İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
benimki yarım kalmış canım:))

d viti ben de mi öyle yapsam kii iki hafta da bitmiş olur..

benimki yarım kalmış canım:))

d viti ben de mi öyle yapsam kii iki hafta da bitmiş olur..
Benim dozum haftalık yarim şişeye denk geliyor canım. Yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben doktora söylemedim ama eczacı tanıdığımız o bir problem olmaz demişti. Hatta d vitamini ampul var ya aylık içilen ondan istiyorum daha pratik diye senin doza göre fazla olur diyor vermiyor.
Yarım kalan da şöyle solda daha çok yumurta var diye ağrım var sanıyordum. 8 solda 3 sağda başlamıştık tedaviye. 2 sağda 6-7 solda devam ettik çünkü.

inşallah doğal yolla tutar da ayy.. benimki de biteydi iyiydi lambadalara başlayaydık

Aaa öyle mi, ne güzel. Hatay yemekleri tam benlik, acılı, baharatlı :)) Hayatımda hiç ordaki lezzette ve doygunlukta dürüm yemedim. Ya künefesiii, acıktım galiba:)

Oo doğal beslenme senden sorulur o zaman canım, ne şanslısın

Ah o yükselenler:) aynen ben de akreplerin yüz karasıyım

Ben senede bir düzenli gidiyordum. Şimdi fibroadenom mu kist mi anlayamadıkları kitle çıktı. 3 ay sonra gel dediler. yani şubat ayında. Teyzemde meme kanserini atlattı, ondan ihmal etmem. Siz de ihmal etmeyin.
İnsanı boşuna strese sokması, korkutması olmasa iyi bir şey de, durduk yere o var bu var deyip insana hasta gibi hissettirebiliyor.
Ben biraz alternatif konulara yönelip, araştıran biriyim.
Prof.Ahmet Rasim Küçükusta taraftarı gibi:)
Çoğu zaman iyi huylu kitlelere araştırma önerilip insanları endişeye sürüklüyorlar ve gereksiz biyopsiler yapılıyor

günaydın kızlarrr :)
d viti unutuyorum 2 gündür.. akşam alsam nolur ki... ya da bunun belli bi standardı var mı şu zaman içilmeli diye? Saaaffeeeetttt Topiğin eczacısı toktoruuu her şeysiii Safffeeeettttt
Tek doz olan ilaçların genelde sabah alınması tavsiye edilir, tabi gevşetici özelliği olan antialerjik ilaçlar dışında, onlar gece alınırsa iyi olur.
D vitamini de güneş ile aktifleşen bir vitamin olduğu için özellikle gündüz alman yararlı canım

Etten uzak durman gerekiyormuş canım.
Çok canın isterse birkaç ayda bir sadece kuzu eti yiyebilirmişsin.
Sindirimi en hassas grupsun sen, tabi yükselenin başka değilse:)
ben anlamıyorum zaten her şey karman çorman demir için et ye diyor diğer taraftan kolesterol için sakıncalı deniyor... ne yapacağımı şaşırdım beynim döndüüü

ben anlamıyorum zaten her şey karman çorman demir için et ye diyor diğer taraftan kolesterol için sakıncalı deniyor... ne yapacağımı şaşırdım beynim döndüüü
Sindirim normal olursa aslında hiçbir şeyin zararı olmuyor. Bir de özellikle canının istediğini yemek iyi gelir, eksiği tamamlar:)

sağol canım.. folik asiti de gece alıyorum.. demir hapını da yatmadan önce... maşallah iyi yükseldiler.. sindirim soyle tuvalette sikintim yok aksamlari siskinligim gazim artiyor ben bunu kocama bagliyorum : (

Kızlar ben yazmayı pek sevmiyorum oyüzden okumayı tercih ediyorum.Burayı okumak çok iyi geliyor valla çokda gülüyorum yazılanlara Allah gönlünüze göre versin inşallah. Gerçi hepimizin gönlündeki aynı en kısa zamanda tüm güzel haberleri almak nasip olur inşallah.

sağol canım.. folik asiti de gece alıyorum.. demir hapını da yatmadan önce... maşallah iyi yükseldiler.. sindirim soyle tuvalette sikintim yok aksamlari siskinligim gazim artiyor ben bunu kocama bagliyorum : (
Ağrı olmadan şişkinlik hissi bende var, nasıl kocana bağlıyorsun canım anlayamadım

Ama hem okur hem yazar olman lazım canım, öyle daha çok tadı çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…