benimki yarım kalmış canım:))sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
Benim dozum haftalık yarim şişeye denk geliyor canım. Yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben doktora söylemedim ama eczacı tanıdığımız o bir problem olmaz demişti. Hatta d vitamini ampul var ya aylık içilen ondan istiyorum daha pratik diye senin doza göre fazla olur diyor vermiyor.benimki yarım kalmış canım:))
d viti ben de mi öyle yapsam kii iki hafta da bitmiş olur..
inşallah doğal yolla tutar da ayy.. benimki de biteydi iyiydi lambadalara başlayaydıkBenim dozum haftalık yarim şişeye denk geliyor canım. Yani bir sorun olacağını sanmıyorum. Ben doktora söylemedim ama eczacı tanıdığımız o bir problem olmaz demişti. Hatta d vitamini ampul var ya aylık içilen ondan istiyorum daha pratik diye senin doza göre fazla olur diyor vermiyor.
Yarım kalan da şöyle solda daha çok yumurta var diye ağrım var sanıyordum. 8 solda 3 sağda başlamıştık tedaviye. 2 sağda 6-7 solda devam ettik çünkü.
Aaa öyle mi, ne güzel. Hatay yemekleri tam benlik, acılı, baharatlı :)) Hayatımda hiç ordaki lezzette ve doygunlukta dürüm yemedim. Ya künefesiii, acıktım galiba:)ben her gun damla damla icmekten cok yoruluyordum malum usengec insanim. pazartesi yarim sise iciyorum oluyor bitiyor :)
cok endiselenmis olmalisin. benim miyomlarim varken de yuksek cikmisti ama 50 gibi. biz de cok endiselenmistik cunku annem yillardir kanserle ugrasiyordu. hikaye de iyi huylu miyom ile baslamisti. ama doktor ya adet zamaniyla ilgili ya da cikolata kisti demisti.testi adete gore tekrarladi normal cikti. anneme de sizin turunuz anne kiz arasinda gecen turlerden degil demisti. bana ameliyatimi tup bebek uzmani bir jinekologun yapmasi oneriliyordu. ama ben de onkoloji ihtisasi olan bir doktor istiyordum. neyse ki sonunda tup bebek uzmani bir onkolog yapti ameliyatimi.
sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
gorumcem iskenderunda benim de babama zeytinyagi,nar eksisi, salca yollar surekli.ama etini maalesef kasaptan almak zorunda kalir babam. buradaki etler saman gibi hic sevmiyoruz. mecbur yiyoruz ama herseyin tadini bozuyor sanki. bir de iskenderunlu birisi icin kriter cok yuksek oluyor. yapilan seyler yeniyor ama hep bir iskenderun aniliyor :) ben orada yasasam obez olurum herhalde. halka tatlinin kilo ile alindigi, doneri ile rahat iki kisinin doydugu bir memleket iste :)
Etten uzak durman gerekiyormuş canım.ben A grubuyum ne yeyip ne yememem gerekmiiiişş
ben her gun damla damla icmekten cok yoruluyordum malum usengec insanim. pazartesi yarim sise iciyorum oluyor bitiyor :)
cok endiselenmis olmalisin. benim miyomlarim varken de yuksek cikmisti ama 50 gibi. biz de cok endiselenmistik cunku annem yillardir kanserle ugrasiyordu. hikaye de iyi huylu miyom ile baslamisti. ama doktor ya adet zamaniyla ilgili ya da cikolata kisti demisti.testi adete gore tekrarladi normal cikti. anneme de sizin turunuz anne kiz arasinda gecen turlerden degil demisti. bana ameliyatimi tup bebek uzmani bir jinekologun yapmasi oneriliyordu. ama ben de onkoloji ihtisasi olan bir doktor istiyordum. neyse ki sonunda tup bebek uzmani bir onkolog yapti ameliyatimi.
sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
gorumcem iskenderunda benim de babama zeytinyagi,nar eksisi, salca yollar surekli.ama etini maalesef kasaptan almak zorunda kalir babam. buradaki etler saman gibi hic sevmiyoruz. mecbur yiyoruz ama herseyin tadini bozuyor sanki. bir de iskenderunlu birisi icin kriter cok yuksek oluyor. yapilan seyler yeniyor ama hep bir iskenderun aniliyor :) ben orada yasasam obez olurum herhalde. halka tatlinin kilo ile alindigi, doneri ile rahat iki kisinin doydugu bir memleket iste :)
Oo doğal beslenme senden sorulur o zaman canım, ne şanslısınTunceliliyiz biz canım, ordaki köylülerden. samanla karışık koliye koyar topladığı yumurtaları, eti de termoslarda gönderirler. İskenderunda doğup büyüdük, salçamızı, zeytinimizi, nar ekşimizi, defne sabunumuzu ordan alırım, Ege de okudum, zeytinyağını ordan alırım bazen de dayım muğlada doktor, o gönderir arada kuru incir, zeytin, zeytinyağı.
benim de az çok kafamda görüntüler oluşuyorne güzel olurdu hepimiz bi yerde olsaydık ve toplansaydık yaşlanmayan yaş alanlar ya da ne bileyim altın kızlar
Ah o yükselenler:) aynen ben de akreplerin yüz karasıyımya spermle yumurta karışırsa.. hee o benim korkummmdu, geçti artık :)) ya ben de yüzlerimizi merak ediyorum, hepinizin kafamda bir hayali oluştu aslında:) ben duygusal biriyim, hemen bağlanırım, söylim:) hiç aslan burcuna uygun cool bir hareket değil, bütün suç yükselenimde:)
İnsanı boşuna strese sokması, korkutması olmasa iyi bir şey de, durduk yere o var bu var deyip insana hasta gibi hissettirebiliyor.Ben senede bir düzenli gidiyordum. Şimdi fibroadenom mu kist mi anlayamadıkları kitle çıktı. 3 ay sonra gel dediler. yani şubat ayında. Teyzemde meme kanserini atlattı, ondan ihmal etmem. Siz de ihmal etmeyin.
Tek doz olan ilaçların genelde sabah alınması tavsiye edilir, tabi gevşetici özelliği olan antialerjik ilaçlar dışında, onlar gece alınırsa iyi olur.günaydın kızlarrr :)
d viti unutuyorum 2 gündür.. akşam alsam nolur ki... ya da bunun belli bi standardı var mı şu zaman içilmeli diye? Saaaffeeeetttt Topiğin eczacısı toktoruuu her şeysiii Safffeeeettttt
ben anlamıyorum zaten her şey karman çorman demir için et ye diyor diğer taraftan kolesterol için sakıncalı deniyor... ne yapacağımı şaşırdım beynim döndüüüEtten uzak durman gerekiyormuş canım.
Çok canın isterse birkaç ayda bir sadece kuzu eti yiyebilirmişsin.
Sindirimi en hassas grupsun sen, tabi yükselenin başka değilse:)
Sindirim normal olursa aslında hiçbir şeyin zararı olmuyor. Bir de özellikle canının istediğini yemek iyi gelir, eksiği tamamlar:)ben anlamıyorum zaten her şey karman çorman demir için et ye diyor diğer taraftan kolesterol için sakıncalı deniyor... ne yapacağımı şaşırdım beynim döndüüü
sağol canım.. folik asiti de gece alıyorum.. demir hapını da yatmadan önce... maşallah iyi yükseldiler.. sindirim soyle tuvalette sikintim yok aksamlari siskinligim gazim artiyor ben bunu kocama bagliyorum : (Tek doz olan ilaçların genelde sabah alınması tavsiye edilir, tabi gevşetici özelliği olan antialerjik ilaçlar dışında, onlar gece alınırsa iyi olur.
D vitamini de güneş ile aktifleşen bir vitamin olduğu için özellikle gündüz alman yararlı canım
Gız sen gomiklik yapcan da ben beğenmicem mi? Hemi de burçlu yükselenli. :))
Burda herkes ayrı komik yav.
Senin çaktırmadan hamile kalma planlarınla kocanı gömüşüne,
@Marjo nun medyatiklerle ilgili laflarına,
can09e plakalı Eminemin de sinirli, tripli, heyheyli ve üşengeçli hallerine çok gülüyorum.
Şu an aklıma gelenler bunlar. Ha bi de dün "ya spermle yumurta karışırsa" muhabbetlerine güldüydüm. :))
Ağrı olmadan şişkinlik hissi bende var, nasıl kocana bağlıyorsun canım anlayamadımsağol canım.. folik asiti de gece alıyorum.. demir hapını da yatmadan önce... maşallah iyi yükseldiler.. sindirim soyle tuvalette sikintim yok aksamlari siskinligim gazim artiyor ben bunu kocama bagliyorum : (
Ama hem okur hem yazar olman lazım canım, öyle daha çok tadı çıkıyorKızlar ben yazmayı pek sevmiyorum oyüzden okumayı tercih ediyorum.Burayı okumak çok iyi geliyor valla çokda gülüyorum yazılanlara Allah gönlünüze göre versin inşallah. Gerçi hepimizin gönlündeki aynı en kısa zamanda tüm güzel haberleri almak nasip olur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?