İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Neyse ki değerleri iyi çıkıyormuş. 6 ayda takip onu yoruyor olabilir ama sonuçta değerlerinin dengede olması çok önemli. Ben de bir dönem çok çektim. Gittiğim doktor bir türlü dozu ayarlayamıyordu ya hipertroid oluyordum ya ilaç yetmiyordu hipotroid. Sonra doktor değiştirdim de rahatladım. Dengesiz troid çok yoruyor vücudu.

Hiç sorma canım, yormaz mı, mesela uykuya dalmada sorun yaşıyor, heyecanı, terlemesi çok oluyor.
Göz kontrolü 6 ayda bir canım, endokrinoloji kontrolü bir veya iki ayda bir oluyor.
Çocuk endokrinoloji çok ilgili çok memnunuz.
Geçen ay değerleri iyi diye ilaç dozu düşürülmüştü, iki ay sonra kontrol demişlerdi.
Sonra uzmanlar görüp iki ay fazla, bir ay sonra tekrar bakalım demişler.
Asistan kendi telefonundan arayıp haber verdi.
Özel hastane falan değil, bir fakültede bu kadar ilgili olmaları çok hoşuma gidiyor

ayy benim de sol üst kabarıyor acıyor... nedense...
ben sana demiştim kuzumm çalışmalara devamm.. neyin nerden geleceğini bilemeyiz... inşallah tutar... Rabbim büyük..
gece çok konuşmuşsunuz maşallah 54 mesaj daha diyordu bu sayfaya göre iyi bir rakam

günaydın kızlarrr :)
d viti unutuyorum 2 gündür.. akşam alsam nolur ki... ya da bunun belli bi standardı var mı şu zaman içilmeli diye? Saaaffeeeetttt Topiğin eczacısı toktoruuu her şeysiii Safffeeeettttt

Bir de korkunun ecele faydasi yok var:))) L lyly
Ne diycem kizlar meme kontrolu yaptiran oldu mu? Gitmemiz gerekir mi ille?
Ben senede bir düzenli gidiyordum. Şimdi fibroadenom mu kist mi anlayamadıkları kitle çıktı. 3 ay sonra gel dediler. yani şubat ayında. Teyzemde meme kanserini atlattı, ondan ihmal etmem. Siz de ihmal etmeyin.

Ben senede bir düzenli gidiyordum. Şimdi fibroadenom mu kist mi anlayamadıkları kitle çıktı. 3 ay sonra gel dediler. yani şubat ayında. Teyzemde meme kanserini atlattı, ondan ihmal etmem. Siz de ihmal etmeyin.
Iyi masallah atlattiysa.. cok gecmis olsun bende mayis haziran gibi usg giriyim diyorum.. biliyorum sinsi..onun icin kontrolde fayda var.

Benim CA 125 (Kanser antijeni ve referans aralığı (0-35)) 149 çıkınca çok korkmuştum. Ama çikolata kisti yükseltirmiş bu değeri. Bu arada mamografi çektirdim ilk defa, saniyelik birşey ama ağrıyor yaaa

Ben de etoburum. Kokoreç, uykuluk, kelle-paça çorbası, mumbar dolması (sabah sabah midenizi kaldırdığıma eminim, özür:))memleketten doğal et alırız, istanbulda et-tavuk-yumurta almam. Neyseki kocacığım da etobur:))

ya spermle yumurta karışırsa.. hee o benim korkummmdu, geçti artık :)) ya ben de yüzlerimizi merak ediyorum, hepinizin kafamda bir hayali oluştu aslında:) ben duygusal biriyim, hemen bağlanırım, söylim:) hiç aslan burcuna uygun cool bir hareket değil, bütün suç yükselenimde:)

benim de az çok kafamda görüntüler oluşuyor ne güzel olurdu hepimiz bi yerde olsaydık ve toplansaydık yaşlanmayan yaş alanlar ya da ne bileyim altın kızlar

Tunceliliyiz biz canım, ordaki köylülerden. samanla karışık koliye koyar topladığı yumurtaları, eti de termoslarda gönderirler. İskenderunda doğup büyüdük, salçamızı, zeytinimizi, nar ekşimizi, defne sabunumuzu ordan alırım, Ege de okudum, zeytinyağını ordan alırım bazen de dayım muğlada doktor, o gönderir arada kuru incir, zeytin, zeytinyağı.

günaydın kızlarrr :)
d viti unutuyorum 2 gündür.. akşam alsam nolur ki... ya da bunun belli bi standardı var mı şu zaman içilmeli diye? Saaaffeeeetttt Topiğin eczacısı toktoruuu her şeysiii Safffeeeettttt
ben her gun damla damla icmekten cok yoruluyordum malum usengec insanim. pazartesi yarim sise iciyorum oluyor bitiyor :)
Benim CA 125 (Kanser antijeni ve referans aralığı (0-35)) 149 çıkınca çok korkmuştum. Ama çikolata kisti yükseltirmiş bu değeri. Bu arada mamografi çektirdim ilk defa, saniyelik birşey ama ağrıyor yaaa
cok endiselenmis olmalisin. benim miyomlarim varken de yuksek cikmisti ama 50 gibi. biz de cok endiselenmistik cunku annem yillardir kanserle ugrasiyordu. hikaye de iyi huylu miyom ile baslamisti. ama doktor ya adet zamaniyla ilgili ya da cikolata kisti demisti.testi adete gore tekrarladi normal cikti. anneme de sizin turunuz anne kiz arasinda gecen turlerden degil demisti. bana ameliyatimi tup bebek uzmani bir jinekologun yapmasi oneriliyordu. ama ben de onkoloji ihtisasi olan bir doktor istiyordum. neyse ki sonunda tup bebek uzmani bir onkolog yapti ameliyatimi.
sagdakiler catlamis demisti ya ondan soldan geliyor dedim canim. ama muayenede berbatti sol yumurtaligimin agrisi. hic bu kadar acimamistir herhalde. saga baktiginda bir agri duymuyordum. tabii ben o an solda sayi fazla
gorumcem iskenderunda benim de babama zeytinyagi,nar eksisi, salca yollar surekli.ama etini maalesef kasaptan almak zorunda kalir babam. buradaki etler saman gibi hic sevmiyoruz. mecbur yiyoruz ama herseyin tadini bozuyor sanki. bir de iskenderunlu birisi icin kriter cok yuksek oluyor. yapilan seyler yeniyor ama hep bir iskenderun aniliyor :) ben orada yasasam obez olurum herhalde. halka tatlinin kilo ile alindigi, doneri ile rahat iki kisinin doydugu bir memleket iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…