Bende de genel bir tembellik var. Sonradan edinmediğim ama kesinlikle geliştirdiğim bir şey. Tembel insan yaratıcı oluyor. Bir şeye başlamakta da ona çok zaman harcamak da bana zor gelir. Hele tekrar tekrar aynı şeyleri yapmak dünyanın en saçma şeyi sanki :) ama hayat da böyle tekrarlarla dolu..Sorma:)
Benim annem biraz fazla uyusa bile kendini suçlu hisseder, öyle yetiştirmişler ama yalan söyleyemem beni çok serbest büyüttü, bazen de, acaba ondan mı böyle oldum diyorum:) elimi bi işe atacakken kaç kere düşünüyorum
Annem şu an benden daha aktif, küçük bir şey için anında markete iner gelir
ahahah ruh hali benzer olunca eylemler de (ya da eylemsizlik demeliyiz) tanıdık oluyor :)Ben mi yazdım acaba bunu:) o kadar tanıdık geldi :)
panic_attack senin testler çıktı mı? Ben mi kaçırdım? Yoksa hala bekliyor musun?
Ben gündüz giderim aslında, gün boyu çocuklar okulda, bi de kalkabilsemkızlaaarr aynı yaaa valla...
bu arada hani diyoruz ya bir şeyi istemiyormuş gibi yapmalı diye... biz bu bebek işini de öyle mi yapmalıyız acabadün sinemaya bile gitmek istemiyorum dedim ya, defactodan bir şeyler aldım kasada bileet istermisiniz işte 12 tl dedi, işte nisana kadar istediğiniz zaman istediğin saatte kullanabilirsiniz dedi ver dedim aldım 4 tane:) organize işlere gidelim hemi
aynen diğerleri daha önemli olduğu için hala çalışıyorlar demek... ben zaten eminim düzgün çıkar...Nasıl ama? En önemli kısım hala yok! Amh zaten çıkmadı hala. Bi hafta sonra elden alırım artık. :/Eki Görüntüle 2234654
İnşaallah iyi çıkar, beklemek de zorNasıl ama? En önemli kısım hala yok! Amh zaten çıkmadı hala. Bi hafta sonra elden alırım artık. :/Eki Görüntüle 2234654
Kansızlık var canım ama onu da uzun süredir tekrar baktırmadım.değerlerine bakıldı mı.. ben biraz daha iyiyim sanki demir ve d vitten sonra..
aynen diğerleri daha önemli olduğu için hala çalışıyorlar demek... ben zaten eminim düzgün çıkar...
aynen öyle kısırdöngü şeklinde gidiyor bence psikoloji iyi olmadığı için bütün vitaminleri götürüyoruz... vitaminler azaldığında depoları boşalttığımız için psikolojimiz bozuk oluyorr kendini de ihmal etme.. görün.. bir sabah da kendin için git canım.Kansızlık var canım ama onu da uzun süredir tekrar baktırmadım.
Bir yılı geçti.
Saban erken kan vermeye gitmek zor geliyor
D vitamini falan bakıldı mı hiç bilmiyorum, kendimle o konuda hiç ilgilenmem
ASO yüksekti bir ara, bir antikor çeşidi, onun bile tekrarını yaptırmadım.
Küçük oğlumun aylık kontrolleri var, 1 saatlik mesafede fakülteye gidiyoruz, onu hiç aksatmam da kendime gerek görmüyorum nedense..
Psikolojik diyorum ama aslında vitaminlerin de psikolojiye etki ettiğini biliyorum.
D önemli d nasıl ona bakmadılar mı? benim b12 de 167 çıkmış 200 üstünde istiyoruz dedi. benexol ishal yaptı afedersin.. apikobal mı denesem :/Ay hadi inşallah. Korkuyom valla iki ay iğneden sonra hormon değerlerim kötüleşmişse diye.
B12, demir ve kalsiyumum da uçuşa geçmiş. Öğrendiğimden beri saldım biraz eti, yumurtayı, yoğurdu ama vitaminlere devam ediyorum. Bağımlılık yaptı zaar. :/
evet yarisi cikmis yarisi cikmamis. ama cikanlar iyi en azindan :)Nasıl ama? En önemli kısım hala yok! Amh zaten çıkmadı hala. Bi hafta sonra elden alırım artık. :/Eki Görüntüle 2234654
D önemli d nasıl ona bakmadılar mı? benim b12 de 167 çıkmış 200 üstünde istiyoruz dedi. benexol ishal yaptı afedersin.. apikobal mı denesem :/
benim d vitamini 31.8 cikmis ama bendeki referans deger de 30-80 arasi. simdi fark ettim. biraz dozumu arttirayim ben.Bakılma mı hiç. Bakıldı ama onun sonucu da hala çıkmadı. :)
3 ay öncekinde 21,50 çıktı iyi dediydi doktor.
Bendeki referans değer aralığı: 6.6 - 50
Apikobal çok acayip kokuğiii :) Sen direkt multivitamin mi kullansan acep? Demir de düşük değil miydi senin?
Ben demedim gııı :) seheryeli paylasmis ya iste baskasinin yumurtalariynan spermi neyin karisirsa diye. Iste bi de bi doktor emice yapmis ya oyle bi guzellik mi desem ne desem. Yani baskasinin spermini yanlislkla bizim yumurtaynan bulustursalar muhabbeti oldu.sen neden ille sperm karışmasın deyon gıı:)
Doktor emice is hayatinda proaktif yaklasimi benimsemis amma sanirim biraz da yanlis anlamis bu yaklasimi. Tebe yarebbim. Evlerden irak... adam cengiz han gibi dunyaya tohum sacmaya kalkismis. Rabbim korusun :)Benim de hiç aklımda yoktu, taki bu haberi okuyana kadar:)
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/19-cocugun-babasi-tup-bebek-doktoru-cikti-40479227
Tüp bebek kliniği girişinde bu konu ile yani karışmayacağının garantisi ile ilgili yazı olduğunu söylemişti arkadaşım. İşin şakası tabi korkmak da, tüp bebek tedavisinde ilaç yükleniyorsun, dıştan müdahale ediyorsun fizyolojik sürece vs vs. Ama tabiki en son çare olarak denememiz gerekiyorsa deneyeceğiz.
Ay evet. O da fena bir olaydi. Gecen sene miydi neydi. Hatirliyorum. Insan hangisine git hangisine kal diyecegini sasirir. Ben sasiririm sahsen. Biri biyolojik evlat. Digeri de senelerdir bağrina bastigin...Hatta sankim ailelerden biri iki cocugu da mi istemisti neydi. Cok kotu bisey yaŞu sperm, yumurta karışması yorumlarınızı okudum da, bir de doğumda hastanede karışma olayları var.
Geçen yıllarda Karadenizli bir aile ile sanırım Güney Doğu Anadolulu bir ailenin çocuklarının hastanede karışma haberleri vardı ya, ne korkunç bir şey.
Korkunçluğu özellikle şurada; çocuklara diyorsunuz ki hadi sen şimdi gerçek ailene gideceksin, ne anlar o çocuk
Ona göre, annesi babası onu terkediyor.
Diğer tarafta da biyolojik çocuğun var, büyüttüğün, benim dediğin çocuğun psikolojisi bir tarafa, biyolojik olarak senin olan çocuğu da sahiplenmek, bir anlamda artık kavuşmak istiyorsun.
Dayanılır durum değil yani Allah kimselere yaşatmasın
Demir yukselmis canim.. d vite devam ediyorum o da iyi ama biraz daha yukseltelim dedi..Bakılma mı hiç. Bakıldı ama onun sonucu da hala çıkmadı. :)
3 ay öncekinde 21,50 çıktı iyi dediydi doktor.
Bendeki referans değer aralığı: 6.6 - 50
Apikobal çok acayip kokuğiii :) Sen direkt multivitamin mi kullansan acep? Demir de düşük değil miydi senin?
Ay onu biliyorum ben de.. sen yimurta olsun da amaann sperm karismasin dedin ya ben ondan soruyorum.. yani ikisi de karismasinn da..Ben demedim gııı :) seheryeli paylasmis ya iste baskasinin yumurtalariynan spermi neyin karisirsa diye. Iste bi de bi doktor emice yapmis ya oyle bi guzellik mi desem ne desem. Yani baskasinin spermini yanlislkla bizim yumurtaynan bulustursalar muhabbeti oldu.
He yok. Ikisi de karismasin amma yani elin adaminin seysi de hic bunyeme karismasin,ıyyykkk. Yumurta karisirsa artik süt annesi gibin yumurta annesi olurumAy onu biliyorum ben de.. sen yimurta olsun da amaann sperm karismasin dedin ya ben ondan soruyorum.. yani ikisi de karismasinn da..
Korkuyorum ben aslında, sanki bi tahlil yaptırınca başıma iş alıcam, birçok şey çıkacak gibi:)aynen öyle kısırdöngü şeklinde gidiyor bence psikoloji iyi olmadığı için bütün vitaminleri götürüyoruz... vitaminler azaldığında depoları boşalttığımız için psikolojimiz bozuk oluyorr kendini de ihmal etme.. görün.. bir sabah da kendin için git canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?