oy cnm. ins . bende hamile kalirim. dün akşam vikis buğusu yaptım. kasiklarim cok.agridibenim eşimin de sperm değerleri normalin altındayken gebe kaldım. hiç beklemiyoduk hatta. aşılama için adet olacağım günü beklerken gebe olduğumu ögrendim. kısmet diyorum inşallah hayırlısı olur hakkınızda.
Çok teşekkür ederim canım darısı sana ve arkadaşlara olsunMerhaba sizinle 4.gün embriyosu hakkında konuşmuştuk maşallah bebeğinize kavuşmuşsunuz
Olsun olsun benim küçük oğlum oğlak, o kadar tatlı ve güzel bir kalbi var ki inanamazsın, maşaallah.Niye yaa oğlak olamsin ben umudunu kestiğim ay tüp Bebek düşüğü Nisan'da oldu ve o aydan gebe kalmışım niye oğlak olmasın
Maşaallah ne güzel, ikinci de olsa eve yeni gelen bebeğe alışma süreci oluyor.Bazıları çok şanslı korunmayı bırakıp bir kaç ay içinde hamile kalıyor benim bir arkadaşım var onunla ilk ogullarimizda kırkımız karıştı 5 yıl sonra ikimizde hadi vakti geldi deyip korunmayı bıraktık ve o ikinci ay gebe kaldı kızı şimdi ilkokula başladı ben yeni anne oldum bu iş nasip işi rabbim ne zaman uygun görürse o zaman geliyor kuzular
Ben iyiyim 40miz çıktı bebiş iyi gaz çıkarma sorunu var kuzunun emiyor gaz sancısı oluyor böyle kısır döngü ile geçiyor günler çok şükür bu günümüze
Evet jet sosyete iyidir ama bir Avrupa Yakası değil:)Günaydınlaarr :)
ben izlemiyorum kadın dizisini bi kaç kez öylesine bakmışızdır.. daha çok komedi tercih ediyoruz ama son dönemde o da yok jet sosyete de istenilen tadı vermiyor.. kızım bizim hikaye ve yasak elmayı izlemek istiyor ama izletmemeye çalışıyorum.. kim milyoner olmak istere bakıyoruz.. şimdi survivor başladı ona takılıyor.. çarpışma zevk verici şu anda.. cumartesi de erkenci kuş işte :))
eveett yaprak döküümüünü de az izlemedik... Aman Ali Rıza bey duymasın diye diye felakete sürükledi aileyi.. :))Evet jet sosyete iyidir ama bir Avrupa Yakası değil:)
Yıllar önce Avrupa Yakası'nı izliyorduk.
Tam o gün Yaprak Dökümü de varmış.
Eşi askerde olduğu için eltim arada bizde kalırdı, o Yaprak Dökümü'nü izlerdi.
Ben de alıştım ve hala tekrar bölümlerini izliyorum.
O yıllarımı hatıtlatıyor bana, daha küçük oğlum yokken, o bahsettiğim depresyon zamanlarımda, sonra hamile kaldım, oğlum doğdu hep devam etti dizi yani hayatımın en önemli anılarının olduğu zamanlar..
Belki de ondan, şimdi tekrar bölümlerini bile kaçırmıyorum:)
Ceyda ile birlikte hamile kalmıştık
Cidden 9 ay sürdü dizide Ceyda'nın doğurması
Doğumuma yakın, Ceyda doğurdu ben daha doğuramadım diyordum
Birazdan başlayacak yine :)
Şimdi tekrar aynı diziyi izleyince sanki o yıllara gitmiş gibi oluyor musun sen de:)eveett yaprak döküümüünü de az izlemedik... Aman Ali Rıza bey duymasın diye diye felakete sürükledi aileyi.. :))
aşkı memnu muhteşem yüzyıl ikinci bahar şehnaz tango sıkı takip ettiklerimdendi.. ilk dizimiz de bizimkiler
bende aşkı memnuda hamileydim :)
öyle öyle kısmet nasip bu işler... benim bir görümcem de bekar.. ohh diyorum bazan ne evlencen.. belki kendi istiyordur içinde.. evet ya aman der çoluk çocuk koca derdi derEvliliği istiyor tabi de, kısmet bu işler canım, çok güler yüzlü, sosyal biridir ama olmayınca olmuyor. İçimizde çocukları en çok seven hep o oldu. Hayırlısı canım
evet o günleri düşünüyorsun vayy be diyorsunn biz de gençtik geçen yaz ben de kanal d de aşkı memnunun finaline denk gelmiştim oturdum izledim yine ağla ağla...Şimdi tekrar aynı diziyi izleyince sanki o yıllara gitmiş gibi oluyor musun sen de:)
Resmen oturup Yaprak Dökümü izliyorum her gün, tv2 de işi biliyor, her yıl tekrar tekrar veriyor diziyi:)
Erkenci Kuş'un gününü bilmiyorum ama ne zaman denk gelsem takılıp bakıyorum, tatlı bir dizi:)
Muhteşem Yüzyıl ile İkinci Bahar'ı pek izlemedim.
Yetişkinlik zamanımın ilk dizisi şu Özcan Deniz'in ağa dizisi vardı ya oydu
Gittim tedavi protokolümü ve de ilaçlarımı aldım geldim. Kuzular dolapta yatıyor, ilk adetle başlıyorum. Bir ay dinlendirme de olmayacak. normalde adetim 25-26 Şubat gibi.. bu ay iki kere çatlama olmuş olabilir o nedenle değişirse bilmiyorum.
tamam düzenli beslenmek spor geri sönüş sağlayabiliyordu ondan demek ki evet iyi bişey tabi düşmesi :))Gittim tedavi protokolümü ve de ilaçlarımı aldım geldim. Kuzular dolapta yatıyor, ilk adetle başlıyorum. Bir ay dinlendirme de olmayacak. normalde adetim 25-26 Şubat gibi.. bu ay iki kere çatlama olmuş olabilir o nedenle değişirse bilmiyorum.
oyy kurban olurum ellereÇok teşekkür ederim canım darısı sana ve arkadaşlara olsun
Deneyin doğal yoldan olabilir diye bir tavsiyesi hiç olmadı. O nedenle sonuç negatif olacak gibi planlama yapıldı. Ama bu arada tutarsa ilaçları iade ederiz. Yeter ki tutsun :) ama tutmamışsa da yeni tedavi ilk günden başladığı için elimde ilaç olması gerekiyordu.tamam düzenli beslenmek spor geri sönüş sağlayabiliyordu ondan demek ki evet iyi bişey tabi düşmesi :))
şimdi senin bu denemelerinin tutma şansı yok mu? neyse olsun da artık ne şekilde olursa canım yaa..
Hayırlısı olsun inşallah doktorun da ne kadar rahat tedavi yanlıştı ne kolay onun için bütün iğneleri stresi yaşayan sensin nasıl olsaSelam kızlar
Doktordan geldim, yeni tedavi planladı, ilaçlarımı da aldım. Adetle birlikte başka ilaçlarla tekrar başlıyorum. Doktorun söylediği, senin yumurtlamanda ya da yumurtalık fonksiyonlarında bir sorun yok bu tedavi yanlıştı değiştireceğiz dedi. Çatlamaması için iğne vururken neden yumurta çatladı sorusunun cevabı ise iğneye geç başlamışız tedavi ile başlanmalıydı dedi. Yumurtalıklarım çok hassasmış. Neyse geçmiş geçmişte kaldı önümüze bakacağız. Bu kez daha iyi olacağına inanıyorum. Bu arada adetin 2. Günü yapılan testler beni şaşırttı. Çünkü elimde en son tüp bebek tedavisine başlarken yapılan testler vardı orada da fsh ; 8 / e2 ; 70 gibiydi. Bu defa
lh;4 /fsh ;6 / e2;54 / progesteron 0,34 çıkmış.
Bu arada testler aynı laboratuvara ait. Fsh neden düşer ki? En azından daha iyi bir değer gelmiş üzümünü yiyip bağını sormamak lazım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?