Ne kadar güzel inş benimde çocuklar öyle olurlarBiz 4 kardeşiz, en küçük kardeşmle aramda 15, ablamla arasında 17 yaş var. şimdi 27 yaşında. O kadar iyi anlaşıyoruz ki hepimiz. Yaş farkını hissetmiyoruz, arkadaş gibiyiz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne kadar güzel inş benimde çocuklar öyle olurlarBiz 4 kardeşiz, en küçük kardeşmle aramda 15, ablamla arasında 17 yaş var. şimdi 27 yaşında. O kadar iyi anlaşıyoruz ki hepimiz. Yaş farkını hissetmiyoruz, arkadaş gibiyiz.
Doğru söylüyorsun ama şartlar öyle oldu malesef ve kızım bunun bilincinde daha öncede konu oluyordu keşke gondermeseydim seni vs dediğimde anne mecbur olduğun için gönderdin ben emin ellerdeydi diyorAnladim canim. Ya oyle ufak karsilastirmalar yaparlar evet. Ben olsam ben de yapardim sanirim :))
Ama dedigin gibi baska bi sehirde anane buyutmus kizi, insalah bunu cok dusunup uzulmez ve de annesine soylemez surekli
Canım inan ne kadar farkındayım dese asla senin kadar farkında olamaz.Doğru söylüyorsun aslında ama şartlar öyle oldu kızımda farkında bunun annem büyütürsen hep mecburen böyle oldu annende yanında olmak isterdi diye diye büyüttü onun bilincinde ama
annem cok yogun calisan bir iskadiniydi.Canım inan ne kadar farkındayım dese asla senin kadar farkında olamaz.
Bak ben kendimden de biliyorum.
Kardeşim 7 yaşında kalp ameliyatı oldu.
Benden 14 ay küçük yani ben de 8 yaşındaydım ve o yaşa kadar hep aralıklarla İzmir, Ankara, İstanbul'da hastanelerde yattı, tabi annem de onunla gitti.
Evet biliyorum kardeşim hasta olduğu için beni bırakıyorlardı ama bu yaşta bile hala annemin, onu daha çok sevdiğini düşünüyorum.
Daha doğrusu o amcamda, anneannemde kaldığım, yalnız geçirdiğim çocukluğumun sorumlusu olarak annemi görüyorum.
Tek başıma geçirdiğim o günler çok zordu, hep hasta olmak isterdim, çünkü annem hasta olanın yanındaydı.
Ve ikinci çocuğunu kendin büyüttüğünde göreceksin ki, gözden ırak olan gönülden de ırak oluyor, evlat bile olsa
Olur mu öyle şey diyeceksin şimdi ama ikinci çocuğun için her an endişelendiğinde, hasta olup başından ayrılmadığında, dakika bile ayrı kalsan endişelendiğinde, kendi kendine diyeceksin ki ben nasıl dayanmışım ilk çocuğumda ayrı kalmaya
İnsanların yapısı farklı farklı, çok yumuşak huyluysa eğer, için için üzülür pek söyleyemez, biraz daha kolay söyleyebilen bir yapısı varsa sık sık dile getirir ama söylese de söyleyemese de mutlaka karşılaştırma yapacaktır çünkü bir çocuk için anneden ayrı kalmak bu dünyada cehennem azabıdır, çok iyi bakılmış da olsa..Anladim canim. Ya oyle ufak karsilastirmalar yaparlar evet. Ben olsam ben de yapardim sanirim :))
Ama dedigin gibi baska bi sehirde anane buyutmus kizi, insalah bunu cok dusunup uzulmez ve de annesine soylemez surekli
Ayrica madem iciniz bukadar rahat gayet pozitif bakiyosunuz sorun da yok zaten. Duymak istediginiz seyi duymadiginizda tepki vermeniz de garip. Ayrica ne ben ne can09e kotu bi sey demedik ki yaw
Maalesef canım, ben de ilk oğlumda 40 günlükken işe başladım, önce kayınvalidem geldi bakmaya duramadı gitti, komşum bakmaya başladı, o da bebek istiyordu; ona da demiş ki akrabaları, elalemin çocuğuna bakacağına kendin hamile kalmaya uğraş, o da bıraktı.annem cok yogun calisan bir iskadiniydi.
Anane, babanne, teyzeye birakildim hep, tabi aksamlari eve geliyordum ama.
O bile beni cok uzuyordu hatirliyorum; hala anneme arada soylerim tek cocugu bakamadin evde oturup diye:)
çok özür dileyerek ve tanımadığım için soruyorum affınıza sığınarak, bir evlat yetiştirmişsiniz 17 yaşında derdi kalmamış gıbı bırsey artık. allah uzun ve saglıklı omur versın annenız yaşıyor ve hatta sıze yardım bıle edebılecek durumda, daha da guzelı eşiniz bile bakımında yardımcı olabılecek bırı anladıgım kadarıyla ve buna gonullu, sız de buna guvenıyorsunuz, neden bır bebegı bu kadar sıkıntı olarak dusundunuz kı, kendınızı çok bosyere gerıyorsunuz. ilk defa anne olsanız anlarım, esınız anlayıssız ve sıze kesınlıkle yardım etmeyen bırı olsa anlarım, annenız babanız yatalak hasta olsa veya hayatta olmasa yardım ıcın onu da anlarım, ama bıraz abartmıyor musunuz, bu ne guzel bır mucıze bunun keyfını surmek varken hemde. ben ılk cocugumu 20 gunluk bırakıp işbası yaptım, sezeryana gırmeden bır gun oncesıne kadar ısyerınde calıstım, cok da yardım gormedım esımden ve hala cocugum kucuk sayılır kendı okula gıdemez, kendı kendıne bakamaz ama bır bebek olsa korkmam, ustelık yaslı ve benım bakımıma ıhtıyacı olan annem var. darılmanız veya kırılmanız ıcın degıl ama bıraz daha farklı bakmanız ıcın yazıyorum. bır mucızeden mecburıyetmıs gıbı korkuyorsunuz gıbı gelıyor, yapmayın ne olur keyfını surun bu mutlulugun bence.Biliyorum artık dönüşüm yok ve rahatlamaya ihtiyacım var gerçekten karmakarışık bir haldeyim hayatım alt üst oldu sanki inş yoluna girer 5 aydır neler çektiğimi bir ben biliyorum kızimin sorun edeceğini sanmıyorum olgun bir kız beni bile teselli ediyor mantıklı konuşuyor artık tadını çıkarmak istiyorum inanin Allah bana 2. Anneliği nasip eti kolaylıkları olacaktır illaki ama eşim daha hevesli ve her konuda yardımcı olur eminim fazla zorluk yaşamam gibi geliyor annemle de yakın oturuyoruz bayaa her zaman arkanızdayız diyor mutlu olmak istiyorum artık
Estağfurullah cnm neden kırılayımki mantıklı söylediklerin yanlız değilim doğru söylüyorsun ben sadece yaş için ve ara verdiğim için şok yaşamadım ama dediğin gibi ne kadar zor olabilir ki hemde kızında dogunca sever diyolar aslında sorun yok hep benim takıntılarım işte saolasin böyle paylaşımlar beni kendime getiriyor cnm tskçok özür dileyerek ve tanımadığım için soruyorum affınıza sığınarak, bir evlat yetiştirmişsiniz 17 yaşında derdi kalmamış gıbı bırsey artık. allah uzun ve saglıklı omur versın annenız yaşıyor ve hatta sıze yardım bıle edebılecek durumda, daha da guzelı eşiniz bile bakımında yardımcı olabılecek bırı anladıgım kadarıyla ve buna gonullu, sız de buna guvenıyorsunuz, neden bır bebegı bu kadar sıkıntı olarak dusundunuz kı, kendınızı çok bosyere gerıyorsunuz. ilk defa anne olsanız anlarım, esınız anlayıssız ve sıze kesınlıkle yardım etmeyen bırı olsa anlarım, annenız babanız yatalak hasta olsa veya hayatta olmasa yardım ıcın onu da anlarım, ama bıraz abartmıyor musunuz, bu ne guzel bır mucıze bunun keyfını surmek varken hemde. ben ılk cocugumu 20 gunluk bırakıp işbası yaptım, sezeryana gırmeden bır gun oncesıne kadar ısyerınde calıstım, cok da yardım gormedım esımden ve hala cocugum kucuk sayılır kendı okula gıdemez, kendı kendıne bakamaz ama bır bebek olsa korkmam, ustelık yaslı ve benım bakımıma ıhtıyacı olan annem var. darılmanız veya kırılmanız ıcın degıl ama bıraz daha farklı bakmanız ıcın yazıyorum. bır mucızeden mecburıyetmıs gıbı korkuyorsunuz gıbı gelıyor, yapmayın ne olur keyfını surun bu mutlulugun bence.
farkında degılız ama aslında en zor olan yanı hamıle kalabılmek ve ıkıncı zorluk onu sag saglım tasıyabılmek, bakmak gercekten artık bızım elımızde olan bırsey oldugu ıcın aslında cok daha kolay hamıle kalıp, sağlıkla onu kucaklayana kadar. kızın da tabı kı sevecek, çok sevmese bıle (-ki bu hiiiç mümkün değil ) koskocaman kız ve anladıgım kadarıyla mantıklı bır kız, kabullenecek ve kardesı olarak koruyacak, sahıplenme ve koruma duygusu cok asırı yogun sevgıden daha guzel ve saglam bence. korkma hıcbırseyden kesınlıkle.Estağfurullah cnm neden kırılayımki mantıklı söylediklerin yanlız değilim doğru söylüyorsun ben sadece yaş için ve ara verdiğim için şok yaşamadım ama dediğin gibi ne kadar zor olabilir ki hemde kızında dogunca sever diyolar aslında sorun yok hep benim takıntılarım işte saolasin böyle paylaşımlar beni kendime getiriyor cnm tsk
Cnm güzel sözlerin için tsklerfarkında degılız ama aslında en zor olan yanı hamıle kalabılmek ve ıkıncı zorluk onu sag saglım tasıyabılmek, bakmak gercekten artık bızım elımızde olan bırsey oldugu ıcın aslında cok daha kolay hamıle kalıp, sağlıkla onu kucaklayana kadar. kızın da tabı kı sevecek, çok sevmese bıle (-ki bu hiiiç mümkün değil ) koskocaman kız ve anladıgım kadarıyla mantıklı bır kız, kabullenecek ve kardesı olarak koruyacak, sahıplenme ve koruma duygusu cok asırı yogun sevgıden daha guzel ve saglam bence. korkma hıcbırseyden kesınlıkle.
rica ederim canım, ama gerçekler bunlar, üzme kendini, sanırım aynı yaştayız ve düşün ben daha hamile kalabilmenin stresini yaşıyorum, allah ızın verıp de ıkıcı cocuga benı layık gorurse ben senden de yaslı olacagım hamıle kaldıgımda :) :) :)Cnm güzel sözlerin için tskler
Teşekkür ederim daha iyiyim iki aya yaklaştım, kendi kendine kaynayacakmış sargı falan yok o yüzden arada sızlıyo. bugun Ovulasyonndan soraki 7. gün. çoğu insanın 14 gün sürüyor ovulasyon sonrası regl ama benim 12 ya da 11 o yüzden fazla beklemiyorum. benim ovulasyon 16-17. günleri buluyor genelde. luthal phase defecti diye bi durum var onda da sınır ovulasyondan sonra 10 gün ve daha erken regl oluyorsan embriyo tutunamıyo diyolar onunla alakalı bir durumum var mı hala kendimdeki sorunu çözebilmiş değilim. Dr lardan daha çok hakimim bu sürece:) o sebebi bulucam olum:)selam inşallah tutmuştur bu defa bat kaç şimdi? omzun nasıl oldu daha iyi misin? her gebelik farklı oluyor bu arada kıyas yapma bence.. daha 1 hafta olmuş .. belirti de aramayalım diyoruz ama kendini hissettiriyorlar :)
İnş. Canım Allah gönlünden geçenleri versin sana cnm sağlıklı günler ve gebelik dilerim sana cnmrica ederim canım, ama gerçekler bunlar, üzme kendini, sanırım aynı yaştayız ve düşün ben daha hamile kalabilmenin stresini yaşıyorum, allah ızın verıp de ıkıcı cocuga benı layık gorurse ben senden de yaslı olacagım hamıle kaldıgımda :) :) :)
çok teşekkür ederim canım inşallah, dileyen herkes için gerçek olsun duanİnş. Canım Allah gönlünden geçenleri versin sana cnm sağlıklı günler ve gebelik dilerim sana cnm
geçmiş olsun canım. aynen öyle bi araştır bakalım.. inşallah hemen bulursun..:)Teşekkür ederim daha iyiyim iki aya yaklaştım, kendi kendine kaynayacakmış sargı falan yok o yüzden arada sızlıyo. bugun Ovulasyonndan soraki 7. gün. çoğu insanın 14 gün sürüyor ovulasyon sonrası regl ama benim 12 ya da 11 o yüzden fazla beklemiyorum. benim ovulasyon 16-17. günleri buluyor genelde. luthal phase defecti diye bi durum var onda da sınır ovulasyondan sonra 10 gün ve daha erken regl oluyorsan embriyo tutunamıyo diyolar onunla alakalı bir durumum var mı hala kendimdeki sorunu çözebilmiş değilim. Dr lardan daha çok hakimim bu sürece:) o sebebi bulucam olum:)
Eşin herseyde bir hayır olduğunu bilmelievet ıkıncıyı bu yaşa bıraktıgım ıcın yaşlandığımı ve artık olmayacağını soyluyor küsüyür bana. ama maddi olarak gercekten imkanım yoktu işi bırakıp bır de ıkıncı cocugu yapıp bakmaya, sımdı de cok ımkanım yok ama en azından ılk cocugum buyudu ve ona haksızlık etmıs olmam sanırım