o zaman tırt kusura bakmaaazevkle şevkle aşkla yapmak gerek bizim de ondan olmi heralde
bugun ogleden sonra gidecegim.bakalim nasil gececek.dennisgo sen de doktora gidicektin haber verirsin bize? iyi haberlerle inşallah.
Merhaba canım nasılsın görüşmeyelidennisgo sen de doktora gidicektin haber verirsin bize? iyi haberlerle inşallah.
Merhaba canım iyilik diyelim iyi olsunn.. son iki aydır hayal kırıklığı yaşıyorum.. belirtiler çok yoğun oluyor... onun dışında iş güç vakit geçiyor.. Sen nasılsın çocuklar iyidir inşallah, büyüdü mü bebişin emiyor mu hayat nasıl gidiyor? :)Merhaba canım nasılsın görüşmeyeli
Cem yılmazın bir esprisi geldi aklıma bu konuyla ilgili :) Kadın dijital, kapalı bir kutu. Narin olmaları o yüzden. Çabuk bozulurlar, her şeye bir alınganlık. Sürekli update edilmeleri gerekiyor, öyle bir takvimleri var ya hani. ‘O gün bize bulaşmayın’ İstiyorlar ki her hallerini anlayalım. ‘Bizim bazı günlerimiz var, kafamız çalışmaz.’ Heee. Bir kadın tanıdım THY’de Airbus pilotu. Kadın var yerçekimsiz ortamda çalışıyor. Kadın var dört çocuk sırtında hasat topluyor.Evet evet o da var dogrusun kendimize anca 1 hafta mi kaliyor ne :)) yumurtlama kucuk adet diyorduk ama o da artik bildigin adet donemi:))
Çok teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Eski (4-5 yıl önce) çekilen usg leri de götüreceğim bu defa. Kıyas yapacak. Fibrokistler vardı, ama fibroadenom yoktu. Meme MR ı çekelim dediler, açık MR çektirdim, korkuyorum kapalı MR dan. Onda da net çıkmıyormuş. 3 ay gel bir daha bakalım ebatına dedi. Biyopsi yapılmadı neyseki, çok korkuyorumCanım geçmiş olsun bendede fibrokistik meme var 7 yıldır gidiyorum kontrollere. en son haziranda gittiğimde ksit baya büyümüştü ince iğne biopsisi yapıldı solmemeden ağustosta kalın iğne biopsisi yapıldı sağ memeden iyi çıktı çok şükür ama sağ memede fibro adenom ? denmişti biopsi sonucu kesinleşmedi fibro adenom olduğu. geçen hafta yine kontrole gittim yine sağ memeden biopsi istedi dün gitmem gerekirdi gitmedim biopsiye. başka bir doktorda tekrar ultasyon yapıldı korkacak bişey yok ama emar çektirelim dedi oda gerekirse sonra biopsi yapalım dedi yani bitmiyor. sendede biopsi felan yapıldımı? direk 3 ay sonra kontolmü dedi?
ahahahahaCem yılmazın bir esprisi geldi aklıma bu konuyla ilgili :) Kadın dijital, kapalı bir kutu. Narin olmaları o yüzden. Çabuk bozulurlar, her şeye bir alınganlık. Sürekli update edilmeleri gerekiyor, öyle bir takvimleri var ya hani. ‘O gün bize bulaşmayın’ İstiyorlar ki her hallerini anlayalım. ‘Bizim bazı günlerimiz var, kafamız çalışmaz.’ Heee. Bir kadın tanıdım THY’de Airbus pilotu. Kadın var yerçekimsiz ortamda çalışıyor. Kadın var dört çocuk sırtında hasat topluyor.
Bizimkiler gri eşofman üzerine uzanıyor koltuğa, elinde kumanda: ‘Gel gitlerim var, bulaşma bana.’ Dünyadaki tek kadın kendinmişsin gibi niye davranıyorsun? O takvim yansın inşallah! Olayın kendisi bir hafta, öncesi bir hafta, sonrası bir hafta. Biri bunlara söylesin, ay dört hafta. Sen bu hesaba göre şubat ayı yoksun!”
Bu ay olmam lazım, aşılama ayım:))
Ankarada, eşimle nataveganın içindeki sinema salonunda izlemiştik :))Çok gülmüştük yaa:)ahahahahaçok iyiydi evet benim de aklıma o gelir hatta o gösterisini canlı izleme imkanı buldum son dediği gösteri congresiumda... eksik kalmış :)) Kadın airbus kaldırıyor sen napıyorsun dediydi yıkıldık yahu
ayy inşallah ol ve tutsun aşılamann...
Ultrasonun zararı olmaz, ses dalgası. Doktorun tedavi şekline göre rakam değişir. Ben merional 75 mg iğnelere 310 verdim. 360 TL miş, doktorumun indirimi oldu. Çatlatma iğnesine de 100 verirsem, laboratuvara 200-300 verir siniz, ben almayacağım dedi doktor.Selam gençler:)
seheryeli77 teşekkürler. Sen bayağı doğal besleniyormussun. Demekki yumurta rezervinin sırrı doğal beslenmekte.
Kızlar bu arada yarın benim bat günüm takvimime göre. Ama ovu testinde 2 gün geç oldu. Doğal olarak 3 gün sonra olcaktir. Bu arada hiç belirtim yok, sadece vücut isim yüksekti bugün itibariyle düştü gibi hissediyorum. Perşembe günü trioid için ultrason randevum var. O zamana kadar adet olmazsam ultrasonun zararı olur mu?
Bu arada bende aşılama mi denesem kızlar. Tüp ten sonra aşılama deneniyor mu? Yaptıracak olan arkadaşlar maliyet ne tutuyor araştırdınız mi?
Benim yeğenim bu pazar günü 1 yaşına giriyor. İlk yeğen, ilk torun. 4 kız kardeşiz. Teyze olmak çok güzel bir duyguymuş ya, annelikten önce tattığımız için bu duyguyu daha yoğun yaşıyoruz sanırım. Akraba iliskilerinde en güzel terfilerden birini yaşadık. Annelik duygusunun ucundan tattık. Hayatımıza vazgeçemeyeceğimiz birisinin daha girmesi... kokusuna doyamamıyoruz, her özlediğimizde soluğu yanında alıyoruzBen de senin gibi olacağımı sanıyorum. Sonuçta herkesin bir aşamadan sonra kendi hayatı oluyor. Beraber geçen zamanların kıymetini bilmek gerekir. Daha çok vakit geçireceğin her fırsat güzeldir..
bazen Türkiye’ye gelince kardeşim beraber vakit geçirmek istiyor. Oğlanı babaya bırakıp tek takılalım istiyor. Yeğenim de bana gelip inanılmaz üzgün bir şekilde “annem seninle tek olmak istiyor ama ben de seni özlüyorum, ben de gelmek istiyorum “diyor. Böyle var ya içimden birşeyler akıp gidiyor. Kendim doğursam bu kadar yoğun hissedebilirim. Ben de her seferinde “ben seni ne zaman bıraktım” diye soruyorum. O an ki neşesi dünyalara bedel. Kardeşime de kötü kadın müzeyyen diyorum bu nedenle :))
Allah bağışlasın tek torun mu 4 kızdan canım.. bir de kardeş korunmayı bırakmıştı değil mi?Benim yeğenim bu pazar günü 1 yaşına giriyor. İlk yeğen, ilk torun. 4 kız kardeşiz. Teyze olmak çok güzel bir duyguymuş ya, annelikten önce tattığımız için bu duyguyu daha yoğun yaşıyoruz sanırım. Akraba iliskilerinde en güzel terfilerden birini yaşadık. Annelik duygusunun ucundan tattık. Hayatımıza vazgeçemeyeceğimiz birisinin daha girmesi... kokusuna doyamamıyoruz, her özlediğimizde soluğu yanında alıyoruz
ilk göz ağrımız, CAN'ımız, miniğimiz... bize teyze diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz :) Anne, anneanne demeye başladı. Her zaman merhameti bilen, adaletli bir yüreği olsun, yolu hep aydınlık olsun... Bütün çocukların ...
bambaska bir sey gercekten. teyzelik buysa annelik 9 siddetinde deprem etkisi yaratacak herhalde. asilama icin simdiden bol sanslar. sperm ve yumurtanin arasinda buyuk ask yasanir da yegenine kardes, ailenize yeni bir nese gelir. beraberce buyurler :)Benim yeğenim bu pazar günü 1 yaşına giriyor. İlk yeğen, ilk torun. 4 kız kardeşiz. Teyze olmak çok güzel bir duyguymuş ya, annelikten önce tattığımız için bu duyguyu daha yoğun yaşıyoruz sanırım. Akraba iliskilerinde en güzel terfilerden birini yaşadık. Annelik duygusunun ucundan tattık. Hayatımıza vazgeçemeyeceğimiz birisinin daha girmesi... kokusuna doyamamıyoruz, her özlediğimizde soluğu yanında alıyoruz
ilk göz ağrımız, CAN'ımız, miniğimiz... bize teyze diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz :) Anne, anneanne demeye başladı. Her zaman merhameti bilen, adaletli bir yüreği olsun, yolu hep aydınlık olsun... Bütün çocukların ...
Amin canım, cümlemizinkini. Ablam evli değil, benim küçüğümün oğlu, korunmayı bırakan en küçük kardeşim. 92 doğumlu.Allah bağışlasın tek torun mu 4 kızdan canım.. bir de kardeş korunmayı bırakmıştı değil mi?
Çok teşekkür ederimmm, umarım :))bambaska bir sey gercekten. teyzelik buysa annelik 9 siddetinde deprem etkisi yaratacak herhalde. asilama icin simdiden bol sanslar. sperm ve yumurtanin arasinda buyuk ask yasanir da yegenine kardes, ailenize yeni bir nese gelir. beraberce buyurler :)
inşallah dolsun taşsın arka arkaya doğurun sağlıkla :)) ablanla kaç yaş var aranızda inşallah o da evlensin hemen doğursun..Amin canım, cümlemizinkini. Ablam evli değil, benim küçüğümün oğlu, korunmayı bırakan en küçük kardeşim. 92 doğumlu.
Merhaba sizinle 4.gün embriyosu hakkında konuşmuştuk maşallah bebeğinize kavuşmuşsunuzMerhaba hanımlar
Aramıza yeni katılan arkadaşlar var hepiniz hoşgeldiniz
inşallah tez zamanda sağlıkla guzel haberlerinizi alırız burdan
2 yaş var canım. Ben 77 ablam 75 li. Umarım ya, geçen arkadaşı yumurtalıklarını dondurdu, o da bir an düşündü sonra vazgeçti.inşallah dolsun taşsın arka arkaya doğurun sağlıkla :)) ablanla kaç yaş var aranızda inşallah o da evlensin hemen doğursun..
Yapsaydi ya belki ister sonradan dusunmyor mu evlenmeyi.. cocuk sahibi olmayi istemiyor mu?2 yaş var canım. Ben 77 ablam 75 li. Umarım ya, geçen arkadaşı yumurtalıklarını dondurdu, o da bir an düşündü sonra vazgeçti.
Evliliği istiyor tabi de, kısmet bu işler canım, çok güler yüzlü, sosyal biridir ama olmayınca olmuyor. İçimizde çocukları en çok seven hep o oldu. Hayırlısı canımYapsaydi ya belki ister sonradan dusunmyor mu evlenmeyi.. cocuk sahibi olmayi istemiyor mu?
benim eşimin de sperm değerleri normalin altındayken gebe kaldım. hiç beklemiyoduk hatta. aşılama için adet olacağım günü beklerken gebe olduğumu ögrendim. kısmet diyorum inşallah hayırlısı olur hakkınızda.esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?