İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

selam kizlar
yarin doktora gidiyorum aldim kagit kalemi elime soru hazirliyorum. sanki 3. tedaviyi konusmak ve planlamak icin degil de kadini sinav yapmaya gidiyorum :)

ay bugun doktor esimin d vitaminini dusuk buldu. ben kafama gore ona bir doz baslamistim.ama yeterli olamamisim. ben yapamamisim diye doktora devrettim hastayi kizlar :)
ne kadar verdindi? :)) erkeklerde de düşük olabiliyor demek ... ben hep kadınlara özgü diye düşünüyordum

ben de senin gibi düşünüyorum acaba benim de ondan mı olmuyor diyorum

selam kizlar
yarin doktora gidiyorum aldim kagit kalemi elime soru hazirliyorum. sanki 3. tedaviyi konusmak ve planlamak icin degil de kadini sinav yapmaya gidiyorum :)
Ama cidden artık insanlar okuduğunu ve duyduğunu anlayabiliyor.
Özellikle kronik hastalıklarda ve uzun süreli takiplerde, kullanılan ilaç belliyse doz ayarlamasını aşağı yukarı anlayabiliyor insan veya istenecek tahlilleri, sonuçları yorumlamayı..
Aslında doktorların, bilinçli hastaları sevmeleri gerek ama bazıları gıcık oluyor, sanki onlarla yarışıyormuşuz sanıyor

ben de senin gibi düşünüyorum acaba benim de ondan mı olmuyor diyorum
bilmem ki ondan mı olmuyor... işte hep bahsediyoruz ya olanlar bir mucizeymiş biz sonradan fark ettik... 40 sebep bir araya gelecek de olacak.. ama bir taraftan da umudum sağlam.. oldu yine olur diyorum en nihayetinde mayıstaki kürtajla sonlanan gebeliğimde de 39 yaşındaydım...
bu arada hoş geldin senin durumun ne?

ne kadar verdindi? :)) erkeklerde de düşük olabiliyor demek ... ben hep kadınlara özgü diye düşünüyordum
gunde 40 damla baslamistim.. 17 cikmis. benim ilk tepkim biz sana ampul alalim,ayda bir ic oldu.doktor da ona benzer bir sey yazdi bence. daha almadik eczaneden.ama ayda bir kullanacaksin dedi.
.

gunde 40 damla baslamistim.. 17 cikmis. benim ilk tepkim biz sana ampul alalim,ayda bir ic oldu.doktor da ona benzer bir sey yazdi bence. daha almadik eczaneden.ama ayda bir kullanacaksin dedi.
.
40 damla ne yahu kendine yarım şişe adama 40 damla eziyet olsun diye mi 40 damlat dedin ampul iyi olur hadi bakalım geçmiş olsun... ben de benim son gittiğim dr.a gıcık oldum.. kutu ne ki bebekler için o 1 derece yükseltir ben ampul veriyorum dedi... sonuç bir çıktı 32 19 dan 32ye yükseltmişim bir kutuda:)

Önceleri öyle olur:)Benim sabah akşam 6 aylıkta sabitlendi artık
ayy demee.. bana hep nazar değdirdiler sende mide yok göbek yok diye diye... bakalım biraz mide de çıktı göbeğimi görmeliydin adet olacağım zaman.. 6 aylık resmenn.. patlayacak bombaydım nerdeyse.. neden o kadar şişer ki bi insan bu hormonlara noliy...

Budur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…