İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Merhaba canım nasılsın görüşmeyeli
Merhaba canım iyilik diyelim iyi olsunn.. son iki aydır hayal kırıklığı yaşıyorum.. belirtiler çok yoğun oluyor... onun dışında iş güç vakit geçiyor.. Sen nasılsın çocuklar iyidir inşallah, büyüdü mü bebişin emiyor mu hayat nasıl gidiyor? :)

Evet evet o da var dogrusun kendimize anca 1 hafta mi kaliyor ne :)) yumurtlama kucuk adet diyorduk ama o da artik bildigin adet donemi:))
Cem yılmazın bir esprisi geldi aklıma bu konuyla ilgili :) Kadın dijital, kapalı bir kutu. Narin olmaları o yüzden. Çabuk bozulurlar, her şeye bir alınganlık. Sürekli update edilmeleri gerekiyor, öyle bir takvimleri var ya hani. ‘O gün bize bulaşmayın’ İstiyorlar ki her hallerini anlayalım. ‘Bizim bazı günlerimiz var, kafamız çalışmaz.’ Heee. Bir kadın tanıdım THY’de Airbus pilotu. Kadın var yerçekimsiz ortamda çalışıyor. Kadın var dört çocuk sırtında hasat topluyor.
Bizimkiler gri eşofman üzerine uzanıyor koltuğa, elinde kumanda: ‘Gel gitlerim var, bulaşma bana.’ Dünyadaki tek kadın kendinmişsin gibi niye davranıyorsun? O takvim yansın inşallah! Olayın kendisi bir hafta, öncesi bir hafta, sonrası bir hafta. Biri bunlara söylesin, ay dört hafta. Sen bu hesaba göre şubat ayı yoksun!”
Bu ay olmam lazım, aşılama ayım:))

Çok teşekkür ederim. Sana da geçmiş olsun. Eski (4-5 yıl önce) çekilen usg leri de götüreceğim bu defa. Kıyas yapacak. Fibrokistler vardı, ama fibroadenom yoktu. Meme MR ı çekelim dediler, açık MR çektirdim, korkuyorum kapalı MR dan. Onda da net çıkmıyormuş. 3 ay gel bir daha bakalım ebatına dedi. Biyopsi yapılmadı neyseki, çok korkuyorum(

ahahahaha çok iyiydi evet benim de aklıma o gelir hatta o gösterisini canlı izleme imkanı buldum son dediği gösteri congresiumda... eksik kalmış :)) Kadın airbus kaldırıyor sen napıyorsun dediydi yıkıldık yahu
ayy inşallah ol ve tutsun aşılamann...

Ankarada, eşimle nataveganın içindeki sinema salonunda izlemiştik :))Çok gülmüştük yaa:)
Umarım canımm, umarım. Bugün iğnenin 5. günü. 2 adet iğnem kalıyor, cumartesi kontrole gideceğiz, bakalım

Son düzenleme:
Ultrasonun zararı olmaz, ses dalgası. Doktorun tedavi şekline göre rakam değişir. Ben merional 75 mg iğnelere 310 verdim. 360 TL miş, doktorumun indirimi oldu. Çatlatma iğnesine de 100 verirsem, laboratuvara 200-300 verir siniz, ben almayacağım dedi doktor.

Benim yeğenim bu pazar günü 1 yaşına giriyor. İlk yeğen, ilk torun. 4 kız kardeşiz. Teyze olmak çok güzel bir duyguymuş ya, annelikten önce tattığımız için bu duyguyu daha yoğun yaşıyoruz sanırım. Akraba iliskilerinde en güzel terfilerden birini yaşadık. Annelik duygusunun ucundan tattık. Hayatımıza vazgeçemeyeceğimiz birisinin daha girmesi... kokusuna doyamamıyoruz, her özlediğimizde soluğu yanında alıyoruz
ilk göz ağrımız, CAN'ımız, miniğimiz... bize teyze diyeceği günü sabırsızlıkla bekliyoruz :) Anne, anneanne demeye başladı. Her zaman merhameti bilen, adaletli bir yüreği olsun, yolu hep aydınlık olsun... Bütün çocukların ...

Allah bağışlasın tek torun mu 4 kızdan canım.. bir de kardeş korunmayı bırakmıştı değil mi?

bambaska bir sey gercekten. teyzelik buysa annelik 9 siddetinde deprem etkisi yaratacak herhalde. asilama icin simdiden bol sanslar. sperm ve yumurtanin arasinda buyuk ask yasanir da yegenine kardes, ailenize yeni bir nese gelir. beraberce buyurler :)

Çok teşekkür ederimmm, umarım :))

esimin degerleri sikntili. en buyuk sorun.o bizde. ins onlarda iyi olurda bebekmsahibi oluruz. soerm yapi bozuklugu, hateketsiz sperm sayisi fazla. ileri hareket cok,dusuk. bakalm tup bebek denicez.
benim eşimin de sperm değerleri normalin altındayken gebe kaldım. hiç beklemiyoduk hatta. aşılama için adet olacağım günü beklerken gebe olduğumu ögrendim. kısmet diyorum inşallah hayırlısı olur hakkınızda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…