Merhaba , ben ne diyeyim sizin dediklerinize bakılırsa benim eşimin katili olmam gerekirdi 36 yaşımda eşimle tanıştım , tanışır tanışmaz kısa sürede evlenmeye karar verdik ama o çalışmıyordu bende işsiz birini ailemle evlenmek üzere tanıştıramam diye iş bulmasını bekledim dandik bir iş buldu sonunda ama 1 yıl sürdü ki o kadar saçma sapan bir işi daha kısa sürede de bulabilirdi ama çok üstüne düşmedi neyse evlendiğimde yaş oldu 37 eski patronumun kızı şakayla karışık 5 sene çocuk yok diyor eşim hemen çocuk istemiyorum biraz kafa dinleyelim diyor koruna koruna yaş oldu 38 millet çocuğun olmuyor mu diye sormaya başladı benim eşim kendisi korunuyor biz daha çocuk hiç denememişiz eski patronum evlatlık alırsınız gibi konuşmaya başladı ble , eşime kızdım o ay korunmadık ve hemen ilk denemede hamile kaldım eşim servis aracı almıştı ve onuda benim üstüme yapmıştı ben hamileyim o sırada işi bırakırsam o aylık 600 tl bağ kur ödememiz gerekiyor o parayı ödememek için sgk sigortamın kesilmemesi dolayısıyla çalışmam lazım . Ama iş koşullarım berbat patronlarımdan biri sürekli sigara içiyor kimse bir şey diyemiyor , servisim yok iki vesayetle gelip gidiyorum 2 kilometre sanayi içlerinde yol yürüyorum,ayrıca streslide, havada soğuk kış ortasıydı ozaman ya bu iş hamilelik için uygun değil dedim kayınvalidemlerde yemekteyken kayın validem yürümek iyidir sağlına iyi gelir stres yapmadan işini yap , sigara meselesi içinde odanı değiştir bir daha nerde iş bulacan dedi , bir allahın kulu bana işi bırak demedi, sonunda olan oldu 11 haftalık bebeğimin kalbi durdu şimdi iki senedir olmuyor olmuyor olmuyor , kürtajda yapışıklık olmuş dedi en son bir doçent, ameliyat oldum, ameliyat sonrası fikrini değiştirdi rahim t şeklinde üçgen yapmaya çalıştık dedi. Bir sonraki ay menogon iğneyle deneyeceğiz .