cocugu.. o da cok koca degistirmis.. kocasi istememis ve aldirmis.. ondan sonra da yapmamis bir daha.
Nilufer bir de ankarada doktor da soylediler ama unuttum..
deniz ugurdu galiba... guzel kadin.. hakkaten neden yani... o kadinin eski esini de yazlikta komsusu oldurmustu...ayy ben de az degilmisim heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…